Branche oplossingen

Iedere situatie is anders

Lees de verhalen van onze klanten

Hoe voorkomt u verspreiding van virussen binnen het wasproces? Tips en maatregelen voor een optimale hygiëne

Branche gerichte oplossingen

Iedere branche vraagt een andere oplossing. Iedere situatie is anders. Dit begrijpen wij als geen ander. Hieronder zetten wij een aantal branches uit elkaar. Staat uw branche er niet tussen? Of wilt u wilt direct een adviesgesprek? Dat kan uiteraard.

Direct een adviesgesprek aanvragen
Zorginstellingen

Zorginstellingen

Hoe fijn is het als u de was gewoon in huis kunt doen? Door in huis te gaan wassen biedt u uw cliënten een persoonlijke wasverzorging waarbij de huishoudelijke sfeer behouden blijft. Daarnaast heeft u de regie over het wasproces zodat u kwaliteit kunt waarborgen en uw cliënten kunnen genieten van schone was, iedere dag opnieuw.

Meer informatie
Wasserijen & Stomerijen

Wasserijen & Stomerijen

Als wasserij of stomerij kunt u niet zonder betrouwbare apparatuur en wasmiddelen. Dit zorgt er immers voor dat u kunt blijven draaien en goede kwaliteit levert. Uw klanten genieten hierdoor van hun schone wasgoed.

Meer informatie
Horeca

Horeca

Een schoon hotel, restaurant of café is het visitekaartje aan uw gasten. Daarbij hoort ook schoon beddengoed, schoon tafellinnen en schoon personeelskleding. Met professionele wasmachines kunt u wassen wanneer u wilt en blijft de kwaliteit behouden. Zo kunt u niet alleen aan de verwachtingen van uw gasten voldoen, maar ook overtreffen. 

Meer informatie
(selfservice) Wasserette

(selfservice) Wasserette

Met Laundry Use is het mogelijk om een eigen (selfservice) wasserette te starten zonder dat u hiervoor hoeft te investeren. Laundry Use heeft alle producten in het assortiment voor een complete wasserette. Of het nu voor in de stad is of voor een studentencomplex. 

Meer informatie
Sauna en Wellness

Sauna en Wellness

Met professionele wasmachines kunt u de bedrijfskleding, badjassen, handdoeken, theedoeken en al het andere wasgoed in huis wassen. Door het wassen in te besteden met professionele wasmachines, kunt u hygiëne waarborgen en bent u flexibel doordat u kunt wassen wat en wanneer u wilt.

Meer informatie
Agrarische sector

Agrarische sector

Binnen de agrarische sector heeft u vaak te maken met sterk vervuilde kleding, overalls of ander textiel. Huishoudelijk wasmachines en drogers houden het niet lang vol en leveren niet het gewenste resultaat. Uitbesteden kost vaak veel geld en het duurt vaak te lang voordat de kleding en overalls weer terug zijn. In eigen beheer wassen met professionele wasmachines of industriële wasmachines is dan de beste oplossing!

Meer informatie
Recreatie

Recreatie

Met professionele wasmachines kunt u het beddengoed van uw gasten snel wassen met het beste resultaat: optimaal gereinigd beddengoed. En wat is nu fijner dan uw gasten de mogelijkheid bieden om even een wasje te draaien in een wasruimte op uw park? 

Meer informatie
Paardendekenwasserij

Paardendekenwasserij

Om paardendekens te wassen zonder dat de wasmachine binnen korte tijd stuk gaat, heeft u een industriële wasmachine nodig. Met Laundry Use is het nu mogelijk om zonder te investeren in een paardendekenwasserij te starten. Zo kunt u de fleecedekens, zweetdekens, zomer- en winterdekens, zadeldekjes en bandages voor uw klanten wassen tegen één prijs per kilogram.

Meer informatie

Wilt u ook wassen met professionele wasmachines of industriële wasmachines?

Wij berekenen uw prijs per kilogram inclusief de apparatuur die u nodig heeft en inclusief 24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice! Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen