Professioneel in huis wassen met een all-in abonnement

Geen investering | Eén prijs per kg

Wilt u wassen in eigen beheer maar niet investeren?

Wilt u wassen in eigen beheer maar niet investeren?

Koop het niet, gebruik het.

Met een Laundry Use Abonnement op maat kunt u het wasgoed in eigen beheer doen met professionele of industriële wasmachines terwijl u niet hoeft te investeren. 

Laundry Use installeert de wasserijapparatuur bij u op locatie en pleegt all-in onderhoud en 24/7-service. U ontvangt alleen één factuur per maand, op basis van de hoeveelheid wasgoed dat u gaat wassen.

Een voorbeeld van een Laundry Use abonnement

Het voorbeeld hieronder laat zien dat alle kosten die u maakt voor professioneel wassen, binnen het abonnement vallen:

Ergens anders
Bij ons
Nodige apparatuur    
Professionele wasmachine: 3000 incl.
Professionele droger: 2000 incl.
Zeepdoseringssysteem 500 incl.
Levering en installatie: 500 incl.
Totaal------------------ +
€6000
incl.
Vaste kosten per kg wasgoed    
Wasmiddelen: 0,04 incl.
24/7-service 0,01 incl.
Onderhoud: 0,01 incl.
Afschrijving (over 10 jaar): 0,06 incl.
Totaal------------------ +
€0,12
incl.
Aanvullende diensten    
3D- tekening wasruimte
Excl.
Incl.
Instructies machines
Excl.
Incl.
plus €0,12 per kg €0,15 per kg zonder investering
Slice

20 wasbeurten per week

20 wasbeurten x10kg = 200 kilogram wasgoed

€0,15 per kg wasgoed

Een compleet verzorgde installatie (groot of klein)

Een compleet verzorgde installatie (groot of klein)

Als totaalleverancier zorgen wij ervoor dat de was oplossing van A tot Z geregeld wordt. Dit betekent naast professionele wasmachines ook waar nodig de installatie van hr-ketels, boilers, installatiewerken en betaalautomaten.

"Laundry Use heeft voor ons de hele wasserij inclusief benodigheden van A tot Z verzorgd, op deze manier hoeven we alleen nog maar zelf de was te doen. Een fijne samenwerking zonder zorgen." - Teamleider van Werkplein Fivelingo.

Lees hier meer over onze wasserijapparatuur

Laundry Use als uw partner

Laundry Use als uw partner

Als totaalleverancier zijn wij uw partner. Wij zijn namelijk verantwoordelijk voor het schone wasgoed. Wij selecteren de juiste professionele wasmachines en professionele wasmiddelen. Waarom zou dit risico dan bij u als ondernemer moeten liggen?

"We worden goed geholpen met de juiste service, ook worden we maandelijks bevoorraad met wasmiddelen. Een eerlijk en gemoedelijk partnerschap." - Eigenaar van Wasserij en stomerij Exces

Wij kunnen uw oude apparatuur overnemen

Wij kunnen uw oude apparatuur overnemen

Heeft u zelf nog wasserijapparatuur staan? Wij kunnen deze machines van u overnemen voor de boekwaarde zodat u met dezelfde of nieuwe apparatuur kunt wassen in een all-in abonnement! De boekwaarde kunt als cashback ontvangen of u kunt kiezen voor een korting op uw prijs per kilogram.

"We hebben onze oude wasmachine kunnen inruilen bij Laundry Use, dit leverde een mooie besparing op bij deze nieuwe samenwerking" - Eigenaar van Sauna Thermen Zuidwolde.

Lees hier meer over de inruil van uw apparatuur. 

 

Geen onverwachte kosten, nooit meer

Geen onverwachte kosten, nooit meer

Met een abonnement van Laundry Use betaalt u maar één flexibele prijs per kilogram waarmee u zorgeloos kunt wassen. Dat is inclusief installatie, onderhoud, 24/7-service, zeepdoseringssysteem (incl. zeep) en een doorlopende garantie. U hoeft niet te investeren én u staat niet voor onverwachte kosten. Gaat u meer of minder wassen in de loop van de tijd? Dan passen wij de prijs aan zodat u nooit teveel betaalt. 

"Bij storing of defect staat Laundry Use binnen 24 uur op de stoep, zonder dat wij daar een extra factuur van ontvangen." - Teamleider van Lentis Dennenoord.

Circulair

Circulair

Bij Laundry Use maken wij de wereld beter door de afvalberg te verlagen. Hoe wij dit doen? Door simpelweg over te gaan van 'maken - gebruiken - weggooien' naar 'maken - gebruiken - hergebruiken'. Wij streven naar een keten waarbinnen het afval van de ene partij, de grondstof van de andere partij wordt. Dit doen wij door wasserijapparatuur altijd een nieuwe kans te gunnen door deze na gebruik indien nodig te renoveren en vervolgens in te zetten in een nieuwe situatie. Na de looptijd van uw abonnement kunt u ervoor kiezen om uw apparatuur in te ruilen voor nieuwe apparatuur. WIj zetten uw oude apparatuur dan elders weer opnieuw in.

Zo kunt u er zeker van zijn dat u met Laundry Use, een milieuvriendelijke keuze maakt. Samen met u maken wij transitie naar een circulaire economie.

Download het gratis 5-Stappenplan: Wassen In Eigen Beheer

Download het gratis 5-Stappenplan: Wassen In Eigen Beheer

De afgelopen jaren heeft Laundry Use diverse bedrijven en zorginstellingen geholpen om het wasgoed niet de deur uit te doen, maar in eigen beheer te gaan wassen. Deze stap maak je niet zo één-twee-drie en dat weten wij ook.

Het 5-Stappenplan: 
De stappen die u als ondermeming of zorginstelling moet nemen om het wasgoed in eigen beheer te gaan nemen hebben wij voor u uitgeschreven en verwerkt in vijf stappen. Het 5-Stappenplan helpt u de overstap naar in eigen beheer wassen op een goede wijze te maken zodat u snel kunt profiteren van uw eigen wasserij.

Download hier het gratis 5-Stappenplan: Wassen In Eigen Beheer

 

Lees de verhalen van onze klanten

Verschillende bedrijven uit diverse branches zijn u al voor geweest.

Interzorg: Eén centrale wasserij voor alle locaties

Interzorg bouwt aan een facilitair centrum waarin zij zelf gaan koken en wassen voor ruim 800 bewoners. De 700.000KG wasgoed per jaar gaat Interzorg vanaf zomer 2020 wassen met het Laundry Use Abonnement. 

Elly van der Woude van Interzorg: “Ik heb leveranciers van wasserijen uitgenodigd en hen uitgelegd dat we zelf geen eigenaar wilden worden. In plaats daarvan wilden we betalen voor gebruik. Dat betekende dus dat zij het risico moesten dragen." De reactie van Herman Harsevoort van Laundry Expert hierop was:

"Je bent gek, maar ik doe mee."

Interzorg: Eén centrale wasserij voor alle locaties Meer lezen
Interzorg

Wilt u ook professioneel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om professioneel te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.