Een eigen professionele of industriële wasruimte

Klein of groot

Hoe voorkomt u verspreiding van virussen binnen het wasproces? Tips en maatregelen voor een optimale hygiëne

Eén all-in abonnement zonder bijkomende kosten

Met Laundry Use kunt u zonder zorgen het wasgoed in eigen beheer gaan nemen. Door de investering weg te nemen maakt Laundry Use het in eigen beheer nemen van het wasgoed gemakkelijker. Want uiteindelijk levert het 'in-house wassen' veel voordelen op. Daarom ontvangt van ons een abonnement op maat met alle producten en middelen die nodig zijn om uw wasgoed écht schoon te krijgen. Zo leveren wij schoon wasgoed. U hoeft alleen nog maar zelf te wassen. 

Voor alleen één prijs per kilogram ontvangt u een abonnement op maat. Samen met u gaan wij kijken wat het best bij u past. Terwijl u zonder zorgen wast, ontvangt u alleen één maandelijkse factuur per maand, zonder bijkomende kosten. 

Standaard in uw Laundry Use abonnement:

Professionele wasmachines of industriële wasmachines

Professionele wasmachines of industriële wasmachines

Elke situatie is anders. Daarom beschikt Laundry Use over een ruim assortiment aan professionele en industriële wasserijapparatuur. U kunt gebruik maken van professionele wasmachines met een laadcapaciteit vanaf 8KG tot 10KG. Daarnaast leveren wij industriële wasmachines en drogers met een laadcapaciteit van 6,5KG tot maar liefst 120KG!.

Behalve wasmachines en drogers kunt u ook gebruik maken van professionele of industriële mangels en ook strijkapparatuur behoort tot de mogelijkheden.

Lees hier meer over onze wasmachines
Een automatisch zeepdoseersysteem (inclusief professioneel wasmiddel)

Een automatisch zeepdoseersysteem (inclusief professioneel wasmiddel)

Een automatisch zeepdoseersysteem mag niet ontbreken in een professionele wasserij. Door automatisch zeep te doseren wordt er niet te weinig, maar belangrijker nog: ook niet te veel wasmiddel verbruikt. Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbaar professioneel wasmiddel, waarmee met een minimale dosis, maximaal resultaat behaald kan worden. Daardoor is automatisch zeep doseren met professioneel wasmiddel milieuvriendelijker dan handmatig doseren en huishoudelijk wasmiddel. 

Met onze ervaring in de wasserijtechniek kunnen wij precies bepalen welk systeem en welk wasmiddel het best bij u past.

Lees meer over het automatisch zeepdoseersysteem
24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice (all-in)

24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice (all-in)

24/7-bereikbaarheid
Laundry Use is 24/7 bereikbaar via het algemene telefoonnummer. Zo kunt u ook in het weekend bij ons terecht bij noodgevallen. 
8-uurservice (all-in)
Krijgt één van uw machines toch een storing of defect? Dan staan wij na melding binnen 8 werkuren op de stoep om het op te lossen! Zo kunt u dezelfde of de dag erna weer wassen en stapelt het wasgoed zich niet op.

Lees hier meer over onze service

Ook toe te voegen aan uw Laundry Use abonnement:

Bed- en badlinnen

Bed- en badlinnen

Waar u normaal gesproken alleen bij een externe wasserij bed- en badlinnen kunt aanschaffen, kan dit met Laundry Use terwijl u zelf wast. Zo kunt u zelf wassen, en toch profiteren van de voordelen bij uitbesteden. Voor bijvoorbeeld zorginstellingen, Bed en Breakfasts, hotels en restaurants levert Laundry Use alle soorten linnen voor bed en bad in verschillende maten. 

Lees hier meer over onze bed- en badlinnen
Medische dekbedden

Medische dekbedden

Steeds meer zorginstellingen stappen over van normale dekbedden naar medische dekbedden. Dit komt doordat medische dekbedden industrieel wasbaar zijn doordat deze aanzienlijk minder wegen dan normale dekbedden. Daarnaast blijft de vorm van een medisch dekbed behouden dankzij de voorgecomprimeerde stof. Bovendien heeft TNO onderzoek aangetoond dat zowel thermische als chemische besmettingen volledig te verwijderen zijn.

U kunt kiezen uit het eendelige dekbed, of het tweedelige dekbed. 

Lees hier meer over onze medische dekbedden
RFID

RFID

Voor commerciële wasserijen of grotere zorginstellingen is RFID een innovatieve oplossing om elk kledingstuk apart te kunnen volgen binnen het wasproces. Door RFID toe te passen kan het wasproces worden geautomatiseerd en kunnen menselijke fouten worden voorkomen. Hierdoor raakt kleding niet kwijt, blijft de kwaliteit van kleding behouden, levert het tijdsbesparing op en kan er per bewoner gefactureerd worden. 

Lees hier over RFID in een praktijksituatie
Wastechnische controles

Wastechnische controles

Vooral binnen de zorg speelt een optimale hygiëne binnen het wasproces een grote rol om virussen te voorkomen. Om te controleren of uw wasgoed niet alleen schoon wordt, maar ook daadwerkelijk grondig wordt gereinigd kunt u wastechnische controles laten uitvoeren voor uw wasproces.

Laundry Use is een partner van Cleaning Consultancy Delft BV (CCD). CCD heeft een systematische aanpak voor RABC opgesteld, waarmee volgens de RABC normen de hygiëne van wasprocessen controleert en rapporteert. Zo kunt u geheel onafhankelijke periodieke controles uit laten voeren voor uw wasproces. 

Lees hier meer over wastechnische controles
Het Certex Certificaat

Het Certex Certificaat

Als commerciële wasserij of zorginstelling wilt u betrouwbaarheid en kwaliteit uitstralen naar uw afnemers en klanten toe. Het Certex Certificaat is een bewijsstuk van kwaliteitszorg in de textielbranche. Door uw wasproces hiervoor te laten certificeren kunt u aantonen dat u uw wasproces op orde heeft. 

Lees hier meer over het Certex Certificaat

Benieuwd naar Laundry Use in de praktijk?

Lees de verhalen van onze klanten