Industriële wasmachine voor paardendekens

Vanaf € 0,12 per KG wasgoed incl. wasmiddel en 8-uurservice

Direct een adviesgesprek aanvragen

Industriële wasmachine voor paardendekens

Bent u op zoek naar een geschikte wasmachine voor paardendekens? Met Laundry Use hoeft u niets te investeren. U kunt uw paardendekens al wassen met speciale industriële wasmachine voor paardendekens vanaf € 0,12 per kilogram wasgoed, inclusief professioneel wasmiddel en 8-uurservice (all-in).

 

 

Laag centrifugerende wasmachines speciaal voor paardendekens

Laag centrifugerende wasmachines speciaal voor paardendekens

Paardendekens zijn zwaar en daarom is een huishoudelijke wasmachine niet geschikt om de dekens te wassen. Daarnaast kan een huishoudmachine de haren en ander vuil nooit voldoende verwijderen uit het textiel. In sommige gevallen voldoet een professionele wasmachine prima als de dekens relatief licht zijn. In de meeste gevallen heeft u echter een laag centrifugerende industriële wasmachine nodig. Deze wasmachines maken minder toeren waardoor de trommel minder snel ronddraait dan die van een hoog centrifugerende wasmachine en worden de G-krachten hierdoor beperkt. Zo kunnen zware paardendekens, maar ook fleecedekens, zweetdekens, zomer- en winterdekens, zadeldekjes of bandages zonder problemen en grondig worden gereinigd. 
 

Ga naar onze industriële wasmachines
Welke laadcapaciteit heeft u nodig?

Welke laadcapaciteit heeft u nodig?

Wilt u paardendekens zelf wassen dan is het van belang om te bepalen hoeveel u er gaat wassen en wat het gewicht van één dekens is. Als u dat weet dan kan de benodigde vulcapaciteit van de trommel worden bepaalt. U kunt kiezen voor een laag centrifugerende industriële wasmachine met een laadcapaciteit vanaf 8 kg tot wel 58 kg. Zo heeft u in de meeste gevallen aan één wasmachine voldoende voor uw paardendekens. Dit scheelt in de ruimte maar ook voor uw prijs per kilogram. 

Wat kost een paardendeken wasmachine?

Wat kost een paardendeken wasmachine?

De prijs van een laag centrifugerende wasmachine ligt ergens tussen de €4.000,- en €6.000,- afhankelijk van de gekozen laadcapaciteit. 

Geen investering maar vanaf € 0,12 per kilogram wasgoed.
Met Laundry Use halen wij deze investering weg. Samen met u maken wij deze keuze voor de meest geschikte wasmachine met eventueel een wasdroger en installeren wij deze bij u op locatie. Daarnaast kiezen wij de juiste wasmiddelen en sluiten deze aan op een automatisch zeepdoseersysteem. Krijgt uw wasmachine een storing? Dan kunt u ons 24/7 bereiken en staat er op werkdagen binnen 8 uur een monteur bij u op de stoep op het probleem op te lossen. Voor dit alles betaalt u dus maar één prijs per kilogram zonder bijkomende kosten, ook niet na bezoek van een monteur. Ideaal toch?

Vraag uw prijs per kilogram aan

Onze klant: De Dekenwasserij

Paardendekens wassen met industriële wasmachine voor paardendekens

Paardendekens wassen met industriële wasmachine voor paardendekens

Voor het laten wassen van uw paardendeken of andere paardensportartikelen moet u bij De Dekenwasserij zijn. Zij halen uw paardendekens bij u op, wassen het en brengen en schoon en fris weer bij u terug. Dit doen zij met een industriële wasmachine voor paardendekens van Laundry Use. 

Paardendekens wassen met industriële wasmachine voor paardendekens Onze klant: De Dekenwasserij

Ook paardendekens wassen met een paardendeken wasmachine?

Ik help u graag verder bij het kiezen van de juiste wasmachine voor paardendekens. U betaalt gemakkelijk een prijs per kilogram inclusief wasmiddel en all in 8-uurservice!

088 - 5286388
Ook paardendekens wassen met een paardendeken wasmachine?

Sylvia Huijgen
Professioneel wasexpert