Zo werkt het!

Professionele wasmachines zonder investering

Direct een adviesgesprek aanvragen

Professionele wasmachines zonder eenmalige investering

Grote investeringen, zoals een professionele (bedrijfs-) wasmachine, kunnen een behoorlijke stempel drukken op uw werkkapitaal. Met Laundry Use hoeft een investering voor een professionele bedrijfswasmachine geen aanslag te zijn op de liquiditeit van uw onderneming. Met Laundry Use betaald u voor gebruik.

Betalen voor gebruik betekent een duurzamere oplossing. Dat betekent de beste was kwaliteit voor iedereen, onafhankelijk van budget en met maximale flexibiliteit. Het gebruik van professionele wasmachines of het ontvangen van een dienst staan voorop, niet zozeer het eigendom hebben van objecten. U hoeft dus niet eerst te investeren. Hierdoor blijft het werkkapitaal beschikbaar om te ondernemen. Er zijn geen extra onderhouds- of reparatie- kosten. U betaalt een vooraf afgesproken prijs, al het andere regelt Laundry Use

Focus op output

Focus op output

U betaalt één prijs voor elke kilogram schoon wasgoed. Laundry Use is daarmee niet alleen verantwoordelijk voor het blijven draaien van uw apparatuur, zij zijn verantwoordelijk voor iedere kilogram schoon wasgoed. Laundry Use richt zich op output, u betaalt voor output.

Bekijk de abonnementen

Kies abonnement
Laundry Use

Met een managed service abonnement wordt u een totaaloplossing aangeboden. U heeft één contactpersoon, één contract. Periodiek maar één betaling vanuit Laundry Use. Geen aparte contracten of facturen vanuit andere leveranciers.

Wij garanderen schoon wasgoed

Wij garanderen schoon wasgoed

Met Laundry Use neemt u geen normale leverancier in handen maar een échte partner. Een specialist op het gebied van schoon wasgoed. Wij garanderen schoon wasgoed en daarom betaalt u ook alleen voor schoon wasgoed. Dit kan omdat wij de juiste was- en droog apparatuur bepalen, de juiste wasprogramma`s en wasmiddelen inzetten en 24/7 service en onderhoud leveren. U kunt het aan ons overlaten.

Slechts één aanspreekpunt

Slechts één aanspreekpunt

Wij denken met u mee en met al uw vragen kunt u terecht bij één aanspreekpunt. Dat is wel zo helder en makkelijk.

Hulp nodig met het maken van een keuze?

Ik help u graag verder met een passende wasoplossing waarin ik u van a - z ontzorg. 

088 - 5286388
Hulp nodig met het maken van een keuze?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert

Klinkt goed toch! Interesse?

Vul dan snel het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een passend abonnement samen te stellen.

Contact opnemen