Industriële wasmachine betalen per gebruik

Wat is een industriële wasmachine?
Voordat we verder ingaan op dat u een industriële wasmachine kunt betalen per gebruik, is het eerst goed om te weten wat de voordelen zijn van dit type wasmachine. Een industriële wasmachine is geschikt voor industrieel gebruik en is geschikt voor wanneer u de gehele dag door was wilt draaien. Het wasproces van deze wasmachine is kort, waardoor u efficiënt en snel kunt wassen. Bovendien is het erg duurzaam en heeft het een laag energieverbruik. Daarbij geldt dat het een grote inhoud heeft, waardoor u dus meer textiel tegelijkertijd kunt wassen.

Betalen per gebruik?
Bij ons is het mogelijk om een industriële wasmachine te betalen per gebruik. U huurt dan als het de wasmachine en profiteert van de voordelen die het meebrengt. U kunt kiezen voor de optie financial leasen. Bij financial leasen kunt u de apparatuur op de balans activeren en afschrijven, wat als voordeel meebrengt dat u dezelfde rechten heeft als in de situatie waarin u koper bent. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren, maar kunt u heeft ook de mogelijkheid om het maandbedrag te verlagen door een aanbetaling of een rest som die u in 1 keer afbetaalt aan het einde.

Operational lease
Wilt u liever operational leasen? Als u dit graag wilt dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze Laundry Experts vertellen u graag meer erover.

Welke industriële wasmachine kiest u?
Bij Laundry Expert vindt u heel veel industriële wasmachines die wij bij u in het bedrijf kunnen installeren. Wij vinden het belangrijk dat we topkwaliteit kunnen leveren en daarom vindt u bij ons dus ook alleen machines van bekende merken, zoals Miele, Lavamac en Elektrolux. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste beslissing en spelen daarom ook graag in op uw wensen en eisen.

Vragen over een industriële wasmachine betalen per gebruik?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een industriële wasmachine betalen per gebruik? Wij staan u graag te woord, helpen u bij het maken van een juiste keuze en beantwoorden uw vragen.

Contact opnemen

Heeft u een eigen bedrijf in de zorg, textiel of een andere sector waar u veel te maken heeft met wasgoed? Dan is het belangrijk dat u een goede wasmachine in huis heeft waar u de was mee kunt draaien. Een industriële wasmachine biedt de uitkomst. Met deze wasmachine kunt u de hele dag door was draaien.