Professionele wasmachine betalen per gebruik

Als u een eigen bedrijf heeft dan heeft u te maken met textiel wat gewassen moet worden. Als u dit regelmatig moet doen dan kan het een goed idee zijn om dit te doen in een professionele wasmachine. Wilt u nou niet gelijk een professionele wasmachine aanschaffen? Bij Laundry Expert heeft u de mogelijkheid om een professionele wasmachine te betalen per gebruik.

Wat is een professionele wasmachine?
Voordat we verder ingaan op dat u een professionele wasmachine kunt betalen per gebruik, vertellen we je graag wat nou eigenlijk de voordelen zijn van dit type wasmachine. Een professionele wasmachine is geschikt voor professioneel gebruik en is het meest geschikt voor circa vier wasbeurten per dag. Een ander voordeel is dat het wasproces een stuk korter is en dus duurzamer. Bovendien heeft het een laag energieverbruik. Bovendien past er in een professionele wasmachine veel meer textiel dan in een huishoudelijke machine. Zo kunt u dus meer textiel tegelijkertijd wassen.

Betalen per gebruik?
Bij ons is het mogelijk om een professionele wasmachine te betalen per gebruik. U huurt dan als het ware de wasmachine en profiteert van de voordelen die het meebrengt. U kunt kiezen voor de optie financial leasen. Bij financial leasen kunt u de apparatuur op de balans activeren en afschrijven, wat als voordeel meebrengt dat u dezelfde rechten heeft als in de situatie waarin u koper bent. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren, maar kunt u heeft ook de mogelijkheid om het maandbedrag te verlagen door een aanbetaling of een rest som die u in 1 keer afbetaalt aan het einde (aflossingsvrij gedeelte).

De voordelen van financial lease:
Er zijn diverse voordelen van financial lease:

1. U bent direct economisch eigenaar dus u kunt gebruikmaken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek
2. Geeft u het recht op 20% afschrijving per jaar ten laste van de winst
3. Het rentedeel is aftrekbaar voor belastingen
4. Laag maandbedrag en ruimte behouden voor andere investeringen
5. Vrije keuze in aanbetaling, looptijd en restsom
6. Inruil bestaande apparatuur mogelijk. De overeengekomen waarde van de ingeruilde apparatuur kan gebruikt worden als aanbetaling
7. Vaste rente en vaste kosten gedurende de gehele looptijd
8. Privacybehoud, uitsluitend inkomensgegevens naar de lease maatschappij

Operational lease
Liever operational leasen? Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze Laundry Experts vertellen u graag meer erover.

Vragen over een professionele wasmachine betalen per gebruik?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een professionele wasmachine betalen per gebruik? Wij staan u graag te woord, helpen u bij het maken van een juiste keuze en beantwoorden uw vragen.

Contact opnemen