Wat u kan verwachten van de service van Laundry Use

Lees hier de ervaringen van onze klanten

Wij bieden u zekerheid

Wij beschikken over een groot assortiment aan machines en producten. Door samen met u eens kritisch te kijken naar uw (was)situatie, kunnen wij machines en producten selecteren die uitermate geschikt zijn om uw wasgoed weer brandschoon te krijgen.

Zonder draaiende machines kunt u niet wassen, en dat is vervelend. Wij van Laundry Use weten dat maar al te goed. Daarom bieden wij u gegarandeerd topmachines welke uitermate geschikt zijn voor uw situatie en type wasgoed. Wij staan volledig achter deze machines en garanderen u dan ook de beste kwaliteit!
 

Vertrouwde partner

Vertrouwde partner

Heeft u machines van ons in gebruik genomen? Dan verdwijnen wij niet zomaar van de aardbodem. Wij helpen u graag het wasproces blijvend te optimaliseren en het aangenamer te maken. Zo komen wij, indien gewenst, periodiek bij u langs om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast leveren wij maandelijks alle middelen die u nodig hebt, zoals wasmiddelen en plegen wij periodiek onderhoud en service aan uw machines om deze draaiende te houden, want dat is toch het allerbelangrijkste?

Is uw abonnement ten einde gekomen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw machinepark te vernieuwen. Wij ruilen dan de machines om voor nieuwe, vaak nóg modernere en zuinigere machines. U kunt er ook voor kiezen om uw bestaande machinepark te behouden tegen een korting van gemiddeld 30-40%!
 

Doorlopende garantie

Doorlopende garantie

Krijgt één van de machines toch een storing of defect? Dan lossen wij dit uiteraard snel op, kosteloos, want ook over de garantieperiode hoeft u zich geen zorgen te maken. Want zolang het abonnement loopt, heeft u 100% garantie op uw machines. Dus, heeft u een defect? Dan lossen wij dit kosteloos op, altijd.

Wist u ook al dat u gebruik kan maken van de 24/7 service van Laundry Use?
 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u nog een vraag waar u graag antwoord op wilt?
Wij hebben voor u de 3 meest gestelde vragen op een rijtje gezet door eens in onze geschiedenis te duiken:

Hoeveel machines moet ik minimaal in gebruik nemen?
Vanaf 1 wasmachine en/of 1 droger kunt u al gebruikmaken van Laundry Use.

Hoe wordt het maandelijks te betalen bedrag vastgesteld?
Wij gaan samen met u berekenen hoeveel wasbeurten u gaat draaien en hoeveel kilogram dit is. Mede afhankelijk van het type wasgoed gaan wij, in overleg met u, de meest geschikte machines en middelen selecteren. Van hieruit berekenen wij een prijs per kilogram wasgoed waarmee u zorgeloos kan wassen, en uw was gegarandeerd schoon krijgt. 

Wat is de looptermijn van een abonnement?
U kunt bij ons een abonnement afsluiten met een duur van 36 maanden tot 72 maanden. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren wat het beste past bij uw situatie.

Ga verder naar alle vragen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

U leest het hier