Industriële wasmachine

LaundryLion HS-80 - 9 kg Industriële Wasmachine

Type product Wasmachine
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 9
Type verwarming Elektrisch, warm water of stoom

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze LaundryLion HS-80 is hoog centrifugerend (high spin) en heeft een maximale laadcapaciteit van 9 kilogram. Doordat de laadcapaciteit onder de 10 kilogram valt, hoort deze wasmachine onder de categorie professionele wasmachines. Dit betekent dat deze wasmachine perfect is voor professionele omgevingen en dus professioneel gebruik. Deze wasmachine is industrieel gebouwd en kan ook voor zeer zware vervuilingen gebruikt worden. 

De LaundryLion HS-80 is ontworpen om extreem weinig water te verbruiken zonder de kwaliteit van het wassen terug te dringen. Het beschikt over een oogverblindend ergonomisch en simpel design waardoor deze professionele wasmachine zeer gebruiksvriendelijk is.

Door de vernieuwde revolutionaire trommel wordt het restvocht met 25% terug gedrongen waardoor er meer dan 20% bespaard kan worden op het drogen van uw was. Bovendien kan de deur tot 180 graden open gezet worden, wat u nog meer gemak biedt. Tot slot beschikt de wasmachine over een extra grote deuropening zodat er makkelijk geladen en gelost kan worden.

LaundryLion TD-195D - 9 kg Industriële Wasdroger
LaundryLion TD-195D - 9 kg Industriële Wasdroger
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Eén prijs per kilogram
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén totaalleverancier voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam