Branche oplossingen

Iedere situatie is anders

Direct een offerte voor uw situatie?

Branche gerichte oplossingen

Iedere branche vraagt een andere oplossing. Iedere situatie is anders. Dit begrijpen wij als geen ander. Hieronder zetten wij een aantal branches uit elkaar. Staat uw branche er niet tussen? Of wilt u wilt direct een adviesgesprek? Dat kan uiteraard.

Direct een adviesgesprek aanvragen
Horeca

Horeca

Een schoon hotel, restaurant of cafe is hét visitekaartje aan uw gasten. Daarbij hoort ook een schoon beddengoed, schoon tafellinnen en schone personeelskleding. Met professionele machines kunt u wassen wanneer u wilt en blijft de kwaliteit behouden. Zo kunt u niet alleen aan de verwachtingen van uw gasten voldoen, maar ook overtreffen. 

Meer informatie
Zorginstellingen

Zorginstellingen

Hoe fijn is het als u de was gewoon in huis kunt doen? Door in huis te gaan wassen biedt u uw cliënten een persoonlijke wasverzorging waarbij de huishoudelijke sfeer behouden blijft. Daarnaast heeft u de regie over het wasproces zodat u kwaliteit kunt waarborgen en uw cliënten kunnen genieten van schone was, iedere dag opnieuw.

Meer informatie
Wasserijen & Stomerijen

Wasserijen & Stomerijen

Als wasserij of stomerij kunt u niet zonder betrouwbare apparatuur en wasmiddelen. Dit zorgt er immers voor dat u kunt blijven draaien en goede kwaliteit levert. Uw klanten genieten hierdoor van hun schone wasgoed.

Meer informatie
Recreatie

Recreatie

Met professionele wasserijapparatuur kunt u het beddengoed van uw gasten snel wassen met het beste resultaat: super schoon beddengoed. En wat is nu fijner dan uw gasten de mogelijkheid bieden even een wasje te draaien in een wasruimte op uw park? 

Meer informatie

Interzorg wast weer in eigen beheer

Interzorg wast binnenkort weer in eigen beheer. Zij willen een naast een kostenbesparing ook hogere kwaliteit leveren aan de bewoners. Dit is gelukt met behulp van Laundry Use.

State-of-the-art

Interzorg is een grote zorg organisatie in Noord-Drenthe. Zo'n 800 clienten verblijven binnen de muren van Interzorg en 400 daar buiten. Dit levert per jaar 700.000 kilogram wasgoed op. Nu doet een externe wasserij dat. Binnenkort in een geheel nieuw en eigen facalitair centrum gaat Interzorg dit weer in eigen beheer doen. Interzorg wil geen eigenaar worden van de apparatuur maar een vast bedrag per week betalen.

State-of-the-art Interzorg
Gold pakket
Focus op output

Focus op output

Laundry Use is verantwoordelijk voor het blijven draaien van uw apparatuur. Daarom onderhouden wij uw apparatuur, voeren wij reparaties uit, bieden wij een 24/7-service en leveren wij elke maand professionele wasmiddelen. Alles voor een vast weektarief. 

Klinkt goed toch! Interesse?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij berekenen uw weektarief waarmee u zorgeloos kunt wassen zonder extra kosten. 

Offerte aanvragen