Zo werkt het!

Professionele wasmachines zonder investering

Direct een adviesgesprek aanvragen

Professionele wasmachines zonder eenmalige investering

Grote investeringen, zoals een professionele (bedrijfs-) wasmachine, kunnen een behoorlijke stempel drukken op uw werkkapitaal. Met Laundry Use hoeft een investering voor een professionele bedrijfswasmachine geen aanslag te zijn op de liquiditeit van uw onderneming. Met Laundry Use betaald u alleen een vast weektarief.

Wij bieden u een duurzamere oplossing. Dat betekent de beste was kwaliteit voor iedereen, onafhankelijk van budget en met maximale flexibiliteit. Het gebruik van professionele wasmachines of het ontvangen van een dienst staan voorop, niet zozeer het eigendom hebben van producten. U hoeft dus niet eerst te investeren. Hierdoor blijft het werkkapitaal beschikbaar om te ondernemen. Er zijn geen extra onderhouds- of reparatie- kosten. U betaalt een vooraf afgesproken prijs per week, al het andere regelt Laundry Use

Focus op output

Focus op output

U betaalt één vast bedrag per week voor schoon wasgoed. Laundry Use is daarmee niet alleen verantwoordelijk voor het blijven draaien van uw apparatuur, wij zijn verantwoordelijk voor iedere kilogram schoon wasgoed.

Bekijk de abonnementen

Kies abonnement
Laundry Use

Met een Laundry Use abonnement wordt u een totaaloplossing aangeboden. U heeft één contactpersoon, één contract. Periodiek maar één betaling vanuit Laundry Use. Geen aparte contracten of facturen vanuit andere leveranciers.

Wij garanderen schoon wasgoed

Wij garanderen schoon wasgoed

Met Laundry Use neemt u geen normale leverancier in handen maar een échte partner. Een specialist op het gebied van schoon wasgoed. Wij garanderen schoon wasgoed en daarom betaalt u ook alleen voor schoon wasgoed. Dit kan omdat wij de juiste was- en droog apparatuur bepalen, de juiste wasprogramma`s en wasmiddelen inzetten en 24/7 service en onderhoud leveren. U kunt het aan ons overlaten.

Slechts één aanspreekpunt

Slechts één aanspreekpunt

Wij denken met u mee en met al uw vragen kunt u terecht bij één aanspreekpunt. Dat is wel zo helder en makkelijk.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen. 

Klinkt goed toch! Interesse?

Laat ook uw weektarief door ons berekenen. Wij komen binnen 24u met een passend tarief waarmee u zorgeloos kunt wassen.

Weektarief berekenen