Onze Partners

Onze partners met wie wij uw wasserij realiseren

Laundry Total

Laundry Use is onderdeel van Laundry Total. Het concept Laundry Use is ontstaan vanuit de klantvraag waarin er een behoefte werd omschreven om een professionele wasserij te starten, zonder investering. Samen met de expertise van de monteurs, de machines en de ervaring van de Laundry Total, realiseren wij de meest innovatieve en duurzame wasserijen. 

Laundry Lion

LaundryLion is de koning onder de professionele wasserijapparatuur. LaundryLion is dé partner op het gebied van professioneel wassen. Zij garanderen superieure industriële kwaliteit waarmee zij uw verwachtingen willen overtreffen. Of u nu op zoek bent naar een wasmachine voor een zorginstelling, voor de industrie, voor een brandweerkazerne of voor horeca of sport, LaundryLion biedt de meest doordacht ontworpen apparatuur.

Schulthess

Schulthess is één van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van professionele en industriële wasmachines en drogers. Laundry Use heeft met Schulthess de Zwitserse precisie en know-how in huis voor al uw was en droog wensen. Het merk Schulthess stelt hoge eisen aan de eigen apparatuur en zet zich in voor innovatie, waardoor het garant staat voor kwalitatieve, snelle en geluidloze machines.

Christeyns

Christeyns is onze vertrouwde partner op het gebied van wasmiddelen. Christeyns is een belangrijke speler op de wereldwijde chemiemarkt. Christeyns levert hoogwaardige professionele wasmiddelen voor professionele machines en is te gebruiken voor elke type kleding. Deze middelen sluiten wij aan op een zeepdoseringssysteem om u een schone was te garanderen.

Datamars

Datamars is onze leverancier van RFID-Chips. RFID staat voor radio-frequency identification, oftewel identificatie met radiogolven. Deze technologie maakt het mogelijk om van een afstand informatie op te slaan en af te lezen van RFID-Tags in kleding. 

De RFID van Laundry Use loopt ver voor op de chips die nu verkrijgbaar zijn op de markt. Lees hier meer over de RFID-Chips van Datamars.