Professionele wasmachine huren

Of u nou een bedrijf heeft binnen de zorg-, horeca- of de recreatieve branche: bij deze bedrijven is het belangrijk dat er was wordt gedraaid. Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een professionele wasmachine? Deze kunt u bij Laundry Expert huren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een professionele wasmachine huren.

Wat is een professionele wasmachine?
Allereerst is het goed om te weten wat nou eigenlijk een professionele bedrijfswasmachine is. Zoals de naam het eigenlijk al wel zegt is deze wasmachine gebouwd voor professioneel gebruik. Een professionele wasmachine is het meest geschikt voor circa vier wasbeurten per dag. Deze wasmachine gaat ongeveer 10.000 tot 20.000 draaiuren mee. Het heeft dus een erg lange levensduur. Een ander voordeel is dat het wasproces een stuk korter is en dus duurzamer. Bovendien heeft het een laag energieverbruik. Wat erg handig is, dat is dat een professionele wasmachine een stuk groter is wat betreft de inhoud. Hierdoor kun je dus meer textiel tegelijkertijd wassen. Kortom: heel veel redenen dus om te kiezen voor een professionele wasmachine voor jouw bedrijf.

Financial leasen?
Als u ervoor kiest om uw professionele wasmachine te huren dan heeft u de optie om dit te doen door financial te leasen. Bij financial leasen kunt u de apparatuur op de balans activeren en afschrijven. Dit brengt als voordeel mee dat u dezelfde rechten heeft als in de situatie waarin u koper bent. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren, maar kunt u heeft ook de mogelijkheid om het maandbedrag te verlagen door een aanbetaling of een rest som die u in 1 keer afbetaalt aan het einde (aflossingsvrij gedeelte). Op deze manier blijven uw liquide middelen beschikbaar voor andere zaken.

De voordelen van financial lease:
Er zijn diverse voordelen van financial lease:

1. U bent direct economisch eigenaar dus u kunt gebruikmaken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek
2. Geeft u het recht op 20% afschrijving per jaar ten laste van de winst
3. Het rentedeel is aftrekbaar voor belastingen
4. Laag maandbedrag en ruimte behouden voor andere investeringen
5. Vrije keuze in aanbetaling, looptijd en restsom
6. Inruil bestaande apparatuur mogelijk. De overeengekomen waarde van de ingeruilde apparatuur kan gebruikt worden als aanbetaling
7. Vaste rente en vaste kosten gedurende de gehele looptijd
8. Privacybehoud, uitsluitend inkomensgegevens naar de leasemaatschappij

Operational lease
Liever operational leasen? Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze Laundry Experts vertellen u graag meer erover.

Meer weten over een professionele wasmachine huren?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een professionele wasmachine huren? Wij staan u graag te woord, helpen u bij het maken van een juiste keuze en beantwoorden uw vragen

Contact opnemen