Industriële wasdroger

LaundryLion TD-1025R - 55 kg

Type product Wasdroger
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 55
Type verwarming Elektrisch of gas
Speciaal voor paardendekens Ja

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze robuuste industriële LaundryLion wasdroger beschikt over een laadcapaciteit van een flinke 55 kg. Dit maakt deze wasdroger geschikt voor de commerciële wasserijen maar ook de centrale wasserij van bijvoorbeeld uw zorginstelling. De 'R' in zijn typenaam staat voor 'robuust' en is daarmee geschikt om de grootste berg wasgoed te verwerken zonder problemen. Maar ook om zwaar wasgoed zoals paardendekens of zware dekbedden te drogen. Deze industriële wasdroger kan uw wasgoed al binnen 40min grondig drogen in combinatie met minimale slijtage aan kleding en minimaal energieverbruik.

Werken op ergonomische hoogte
De deur van deze industriële wasdroger is op ergonomische hoogte geplaatst waardoor er niet gebukt hoeft te worden om het wasgoed in en uit de wasdroger te halen. Daarnaast kan de deur 180° open gezet worden zodat het wisselen tussen wasmachine en wasdrogen gemakkelijk gaat. 

Een industriële wasdroger breed inzetbaar
De programma's zijn vrij programmeerbaar waardoor alle denkbare droogprogramma's kunnen worden samengesteld. Dit, de robuuste bouw en de lage duur van de droogprocessen maken deze industriële wasdroger een zeer betrouwbare machine. De restvochtmeting zorgt er tenslotte voor dat er een vochtpercentage in het textiel behouden wordt zodat er eventueel gemakkelijk gemangeld kan worden. 

LaundryLion HS-450 - 45 kg
LaundryLion HS-450 - 45 kg
Bekijk details
LaundryLion HS-600 - 60 kg
LaundryLion HS-600 - 60 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam