Sluiten
Type product
Professioneel of industrieel
Laadcapaciteit in KG
Reset filters

Groot assortiment

Professionele wasdrogers

Laundry Use is onderdeel van Laundry Expert, dé totaalleverancier in Nederland op gebied van wasserijtechniek. Laundry Expert biedt alle producten en diensten die nodig zijn om uw eigen wasruimte of wasserette te realiseren. Laundry Use bundelt deze producten en diensten in één abonnement zodat u uw eigen wasruimte of wasserette kunt realiseren zonder te investeren.

Voeg een professionele wasdroger toe aan uw abonnement en betaal één prijs per kilogram wasgoed. Altijd inclusief:

  • Professionele wasmachines (minimaal 1)

  • Professioneel wasmiddel

  • 8-uurservice (all-in)

Filter
Schulthess 9350 - 8 kg
Schulthess 9350 - 8 kg
Bekijk details
LaundryLion TD-195D - 9 kg
LaundryLion TD-195D - 9 kg
Bekijk details
LaundryLion PD-200 - 10 kg
LaundryLion PD-200 - 10 kg
Bekijk details
LaundryLion PDD-200 - 2x10 kg
LaundryLion PDD-200 - 2x10 kg
Bekijk details
LaundryLion PWD-100 - 2x10 kg
LaundryLion PWD-100 - 2x10 kg
Bekijk details

Professionele wasdrogers

BIj professionele drogers kunt u kiezen voor een laadcapaciteit tussen de 8 en 10 kilogram. Dit is dus vergelijkbaar met de laadcapaciteit van een gemiddelde huishoudelijke wasdroger. Maar een huishoudelijke wasdroger doet gemiddeld 1,5 tot 2 uur over een droogbeurt terwijl professionele wasdrogers dit binnen 45 minuten kunnen doen. Zo kunt u met professionele drogers meer wasgoed drogen in korte tijd. Professionele drogers worden veel ingezet binnen kleine zorginstellingen, b&b 's maar ook erg veel binnen kleine of grote zelfservice wasserettes. 

Wat zijn professionele wasdrogers?

Professionele drogers zien er niet heel anders uit dan huishoudelijke wasdrogers. Toch zijn er een aantal verschillen. Zo zijn deze drogers gemaakt om 15.000 tot wel 25.000 draaiuren te draaien en zijn de programma's dus aanzienlijk korter. Zo kunt u in minder tijd meer was drogen. 

Binnen de professionele drogers zijn er ook drogers welke industrieel zijn uitgevoerd. Deze TD-serie heeft bijvoorbeeld een hermetisch afsluitbare deur; ideaal voor hotels, restaurants en wellnesscentra waar veel oliën en vetten uit textiel gewassen moet worden. Zo heeft u nooit meer last van deurrubbers of manchetten die telkens beschadigd raken door de oliën of vetten uit het textiel. Daarnaast is een industrieel uitgevoerde wasdroger nóg robuuster en zijn deze vrij programmeerbaar. Dat betekent dat alle denkbare droogprogramma's kunnen worden ingesteld. Tenslotte kunnen met deze professionele drogers ook tweepersoonsdekbedden worden gewassen. Verder zijn alle professionele wasdrogers voorzien van en grote hoeveelheid wasprogramma's welke door ons aan te passen zijn. Zo kunnen wij voor uw wasgoed altijd een geschikt programma selecteren zodat uw wasgoed 100% professioneel maar ook duurzaam wordt gereinigd dankzij laag energieverbruik. 

Gestapelde professionele droger en wasmachine

Bent u op zoek naar een professionele wasmachine en droger? Dan kunt u kiezen voor professionele wasmachines en professionele wasdrogers welke gestapeld zijn. Deze LaundryLion PWD-100 stapelset is ideaal voor als u een beperkte ruimte heeft om te wassen en te drogen doordat u met deze machine kunt wassen en drogen op minder dan 1m2.

Overige voordelen van een professionele drogers:

  • Zacht drogen op hoge snelheid met minimaal energieverbruik
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk besturingssysteem en display
  • Beschikt over een ruim aanbod aan droogprogramma’s 
  • Geïntegreerde warmteterugwinningssysteem
  • Extra grote deuropening die tot 180 graden opgezet kan worden, zodat het inladen en uitladen van uw wasgoed nóg makkelijker wordt.
  • Deurscharnier kan rechts of links worden geplaatst
  • De trommels zijn vervaardigd uit roest vrij staal (RVS)

​Laundry Use: Investering € 0,16 per KG wasgoed inclusief professionele wasmachine, wasmiddel en 8-uurservice

Met Laundry Use nemen wij deze investering weg en bieden wij deze professionele wasdrogers aan als bruikleen waarbij u alleen betaalt voor gebruik. Wij berekenen voor u één prijs per kilogram wasgoed, inclusief professionele wasmachine, professioneel wasmiddel (aangesloten op een automatisch zeepdoseersysteem) en 8-uurservice (all-in) zonder extra facturen; ook niet na een bezoek van één van onze monteurs. Zo bent u verzekerd van schoon wasgoed met uw eigen professionele wasruimte, wasserij of wasserette en heeft u financiële zekerheid dankzij één bedrag per kilogram wasgoed zonder bijkomende kosten.