Sauna en Wellness

Professioneel wassen voor uw Sauna en Wellness resort?

Direct een adviesgesprek aanvragen

Flexibel wassen en drogen en hygiëne waarborgen

Als eigenaar van een Sauna en Wellness wilt u uw gasten tijdens elk bezoek voorzien van schone badjassen, handdoeken en badlakens. Daarnaast is ook de hygiëne in de keuken van uw resort van groot belang. Door het wassen in te besteden met professionele wasapparatuur kunt u hygiëne waarborgen en bent u flexibel doordat u kunt wassen wat en wanneer u wilt.

Écht schoon met behoud van kwaliteit

Écht schoon met behoud van kwaliteit

Wij selecteren de juiste wasapparatuur in combinatie met de juiste wasmiddelen zodat u er zeker van kan zijn dat uw wasgoed écht schoon wordt. Zo wordt u wasgoed niet alleen schoon op het oog, maar ook hygiënisch schoon. Bovendien is de slijtage van uw wasgoed laag bij gebruik van professionele machines en wasmiddelen waardoor de kwaliteit van uw linnen behouden blijft. 

Snel en gemakkelijk met één druk op de knop

Snel en gemakkelijk met één druk op de knop

Wij voorprogrammeren de machines zodat deze precies aansluiten op uw wasgoed. Wij maken bijvoorbeeld aparte programma's voor uw kokskleding en de badjassen zodat u een was- of droogcyclus kunt starten met maar één druk op de knop. Hierdoor bent u niet veel tijd kwijt aan het wassen van kleding en kan dit snel tussen de schoonmaak door gedaan worden. 

Een automatisch zeepdoseersysteem

Een automatisch zeepdoseersysteem

Het wasgoed binnen een Sauna of Wellness bevat vaak sporen van oliën en crèmes. Een automatisch zeepdoseersysteem met professioneel wasmiddel zorgt ervoor dat alle resten worden verwijderd uit het textiel voor een schoon textiel en frisse geur!

Lees hier meer over het automatisch zeepdoseersysteem
Kleine installatie

Kleine installatie

De meeste Sauna en Wellness centra kunnen met één wasmachine en één droger alle bedrijfskleding, wasgoed en (bad)linnen wassen. Daardoor heeft u maar een kleine ruimte nodig om te kunnen wassen binnen uw Sauna en Wellnesscentrum. 

Deze Sauna en wellnesscentra's hebben gekozen voor Laundry Use

Lees hieronder de verhalen van een greep uit onze klanten binnen de zorg. 

Sauna Thermen Zuidwolde

Hygiënisch wassen in huis

Hygiënisch wassen in huis

Sauna Thermen Zuidwolde heeft ervoor gekozen om de bedrijfskleding, badjassen, handoeken, theedoeken al het andere wasgoed in huis te gaan wassen. Hiervoor heeft Laundry Use één professionele wasmachine en één professionele wasdroger geplaatst.

Hygiënisch wassen in huis Sauna Thermen Zuidwolde

Sawatdee Spa

Professioneel in huis wassen & drogen op 1m2

Professioneel in huis wassen & drogen op 1m2

Sawatdee Spa is een plek waar masseuses de balans tussen uw lichaam en geest helpen terug te vinden. Dit doen zij met behulp van schoonheidsbehandelingen en massages. De 970kg wasgoed per maand aan bedrijfskleding, handdoeken en al het andere textiel wordt gewassen en gedroogd met een stapelbare professionele wasmachine en droger set. 

Professioneel in huis wassen & drogen op 1m2 Sawatdee Spa

Ad Fundum

Industrieel in huis wassen

Industrieel in huis wassen

Ad Fundum heeft gekozen om zonder investering industrieel te gaan wassen.

"Doordat zelf wassen goedkoper is dan uitbesteden maar een beperkt budget hadden, waren wij op zoek naar een leasevorm voor industriële apparatuur. Bij Laundry Use is ook all-in onderhoud, wasmiddel en 24/7-service inbegrepen. Wij betalen nu alleen één prijs per kilogram wasgoed welke wordt bijgesteld als wij minder gaan wassen." - Eigenaresse Ad Fundum.

Industrieel in huis wassen Ad Fundum

Wilt u ook professioneel kunnen wassen voor uw Sauna en Wellness centrum?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing binnen uw Sauna en Wellness centrum welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk een prijs per kilogram welke met u meeveranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook professioneel kunnen wassen voor uw Sauna en Wellness centrum?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert