Agrarisch

Een professionele oplossing voor uw agrarische onderneming?

Vraag direct een adviesgesprek aan

Waarom zelf wassen met professionele of industriële apparatuur?

Bedrijven binnen de agrarische sector hebben vaak te maken met kleding en textiel dat sterk vervuild is. Huishoudelijke wasmachines en drogers kunnen deze vervuiling maar moeilijk verwerken en geven het vaak snel op. Het wasgoed uitbesteden aan een externe wasserij levert weer een hoge kostenpost op. De beste oplossing is dan ook om het wasgoed wél zelf te gaan wassen, maar dan met professionele of indien nodig industriële wasserijapparatuur. 

Professionele of industriële apparatuur?

Professionele of industriële apparatuur?

De keuze om met professioneel of industriële wasmachines en drogers te gaan wassen is afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed en de het textiel dat u wilt gaan wassen.

Professionele wasapparatuur
Gaat u bijvoorbeeld een paar honderd kilogram per week wassen dat bestaat uit enkel overalls? Dan volstaat professionele apparatuur prima! Deze machines zijn bijna net zo klein als huishoudelijke machines maar zijn sterker, zijn voorzien van kortere was- en droogbeurten en gaan drie tot vier keer zoveel draaiuren mee.

Industriële wasapparatuur
Gaat u veel wasgoed verwerken? Of zwaar wasgoed zoals paardendekens? Dan is wassen met industriële apparatuur een beter idee. Deze machines zijn nóg sterker, robuuster, kunnen zwaar wasgoed beter verwerken en zijn voorzien van een hogere laadcapaciteit tot wel 120KG!

Lees meer over onze wasserijapparatuur
Optimaal resultaat met een automatisch zeepdoseersysteem

Optimaal resultaat met een automatisch zeepdoseersysteem

Met alleen wasmachine krijgt u uw wasgoed niet schoon. Laundry Use selecteert het wasmiddel dat het meest geschikt is om uw wasgoed te reinigen en sluit deze aan op het automatisch zeepdoseersysteem. Dit systeem weet welk wasprogramma wordt gekozen en doseert zelf geheel automatisch exact de vereiste hoeveelheid wasmiddel toe aan het wasproces dat door ons van te voren wordt ingesteld. Zo verbruikt u nooit te weinig maar ook niet teveel. Dat is goed voor uw portemonnee én voor het milieu. 

Lees meer over het zeepdoseersysteem
De juiste was- en droogprogramma's voor uw wasgoed

De juiste was- en droogprogramma's voor uw wasgoed

De wasserijapparatuur en de juiste wasmiddelen zijn geselecteerd. Vervolgens voorprogrammeren wij de machines waarmee u gaat wassen en drogen zodat elk textiel de juiste behandeling krijgt. Hierin kijken wij naar beste duur van het was- of droogprogramma, de juiste zeepdosering van het juiste wasmiddel en natuurlijk de temperatuur. 

Snel, flexibel en gemakkelijk

Snel, flexibel en gemakkelijk

Het wassen kan beginnen! Doordat u gebruik maakt van professionele of industriële apparatuur beschikt u over: een grote laadcapaciteit, korte programma's (45-60min) en een gebruikerssysteem welke vriendelijker is dan die van uw huishoudelijke machine in huis. Dat maak in eigen beheer wassen met deze apparatuur nu zo mooi! Het maakt u flexibel en u kunt u wasgoed gemakkelijk en snel verwerken met het beste resultaat!

Betaal alleen per kilogram wasgoed

Met Laundry Use kunt u het wasgoed binnen uw onderneming in eigen beheer wassen zonder dat u eerst flink hoeft te investeren. Bij Laundry Use betaalt u alleen per kilogram wasgoed dat u gaat wassen. Gaat u bijvoorbeeld 600KG wassen? Dan selecteren wij samen met u de meest geschikte apparatuur, het automatisch zeepdoseersysteem, wasmiddel(en) en leveren wij all-in onderhoud en 24/7-service. U ontvangt alleen elke maand een factuur op basis van hoeveel u wast en ontvangt verder nooit een extra factuur. 

Wilt u ook in eigen beheer wassen met professionele of industriële apparatuur?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing binnen uw agrarische bedrijf welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk één prijs per kilogram wasgoed welke met u mee veranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook in eigen beheer wassen met professionele of industriële apparatuur?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert