Automatisch zeepdoseersysteem

Zeepdoseersysteem

Laundry Use is onderdeel van Laundry Expert, dé totaalleverancier in Nederland op gebied van wasserijtechniek. Laundry Expert biedt alle producten en diensten die nodig zijn om uw eigen wasruimte of wasserette te realiseren. Laundry Use bundelt deze producten en diensten in één abonnement zodat u uw eigen wasruimte of wasserette kunt realiseren zonder te investeren.

Betaal één prijs per kilogram wasgoed. Altijd inclusief:

  • Professionele wasmachines (minimaal 1)

  • Professioneel wasmiddel

  • 8-uurservice (all-in)

Filter
Zeepdoseersysteem in pompversie
Zeepdoseersysteem in pompversie
Bekijk details
Flux Compact zeepdoseersysteem
Flux Compact zeepdoseersysteem
Bekijk details

Automatisch zeepdoseersysteem

Een zeepdoseersysteem is goed voor uw textiel, het milieu èn uw portemonnee

Een automatisch zeepdoseersysteem mag niet ontbreken in uw wasruimte, of wasserette. Met een automatisch zeepdoseersysteem wordt er niet te weinig, maar belangrijker nog: ook niet te veel wasmiddel verbruikt. Dit is goed voor het behoud van uw textiel, het milieu maar ook goed voor uw portemonnee. Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbaar professioneel wasmiddel, waarmee met een minimale dosis, maximaal resultaat behaald kan worden. Daardoor alleen al is automatisch zeep doseren met professioneel wasmiddel milieuvriendelijker dan handmatig doseren en huishoudelijk wasmiddel. 

Met onze ervaring in de wasserijtechniek kunnen wij precies bepalen welk systeem het best bij u past. Wij ontzorgen u hierin zodat u alleen nog maar hoeft te wassen.

Een enkele pomp

Gaat u uw was draaien met één professionele wasmachine en is gaat het om gewone kleding en bevuiling? Dan heeft u aan een enkele pomp voldoende welke het wasmiddel uit één can automatisch doseert aan uw wasprogramma. Hiervoor zetten wij in de meeste gevallen de Ultra Wash ecologisch wasmiddel in. Dit wasmiddel is biologisch afbreekbaar en daardoor niet schadelijk voor het milieu. 

Meerdere pompjes

In veel gevallen, zoals bij een hotel, heeft u temaken met verschillende soorten textiel welke elk om een eigen behandeling vragen zoals een eigen wasproces en daarmee dus ook speciaal wasmiddel. In dat geval zorgen wij ervoor dat er meerdere pompjes worden aangesloten op uw industriële wasmachine zodat er met één wasmachine elk type textiel gewassen kan worden. 

De voordelen nog eens op een rij:

  • 100% de juiste zeepdosering.
  • Geoptimaliseerd en efficiënt wasproces doormiddel van programmering van wasmachine en zeepdoseersystemen. 
  • Garandeert de beste was resultaten aan de laagste kosten per cyclus.
  • Nooit meer beschadigd linnen of huidirritaties omwille van een overdosis detergent.
  • Signalering als er te kort aan wasmiddelen zijn*.
  • Gehele besparing op uw wasmiddelen en wasproces. (stroom, water en zeep)

Voeg toe aan uw abonnement

U kunt het systeem toevoegen aan uw abonnent. Wij zorgen ervoor dat uw zeepdoseersysteem wordt aangesloten op uw nieuwe professionele of industriële wasmachine. Daarnaast selecteren wij samen met u juiste wasmiddel om uw textiel grondig te reinigen waarbij de kwaliteit behouden blijft.