Woon-zorg complex Lubbelinkhof

Professionele wasmachines voor kleinschalig wonen

Zelf wassen voor de bewoners

Woon zorgcentrum Lubbelinkhof biedt een begeleid wonen en kleinschalige zorg- en dienstverlening voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben hiervoor vierentwintig studio`s ingericht. Dit levert veel wasgoed op. Met Laundry Use heeft het professionele wasmachines en wasdrogers in gebruik waarmee zij zelf alle wasgoed snel en hygiënisch zelf kan wassen. 

"Met de professionele wasmachine en wasdroger met een grote inhoud van 10-12 kilogram gaat er meer wasgoed in één keer in en duurt een wasbeurt maar 45 minuten" vertelt Danie de Rooij van Woon zorgcentrum Lubbelinkhof.

Ook geïnteresseerd?
Betalen per kilogram wasgoed

Betalen per kilogram wasgoed

Woon zorgcentrum Lubbelinkhof betaalt gemakkelijk per kilogram wasgoed. Danie de Rooij: "Wij betalen maandelijks één factuur voor het vooraf bepaalde aantal wasbeurten, vijf per dag geloof ik. Ik betaal hiervoor € 0,20 per kilogram dat is incl. gebruik van een 10kg professionele wasmachine en wasdroger, installatie, professionele wasmiddelen en jaarlijks onderhoud."

Snel & professioneel

Snel & professioneel

Woonzorg centrum Lubbelinkhof wast 10kg wasgoed in maar liefst 45 minuten. Zij ontvangen iedere maand professionele wasmiddelen aangeleverd zodat naast de snelle was- en droogbeurten ook de kwaliteit van het wasproces hoger is.

Meer aan handen aan het bed

Meer aan handen aan het bed

Danie de Rooij:  "Het zelf wassen van de kleding en het beddengoed bespaart ons hoge kosten aan de externe wasserij. Er is ook geen extra personeel nodig want de was wordt tussen de bedrijven door gedaan. Ideaal!"

Nieuwsgierig geworden?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele was oplossing welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk per kilogram schoon wasgoed.

088 - 5286388
Nieuwsgierig geworden?

Herman Harsevoort
Professionele wasexpert