Uw eigen wasruimte

Met Laundry Use

Zonder investering | Eén prijs per kg

Hoe voorkomt u verspreiding van virussen binnen het wasproces? Tips en maatregelen voor een optimale hygiëne

Betaal alleen één prijs per KG

Een abonnement op maat

Met een Laundry Use Abonnement op maat realiseert u uw eigen wasruimte, groot of klein, met professionele wasmachines of industriële wasmachines terwijl u niets hoeft te investeren. 

Laundry Use installeert de wasserijapparatuur bij u op locatie. En terwijl u wast leveren wij het professionele wasmiddel aan, zijn wij 24/7 bereikbaar en staat onze monteur binnen 8 uur bij u op de stoep bij defect of storing. Dit alles ontvangt u voor één prijs per kilogram wasgoed zonder bijkomende kosten.

Hoe werkt zorgeloos wassen?

Professioneel

Wassen

Prijs per kilogram incl.

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice (all-in)
Professioneel

Industrieel

Wassen

Prijs per kilogram incl.

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice (all-in)
Industrieel

Voor elke branche hebben wij een oplossing

Speciaal door ons op maat gemaakt

Deze klanten waren u voor

Corona-update

In deze tijd van Coronacrisis is een optimale hygiëne binnen het wasproces nu een nog belangrijker onderdeel in de algemene hygiëne in de zorg. Daarom vertellen wij u graag hoe u er voor kunt zorgen dat uw wasproces bijdraagt aan de hygiëne binnen uw zorgorganisatie zodat u verspreiding van virussen kunt voorkomen.

Wassen in eigen beheer

Wassen in eigen beheer

Het 5-Stappenplan

De afgelopen jaren heeft Laundry Use diverse bedrijven en zorginstellingen geholpen om het wasgoed niet de deur uit te doen, maar in eigen beheer te gaan wassen. Deze stap maak je niet zo één-twee-drie en dat weten wij ook. Het 5-Stappenplan helpt u de overstap naar in eigen beheer wassen op een goede wijze te maken zodat u snel kunt profiteren van uw eigen wasserij.

Download het gratis 5-Stappenplan