Sauna en Wellness

Professionele wasmachines of industriële wasmachines voor uw Sauna en Wellness

Direct een adviesgesprek aanvragen

Flexibel wassen en drogen en hygiëne waarborgen

Als eigenaar van een Sauna en Wellness wilt u uw gasten tijdens elk bezoek voorzien van schone badjassen, handdoeken en badlakens. Daarnaast is ook de hygiëne in de keuken van uw resort van groot belang. Door het wassen in te besteden met professionele wasapparatuur kunt u hygiëne waarborgen en bent u flexibel doordat u kunt wassen wat en wanneer u wilt.

De juiste apparatuur

De juiste apparatuur

Wij selecteren de juiste wasapparatuur in combinatie met de juiste wasmiddelen zodat u er zeker van kan zijn dat uw wasgoed écht schoon wordt. Zo wordt u wasgoed niet alleen schoon op het oog, maar ook hygiënisch schoon. Bovendien is de slijtage van uw wasgoed laag bij gebruik van de juiste machines en wasmiddelen waardoor de kwaliteit van uw linnen behouden blijft. Afhankelijk van hoeveel wasgoed er gewassen dient te worden kan er het beste worden gekozen voor professionele wasmachines of industriële wasmachines.

Ga verder naar onze machines
Wasmachine met een hermetisch afsluitbare deur

Wasmachine met een hermetisch afsluitbare deur

Het komt vaak voor dat binnen een sauna gebruikt wordt gemaakt van oliën. Deze oliën komen in de handdoeken en ander textiel te zitten. Deze oliën zijn funest voor deurrubbers/manchetten zoals de meeste wasmachines deze hebben. Daarom is het een vereiste om wasmachine te gebruiken met een hermetisch afsluitbare deur, dus zonder deurrubbers. Van de professionele wasmachines is de Schulthess 9240 professionele wasmachine verkrijgbaar met een hermetisch afsluitbare deur. Daarnaast zijn alle industriële wasmachines voorzien van deze hermetisch afsluitbare deuren. 

Snel en gemakkelijk met één druk op de knop

Snel en gemakkelijk met één druk op de knop

Wij voorprogrammeren de machines zodat deze precies aansluiten op uw wasgoed. Wij maken bijvoorbeeld aparte programma's voor uw kokskleding en de badjassen zodat u een was- of droogcyclus kunt starten met maar één druk op de knop. Hierdoor bent u niet veel tijd kwijt aan het wassen van kleding en kan dit snel tussen de schoonmaak door gedaan worden. 

Kleine installatie

Kleine installatie

De meeste Sauna en Wellness centra kunnen met één wasmachine en één droger alle bedrijfskleding, wasgoed en (bad)linnen wassen. Daardoor heeft u maar een kleine ruimte nodig om te kunnen wassen binnen uw Sauna en Wellnesscentrum. 

Sauna Thermen Zuidwolde

Hygiënisch wassen in huis

Hygiënisch wassen in huis

Sauna Thermen Zuidwolde heeft ervoor gekozen om de bedrijfskleding, badjassen, handoeken, theedoeken al het andere wasgoed in huis te gaan wassen. Hiervoor heeft Laundry Use één professionele wasmachine en één professionele wasdroger geplaatst.

Hygiënisch wassen in huis Sauna Thermen Zuidwolde

Wilt u ook professioneel kunnen wassen voor uw Sauna en Wellness centrum?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing binnen uw Sauna en Wellness centrum welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk een prijs per kilogram welke met u meeveranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook professioneel kunnen wassen voor uw Sauna en Wellness centrum?

Sylvia Huijgen
Professionele wasexpert