Hotels

Professioneel wasmachines voor uw hotel?

Vraag direct een adviesgesprek

Professionele wasmachines binnen hotels

De ultieme kwaliteitscriteria voor uw hotel is schoon bed- en beddengoed. Alles wat minder is dan perfect, kost u klanten. U weet ook dat hier veel geld mee gemoeid gaat met het wassen van al het wasgoed. De veiligste manier om de kwaliteit te beheersen en uw gasten tevreden te houden is door in huis te gaan wassen met professionele wasmachines. U bepaalt aan welke eisen de was moet voldoen en u weer zeker dat uw textiel met grootste zorg wordt behandeld, met minimale arbeid. Met Laundry Use heeft deze zekerheid.

Direct contact opnemen
Een in huis wasserij verdiend zichzelf terug

Een in huis wasserij verdiend zichzelf terug

De in huis wasserij verdiend zichzelf terug op basis van lagere bedrijfskosten en de laagste kosten per wasbeurt. Uw kosten zullen dus lager uitvallen wanneer u kies voor het inrichten van een in huis wasserij met professionele wasmachines. Ook bent u flexibler, niet afhankelijk van de kwaliteit en service van derden. U kunt tot slot zo veel wassen als u wilt.

 

Direct contact opnemen
Compacte installatie

Compacte installatie

Voor veel hotels zouden alle textielsoorten eenvoudig gewassen kunnen worden met een compacte profesisonele bedrijfswasmachine met een inhoud van 18 kilogram met daarbij een wasdroger met een inhoud van 22 kilogram. Dit neemt ongeveer 2,5 m2 in beslag. De installatie kan daarom prima in het magazijn of linnenkamer worden opgesteld.

Snel en gebruiksvriendelijk

Snel en gebruiksvriendelijk

De professionele bedrijfswasmachine is uitgevoerd met automatische dosering. Hierdoor start u een wasprogramma met één simpele druk op knop. Het wasprogramma duurt dan ongeveer 40 minuten. Vervolgens gaat het wasgoed in de wasdroger. De droogbeurt duurt ongeveer 20 minuten. Aanvullend kunt u een textiel nog mangelen voor een perfecte afwerking. 

Extra personeel niet nodig

Extra personeel niet nodig

U hoeft niet te investeren in extra personeel want het kan eenvoudig tussendoor worden gedaan door het schoonmaakpersoneel. Ook heeft u niet meer de extra handeling en administratie die een externe wasserij met zich mee brengt.

Hotel de Prince

Duurzaam wassen in eigen beheer

Duurzaam wassen in eigen beheer

Prachtig hotel in Nijmegen wilde haar vitrages, gordijnen, spreien, dekens en dekbedden in eigen huis wassen. Want zei Roy Knijf:"Het in eigen huis wassen van textiel draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiene van de kamer en dus aan de uitstraling van mijn hotel". Met één wasmachine en wasdroger met een laadcapaciteit van 20kg en een industriele mangel is de afwerking perfect.

Duurzaam wassen in eigen beheer Hotel de Prince
Gold pakket

Hulp nodig met het maken van een keuze?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele was oplossing welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk per kilogram schoon wasgoed. 

088 - 5286388
Hulp nodig met het maken van een keuze?

Herman Harsevoort
Professionele wasexpert