Uw eigen self-service Wasserette

Zonder investering, met alles erop en eraan

Een professionele self-service wasserette

Een selfservice wasserette op een goede plek, met goede apparatuur en gebruiksvriendelijke bediening kan een goede omzet opleveren. De investering vooraf is helaas aan de hoge kant. 

Met Laundry Use kunt u nu een wasserette starten zonder dat u hiervoor eerst hoeft te investeren.

Vraag direct een adviesgesprek aan
Professionele of industriële apparatuur

Professionele of industriële apparatuur

Een goede wasserette vraagt om goede apparatuur. Afhankelijk van de wensen en behoeften kunt u kiezen voor professionele of industriële apparatuur. In veel gevallen biedt professionele apparatuur oplossing voor bijvoorbeeld studentencomplexen. Daarnaast zijn veel wasserettes in steden voorzien van industriële apparatuur zodat ook dekbedden gewassen kunnen worden. 

Lees hier meer over onze wasserijapparatuur
Automatisch zeep doseren

Automatisch zeep doseren

Door te kiezen voor een automatisch zeepdoseersysteem hoeven de klanten niet meer zelf het wasmiddel toe te voegen. Voor elk wasprogramma wordt er een unieke hoeveelheid wasmiddel automatisch toegevoegd aan het wasproces. Dit zorgt er voor dat de kleding van goede kwaliteit blijft en er geen overtollig wasmiddel wordt verspilt. Dat is goed voor uw portomonee, maar ook voor het milieu. 

Daarnaast maken wij ook gebruik van biologisch afbreekbaar wasmiddel.

Lees hier meer over het automatisch zeepdoseersysteem
Elektronische betaalsysteem

Elektronische betaalsysteem

Bij een self-service wasserette kan een betaalsysteem niet ontbreken. U kunt bij ons diverse systemen in gebruik nemen voor uw wasserette. De betaalsystemen van Laundry Use bieden de mogelijkheid om contant (munt- en briefgeld) en contactloos te betalen. 

Cervo Group

Selfservice wasserette voor migranten

Selfservice wasserette voor migranten

Uitzendbureau Cervo Group heeft een selfservice wasserette gerealiseerd voor mirgranten zodat deze mensen hun werkkleding kunnen wassen. De wasserette is voorzien van professionele wasmachine en drogers, aangesloten op een centraal betaalsysteem voorzien van contactloos betalen. Ideaal dus! 

Selfservice wasserette voor migranten Meer lezen?
Cervo Group

Wasbeheer

Selfservice wasserettes voor studentencomplexen

Selfservice wasserettes voor studentencomplexen

Wasbeheer heeft met Laundry Use een complete self-service wasserette kunnen realiseren voor een studentencomplex. In deze wasserette staan professionele wasmachines en drogers met een elektronisch betaalsysteem. Daarnaast is de wasserette voorzien van automatische zeepdosering met ecologisch wasmiddel. Dit wasmiddel is biologisch afbreekbaar.

Selfservice wasserettes voor studentencomplexen Meer lezen?
Wasbeheer

Van Bergen Personeelsdiensten

Selfservice wasserette voor een migrantenhotel

Selfservice wasserette voor een migrantenhotel

Uitzendbureau Van Bergen Personeelsdiensten biedt een werkplek voor migranten in Nederland. Voor een migrantenhotel heeft Van Bergen een selfservice wassalon gerealiseerd. In deze wasserette staan vier professionele wasmachines en vier bijpassende drogers verbonden met één centraal betaalsysteem. Bovendien wordt er automatisch gedoseerd. Van Bergen heeft hiervoor niets hoeven investeren maar betaalt één bedrag per maand, gebaseerd op de hoeveelheid wasgoed dat er gewassen wordt.

Selfservice wasserette voor een migrantenhotel Meer lezen?
Van Bergen Personeelsdiensten