Betaal voor gebruik

Professioneel wassen zonder investering

Een vast maandbedrag. Alles inclusief.

Een vast maandbedrag. Alles inclusief.

De stap om een professionele wasserij te starten is in veel gevallen te groot. Hoe dat komt? Vaak door de grote investering die ertegenover staat.

Binnen de filosofie van Laundry Use geloven wij in het wegnemen van deze investering. Wij bundelen onze krachten in een allesomvattend abonnement welke vergelijkbaar is met die van een smartphone: een vast bedrag per maand met de optie aan het eind van de looptijd uw machinepark te vervangen of te behouden. 

Geen enorme investeringen meer maar één abonnement met een vast tarief inclusief installatie, onderhoud, 24/7-serice, zeepdoseringssysteem (incl. zeep) en een doorlopende garantie.

 

Waarom men kiest voor Laundry Use?

Wij halen de investering weg en bieden de mogelijkheid een professionele wasserij te starten tegen een vast bedrag per maand. Daarin willen wij u als partner bijstaan zodat u het maximale uit uw wasserij kunt halen. Wij zorgen dat uw wasserij draaiende blijft en onderhouden uw machines, voeren reparaties uit en bieden 24-service in geval van een storing of defect. Allemaal tegen een vast bedrag per maand. 

Dus: is uw machine stuk of heeft hij een storing? Dan lossen wij dit gratis op. Zo bent u verzekerd van een vast bedrag per maand zónder bijkomende kosten. Zo kunt u zorgeloos wassen, wij regelen de rest.

 

Ergens anders
Bij ons
Nodige apparatuur    
8kg bedrijfswasmachine: 3.900 incl.
8kg bedrijfswasdroger: 2.800 incl.
Sokkels: 795 incl.
Zeepdispenser: 995 incl.
Levering en installatie: 495 incl.
Programmeren: 295 incl.
Vaste kosten p/m    
Wasmiddelen: 45 incl.
Service 24/7: 35 incl.
Onderhoud: 45 incl.
Onderdelen: 25 incl.
Afschrijving: 75 incl.
Aanvullende diensten    
Training: excl. incl.
Hygiëne controle: excl. incl.
Jaarlijkse rapportage: excl. incl.
+ € 225 p/mnd per week
Slice

20 wasbeurten per week

20 wasbeurten x8kg = 160 kilogram wasgoed!

per week €0,30 per kg wasgoed!!

Zorgeloos wassen met één prijs per kilogram schóón wasgoed.

Tarief berekenen
Een compleet verzorgde installatie

Een compleet verzorgde installatie

Als totaalleverancier zorgen wij ervoor dat de was oplossing van a-z geregeld wordt. Dit betekent naast professionele wasmachines ook waar nodig de installatie van hr-ketels, boilers, installatiewerken en betaalautomaten.

 

Laundry Use als uw échte partner

Laundry Use als uw échte partner

Als totaalleverancier zijn wij uw partner. Wij zijn namelijk verantwoordelijk voor het schone wasgoed. Wij selecteren de juiste professionele wasmachines en professionele wasmiddelen. Waarom zou dit risico dan bij u als ondernemer moeten liggen?

Geen onverwachte kosten.. nooit meer

Geen onverwachte kosten.. nooit meer

Met een abonnement van Laundry Use is alles inclusief. Geen eenmalige investering. Geen installatie kosten. Geen reparatie of onderhoudskosten.Geen kosten voor onderdelen. Geen verborgen kosten dus.

Deze klant ging u voor

Slimme ondernemers zoals Interzorg, B&B de prince en woon-zorg centrum Lubbelinkhof kiezen al voor Laundry Use en daarmee een duurzame en kostenbesparende oplossingen.

Totaal oplossing voor wasserij in Assen

De centrale in huis wasserij zal negen zorglocaties voorzien van schoon wasgoed. Meer dan 700.000 kilogram per jaar. Interzorg wil niet investeren. Interzorg wil alleen voor iedere kilogram schoon wasgoed betalen. Interzorg wil dus betalen voor output. Laundry Use regelt de input.

Totaal oplossing voor wasserij in Assen Interzorg
Gold pakket

Klinkt goed toch! Interesse?

Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. Vervolgens ontvangt u één voorstel met daarin een overzichtelijk tarief voor oplosssing op maat.