Industriële wasmachine huren

Elk bedrijf heeft te maken met textiel dat moet worden gewassen. Het ene bedrijf, meer dan het andere. Zo heb je bijvoorbeeld wasserijen en zorginstellingen die dagelijks textiel moeten wassen. Is jouw bedrijf ook dagelijks bezig met het wassen? Een industriële wasmachine kan de uitkomst bieden.

Wat is een industriële wasmachine?
Ten eerste is het belangrijk om te weten wat een industriële wasmachine is. Een industriële wasmachine is – zoals de naam eigenlijk al wel zegt - gebouwd voor industrieel gebruik. Met deze machine kunt u de hele dag wassen. Dit is dus uitermate geschikt voor bedrijven die veel was moeten draaien. Denk bijvoorbeeld aan een wasserij, zorginstelling of textielbedrijf. De machine gaat ongeveer 35.000 tot 50.000 draaiuren mee. Het grote voordeel van een industriële wasmachine is dat het wasproces een stuk korter en dus duurzamer is. Bovendien heeft het een laag energieverbruik. Bovendien is een professionele wasmachine een stuk groter qua inhoud, waardoor je dus hel veel textiel in één keer kunt wassen.

Financial leasen?
Wanneer u een industriële wasmachine wilt huren, dan kunt u deze financial leasen. Dit houdt in dat u de apparatuur op de balans mag activeren en afschrijven. U heeft in deze situatie dezelfde rechten dan wanneer u koper bent. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren. Echter is het ook mogelijk om het maandbedrag te verlagen door een aanbetaling of een rest som die u in 1 keer afbetaalt aan het einde. Zo blijven uw liquide middelen beschikbaar voor andere zaken.

Operational lease
Het is ook mogelijk om een industriële wasmachine operational te leasen? Heeft u hier interesse in? Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze specialisten vertellen u graag meer erover.

Merken industriële wasmachine
Wij vinden het belangrijk dat we kwaliteit leveren aan bedrijven en daarom kunt u bij ons terecht voor alleen de beste industriële wasmachines. De machines zijn van de merken Miele, Electrolux en Lavamac. Wij geven u graag advies op maat en vertellen u precies wat voor een machine er het beste past bij uw wensen en eisen.

Meer weten over een industriële wasmachine huren?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een industriële wasmachine huren? Wij staan u graag te woord, helpen u bij het maken van een juiste keuze en beantwoorden uw vragen. Zo weet u zeker dat u een juiste beslissing maakt en een industriële wasmachine uitkiest die helemaal past bij uw bedrijf.

Contact opnemen