Professioneel wasmiddel

Laundry Use is onderdeel van Laundry Expert, dé totaalleverancier in Nederland op gebied van wasserijtechniek. Laundry Expert biedt alle producten en diensten die nodig zijn om uw eigen wasruimte of wasserette te realiseren. Laundry Use bundelt deze producten en diensten in één abonnement zodat u uw eigen wasruimte of wasserette kunt realiseren zonder te investeren.

Voeg een wasmiddel aan uw abonnement toe en betaal één prijs per kilogram wasgoed. Altijd inclusief:

  • Professionele wasmachines (minimaal 1)

  • Het professioneel wasmiddel

  • 8-uurservice (all-in)

Filter
Ultra Wash - Ecologisch hoofdwasmiddel - Christeyns
Ultra Wash - Ecologisch hoofdwasmiddel - Christeyns
Bekijk details
Neutracitric Combi - Wasverzachter - Christeyns
Neutracitric Combi - Wasverzachter - Christeyns
Bekijk details
Mulan Citro - Ontvettend wasmiddel - Christeyns
Mulan Citro - Ontvettend wasmiddel - Christeyns
Bekijk details
Osmaflux Profi - Hoofdwasmiddel - Christeyns
Osmaflux Profi - Hoofdwasmiddel - Christeyns
Bekijk details
Peracid Asepsis - Desinfectiemiddel - Christeyns
Peracid Asepsis - Desinfectiemiddel - Christeyns
Bekijk details
Selox Micran - Bontwasmiddel - Christeyns
Selox Micran - Bontwasmiddel - Christeyns
Bekijk details
Superwash - Compleet waspoeder - Christeyns
Superwash - Compleet waspoeder - Christeyns
Bekijk details

Professioneel wasmiddel

Behalve een wasmachine heeft u ook professioneel wasmiddel nodig om uw textiel grondig te kunnen reinigen. Maar welk wasmiddel heeft u nodig? Daar helpen wij u uiteraard bij. In dit overzicht vindt u alvast onze professionele wasmiddelen die onze klanten gebruiken en wij nog steeds inzetten. 

Onze professionele wasmiddelen van het gerenommeerde merk Christeyns, ook wel zeep of detergenten genoemd, voldoen aan alle hygiënische gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, juridische- en milieutechnische eisen, kwaliteit- en productiviteitsnormen. Dit is voor ons net zo belangrijk als voor u. Uw uitdaging is ons werk en dat is voor u een zorg minder!

Wasmiddel automatisch gedoseerd met het zeepdoseersysteem

De vloeibare wasmiddelen sluiten onze monteurs tijdens het installeren van uw professionele wasmachine of industriële wasmachine aan op een automatisch zeepdoseersysteem. Dit systeem wordt vervolgens aangesloten op uw wasmachines waarbij van elk wasmiddel dat u gebruikt de exact benodigde hoeveelheid professioneel wasmiddel wordt gedoseerd. 

Voordelen van professioneel wasmiddel

Wanneer u huishoudelijke wasmiddelen vergelijkt met onze professionele wasmiddelen, merkt u direct een groot verschil. De professionele wasmiddelen zijn beter in staat om alle vlekken uit uw textiel te verwijderen. Daarnaast biedt professioneel wasmiddel u nóg meer voordelen, waaronder de volgende:

  • Professioneel wasmiddel is meer geconcentreerd en daardoor heeft u per gebruik veel minder nodig.
  • De beste ingrediënten in onze professionele wasmiddelen zorgen ervoor dat uw textiel na het wasproces ook écht schoon is.
  • De wasmiddelen worden geleverd in grootverpakkingen van circa 20 liter, waardoor u nóg langer vooruit kunt en er minder plastic wordt wordt weggegooid. 
  • Alle professionele wasmiddelen van Christeyns zijn ontwikkelt om bij lage temperatuur hoge prestaties te leveren. Op deze manier dragen deze wasmiddelen direct bij aan een duurzamer en daarmee een beter milieu! 
  • Ook biologisch afbreekbaar wasmiddel te verkrijgen, de Ultra Wash. Dit wasmiddel wordt het meest ingezet omdat deze dus ecologisch is en is voorzien van het Ecolabel; maar ook omdat deze uitstekende prestatie behaald al bij (30°C)

Wasprogramma's- en professioneel wasmiddel doseren op maat

Laundry Use levert niet alleen professionele wasmiddelen, maar maakt altijd voor u een wasproces op maat. Elk professioneel wasmiddel komt dan tot zijn recht, waardoor u elke dag gegarandeerd schoon wasgoed krijgt. Al onze professionele wasmiddelen zijn van het vooraanstaande merk Christeyns. Het assortiment bevat onder andere het hoofdwasmiddel

Biologisch afbreekbaar professioneel wasmiddel met Ecolabel

De nieuwe formule Green'R Ultra Wash is enzymhoudend, wat ervoor zorgt dat alle eiwitten worden afgebroken. Een groot voordeel is dat 80% van de vlekken bestaan uit eiwitten. De geparfumeerde, blauwe vloeistof is zeer geconcentreerd en geschikt voor alle soorten wasgoed. Zelfs vanaf de laagste temperaturen (30°C). Dit wasmiddel is ook nog eens ecologisch en daarmee biologisch afbreekbaar met Ecolabel.