Professionele gestapelde wasmachine en droger

LaundryLion PWD-100 - 10 kg Gestapelde Wasmachine en Droger

Type product Wasmachine
Professioneel of industrieel Professioneel
Laadcapaciteit in KG 10
Verwarming Elektrisch of gas

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

De LaundryLion PWD-100 is een professionele wasmachine en droger in één gestapelde set met een laadcapaciteit van 2x10 kg. Deze LaundryLion wasmachine biedt u 6 verschillende wasprogramma's, waardoor deze kan voldoen voor uiteenlopende branches. Alles wast u gemakkelijk schoon, omdat u voor elk soort textiel het juiste wasprogramma bezit. Er zijn speciale wasprogramma's ontworpen voor extra voorwas, langere wastijd maar ook voor extra spoeling. De LaundryLion PWD-100 is zeer gebruiksvriendelijk, heeft een robuuste uitstraling en biedt u goede kwaliteit door de roestvrijstalen kuip en trommel. Daarnaast wordt de resttijd van het was en/of droogproces aangegeven door middel van LED aanduiding.

Vanwege de vernieuwde revolutionaire trommel is de restvocht 25% terug gedrongen waardoor er meer dan 20% bespaard kan worden op het drogen van uw was. Bovendien kan de deur 180 graden open gezet worden voor nog grotere gebruiksvriendelijkheid. Tot slot beschikt de professionele wasmachine over een extra grote deuropening zodat er gemakkelijk geladen en gelost kan worden.

Deze gestapelde was- en droogset is uiterst geschikt indien u een beperkte ruimte heeft doordat u met deze combinatie kan wassen en drogen op minder dan 1m2.

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Eén prijs per kilogram
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén totaalleverancier voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam