Recreatie

Professioneel wassen op uw recreatiepark?

Direct een adviesgesprek aanvragen

Professioneel wassen op een recreatiepark

Als eigenaar van een recreatie- of vakantiepark wilt u het verblijf van uw gasten zo prettig mogelijk maken. Professionele wasmachines of industriële wasmachines kunnen daar veel aan bijdragen. Met goede wasserijapparatuur kunt u het beddengoed van uw gasten snel wassen met het beste resultaat: tevreden gasten. Daarnaast is het fijn om uw gasten de mogelijkheid te bieden om tussen het genieten door even een wasje te draaien in een wasruimte op uw park. Met Laundry Use is het allemaal mogelijk zonder dat u hoeft te investeren in machines. Daarnaast hoeft u niets extra te betalen voor onderhoud, reparaties en wasmiddelen. 

Vriendelijk betaalsysteem

Vriendelijk betaalsysteem

Met behulp van een simpel betaalautomaat kunnen uw gasten met een pas, chip of contant betalen voor een was- of droogbeurt. Wij kunnen deze betaalsystemen voor u leveren en aansluiten zodat uw gasten gemakkelijk zelf kunnen wassen.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Onze machines zijn voorzien van de meest gebruiksvriendelijke besturingspanelen zodat wassen op uw recreatiepark nog gemakkelijker gaat dan thuis. Met een automatische zeepdoseringssysteem hoeft er geen wasmiddel handmatig meer worden toegevoegd. Dit wordt geheel automatisch gedaan door de pomp aan de hand van het type wasprogramma.

Snel en schoon

Snel en schoon

Met een wascyclus van maar 45 minuten en een droogcyclus van maar 30 minuten is het draaien van een wasje tussendoor zo gedaan. Dankzij de automatisch zeepdosering van professionele wasmiddelen en speciale wasprogramma's wordt elke was weer brandschoon.

Wilt u ook professioneel kunnen wassen op uw recreatiepark?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing binnen uw recreatiepark welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk een bedrag per kilogram welke met u mee verandert als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook professioneel kunnen wassen op uw recreatiepark?

Sylvia Huijgen
Professionele wasexpert