All-in onderhoud, 24/7-service en een doorlopende garantie

Laundry Use regelt het!

Wassen zonder zorgen

Zonder draaiende machines kunt u niet wassen, en dat is vervelend. Wij van Laundry Use weten dat maar al te goed. Daarom bieden wij u gegarandeerd topmachines welke uitermate geschikt zijn voor uw situatie en type wasgoed. Wij staan volledig achter deze machines en garanderen u dan ook de beste kwaliteit!

 

All-in onderhoud

All-in onderhoud

Om er zeker van te zijn dat uw wasserij zonder problemen blijft draaien, plegen wij preventief onderhoud aan uw wasserijapparatuur. Zo wordt uw wasmachine, wasdroger, automatisch zeepdoseersysteem en andere apparaten in uitstekende conditie gehouden. Dit onderhoud is all-in. Dat houdt in dat u ook niets hoeft te betalen bij vervanging van onderdelen en geen voorrij- of materiaalkosten hoeft te betalen. 

24/7-service

24/7-service

Natuurlijk gaat er wel eens iets stuk of komt er eens een storing voor. U kunt ons 24/7 bereiken, dus ook in het weekend. Bij storing of defect aan uw wasserijapparatuur staan wij binnen 24 uur op de stoep en lossen wij het meteen voor u op. 

Doorlopende garantie

Doorlopende garantie

Goed om te weten is dat u gedurende de looptijd van uw Laundry Use abonnement kunt genieten van een doorlopende garantie. Dat betekent dat u nóóit een extra factuur ontvangt. Dus ook niet na reparatie aan uw machines na een defect of storing. Ook voorrij- en materiaalkosten zijn volledig voor onze rekening. 

Doorlopende garantie op schoon wasgoed

Doorlopende garantie op schoon wasgoed

Zolang u wast met het Laundry Use Abonnement zijn wij verantwoordelijk voor de schone was. Dat wil zeggen dat wanneer uw was niet voldoende wordt gereinigd, wij hiervoor verantwoordelijk voor zijn en dit voor u oplossen. Wij passen de was- en droogprocessen en de zeepdosering aan totdat u tevreden bent met het resultaat. Indien gewenst controleren wij dit met behulp van wastechnische controles.​ 

Zorgeloos wassen dus!

Dit alles ontvangt u dus zonder extra kosten. Ook na reparatie krijgt u geen rekening, alles is inbegrepen; zorgeloos wassen noemen wij dat.

Vraag uw offerte aan