Professioneel wassen en/of drogen

Voor een vast bedrag per week

Een vast weektarief voor alles wat u nodig heeft.

Een vast weektarief voor alles wat u nodig heeft.

Met een totaalconcept voor een in-huis-wasserij ontzorgen wij u maximaal. U betaalt per wasbeurt en ontvangt een maatwerk abonnement met een vaste prijs per week. Zorgeloos wassen noemen we dat. Altijd schoon en duurzaam. 

Geen enorme investeringen meer maar één abonnement met een vast tarief inclusief installatie, onderhoud, 24/7-service, zeepdoseringssysteem (incl. zeep) en een doorlopende garantie.

 

Waarom kiest u voor Laundry Use?

De stap om een professionele wasserij te starten is in veel gevallen te groot. Hoe dat komt? Vaak door de grote investering die ertegenover staat.

Binnen de filosofie van Laundry Use geloven wij in het wegnemen van deze investering. Wij bundelen onze krachten in een allesomvattend abonnement welke vergelijkbaar is met die van een smartphone: een vast bedrag per week met de optie aan het eind van de looptijd uw machinepark te vervangen of te behouden. 

 

Zoals onderstaande vergelijking laat zien betaalt u bij ons dus alleen een vast bedrag per week welke alle kosten dekt. U krijgt maar één factuur per week zodat u niet voor onverwachte kosten te staan. U hoeft daarom dus alleen nog maar te wassen, de rest regelen wij! 

Ergens anders
Bij ons
Nodige apparatuur    
8kg bedrijfswasmachine: 3.900 incl.
8kg bedrijfswasdroger: 2.800 incl.
Zeepdoseringssysteem 995 incl.
Levering en installatie: 495 incl.
Totaal------------------ +
€8190
incl.
Vaste kosten p/w    
Wasmiddelen: 8 incl.
Service 24/7: 6 incl.
Onderhoud: 8 incl.
Afschrijving: 12 incl.
Totaal------------------ +
€34
incl.
Aanvullende diensten    
Training: excl. incl.
Hygiëne controle: excl. incl.
plus € 34,- per week € 47,50 per week
Slice

20 wasbeurten per week

20 wasbeurten x8kg = 160 kilogram wasgoed

€0,30 per kg wasgoed!!

Een compleet verzorgde installatie

Een compleet verzorgde installatie

Als totaalleverancier zorgen wij ervoor dat de was oplossing van a-z geregeld wordt. Dit betekent naast professionele wasmachines ook waar nodig de installatie van hr-ketels, boilers, installatiewerken en betaalautomaten.

 

Laundry Use als uw échte partner

Laundry Use als uw échte partner

Als totaalleverancier zijn wij uw partner. Wij zijn namelijk verantwoordelijk voor het schone wasgoed. Wij selecteren de juiste professionele wasmachines en professionele wasmiddelen. Waarom zou dit risico dan bij u als ondernemer moeten liggen?

Geen onverwachte kosten.. nooit meer

Geen onverwachte kosten.. nooit meer

Met een abonnement van Laundry Use betaalt u maar één vast tarief per week waarmee u zorgeloos kunt wassen. Dat is inclusief installatie, onderhoud, 24/7-service, zeepdoseringssysteem (incl. zeep) en een doorlopende garantie. U hoeft niet te investeren én u staat niet voor onverwachte kosten. 

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen. 

Deze klanten gingen u voor

Slimme ondernemers zoals Interzorg, B&B de prince en woon-zorg centrum Lubbelinkhof kiezen al voor Laundry Use en daarmee een duurzame en kostenbesparende oplossingen.

Totaal oplossing voor wasserij in Assen

De centrale in huis wasserij zal negen zorglocaties voorzien van schoon wasgoed. Meer dan 700.000 kilogram per jaar. Interzorg wil niet investeren. Interzorg wil alleen een vast bedrag per week betalen voor schoon wasgoed. 

Totaal oplossing voor wasserij in Assen Interzorg

Wilt u ook professioneel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw weektarief zodat ook u kunt overwegen om professioneel te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. Vervolgens ontvangt u een voorstel met daarin een overzichtelijk weektarief.