Professionele wasdroger

Schulthess 9350 - 8 kg Professionele Wasdroger

Type product Wasdroger
Professioneel of industrieel Professioneel
Laadcapaciteit in KG 8
Type verwarming Elektrisch

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

De TopLine Pro TC 9350 wasdroger is uitermate geschikt voor professioneel gebruik en levert zacht drogen op hoge snelheid. Al binnen 45 minuten is uw was droog en heeft u minimale energie verbruikt dankzij de energiezuinige technologie van Schulthess. Het besturingssysteem is net als het display zeer overzichtelijk en beschikt over een uiterst ruim aanbod aan droogprogramma's. Zo is er altijd een geschikt droogprogramma beschikbaar voor elke type en hoeveelheid kleding. 

Deze professionele wasdroger heeft een gebruiksvriendelijk en opvallend display. Dankzij het geïntegreerde warmteterugwinningssysteem en de isolatie, blijft de warmte in de machine behouden en wordt het niet verspreid in de omgeving. Dit verhoogt de efficiëntie en effectiviteit aanzienlijk en zorgt voor prettig drogen van uw kleding.

Bovendien beschikt de condens wasdroger over een extra grote deuropening zodat er gemakkelijk geladen en gelost kan worden. De deur kan 180 ° open gezet worden en de deurschanier kan rechts of links worden geplaatst voor een nog groter gebruiksvriendelijkheid.

Schulthess 9240 - 8 kg Professionele Wasmachine
Schulthess 9240 - 8 kg Professionele Wasmachine
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Eén prijs per kilogram
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén totaalleverancier voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam