Betaal voor gebruik

Professioneel wassen zonder investering

Eén prijs. Alles inclusief.

Eén prijs. Alles inclusief.

 

Zo betaalt u per kilogram of wasbeurt voor een slim totaal pakket. U ontvangt hiervoor onder andere: profesionele wasmachine, wasdrogers, installatie, automatische zeepdosering, professionele wasmiddelen, all-in service en onderhoud, training en overige wasserijbenodigdheden.

Waarom men kiest voor Laundry Use?

 

Als zelfstandig ondernemer, facilitair manager of inkoper wilt u het liefst zo veel mogelijk ontzorgt worden. Ook als het gaat om de schone was. U wilt schoon wasgoed, dat u daar een professionele wasmachine en wasmiddelen voor nodig bent, is voor u bijzaak. U wilt namelijk gewoon schoon wasgoed. 

Betaal bij ons daarom alleen voor schoon wasgoed, wij regelen de rest. Wij bieden u één overzichtelijk bedrag voor uw schone was. Eén vast bedrag per kilogram wasgoed.

Ergens anders
Bij ons
Nodige apparatuur    
8kg bedrijfswasmachine: 3.900 incl.
8kg bedrijfswasdroger: 2.800 incl.
Sokkels: 795 incl.
Zeepdispenser: 995 incl.
Levering en installatie: 495 incl.
Programmeren: 295 incl.
Vaste kosten p/m    
Wasmiddelen: 45 incl.
Service 24/7: 35 incl.
Onderhoud: 45 incl.
Onderdelen: 25 incl.
Afschrijving: 75 incl.
Aanvullende diensten    
Training: excl. incl.
Hygiëne controle: excl. incl.
Jaarlijkse rapportage: excl. incl.
+ € 225 p/mnd per week
Slice

20 wasbeurten per week

20 wasbeurten x8kg = 160 kilogram wasgoed!

per week €0,30 per kg wasgoed!!

Zorgeloos wassen met één prijs per kilogram schóón wasgoed.

Tarief berekenen
Een compleet verzorgde installatie

Een compleet verzorgde installatie

Als totaalleverancier zorgen wij ervoor dat de was oplossing van a-z geregeld wordt. Dit betekent naast professionele wasmachines ook waar nodig de installatie van hr-ketels, boilers, installatiewerken en betaalautomaten.

 

Laundry Use als uw échte partner

Laundry Use als uw échte partner

Als totaalleverancier zijn wij uw partner. Wij zijn namelijk verantwoordelijk voor het schone wasgoed. Wij selecteren de juiste professionele wasmachines en professionele wasmiddelen. Waarom zou dit risico dan bij u als ondernemer moeten liggen?

Geen onverwachte kosten.. nooit meer

Geen onverwachte kosten.. nooit meer

Met een abonnement van Laundry Use is alles inclusief. Geen eenmalige investering. Geen installatie kosten. Geen reparatie of onderhoudskosten.Geen kosten voor onderdelen. Geen verborgen kosten dus.

Deze klant ging u voor

Slimme ondernemers zoals Interzorg, B&B de prince en woon-zorg centrum Lubbelinkhof kiezen al voor Laundry Use en daarmee een duurzame en kostenbesparende oplossingen.

Totaal oplossing voor wasserij in Assen

De centrale in huis wasserij zal negen zorglocaties voorzien van schoon wasgoed. Meer dan 700.000 kilogram per jaar. Interzorg wil niet investeren. Interzorg wil alleen voor iedere kilogram schoon wasgoed betalen. Interzorg wil dus betalen voor output. Laundry Use regelt de input.

Totaal oplossing voor wasserij in Assen Interzorg
Gold pakket

Klinkt goed toch! Interesse?

Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. Vervolgens ontvangt u één voorstel met daarin een overzichtelijk tarief voor oplosssing op maat.