Branche oplossingen

Iedere situatie is anders

Direct een offerte voor uw situatie?

Branche gerichte oplossingen

Iedere branche vraagt een andere oplossing. Iedere situatie is anders. Dit begrijpen wij als geen ander. Hieronder zetten wij een aantal branches uit elkaar. Staat uw branche er niet tussen? Of wilt u wilt direct een adviesgesprek? Dat kan uiteraard.

Direct een adviesgesprek aanvragen
Horeca

Horeca

Een schoon hotel, restaurant of cafe is hét visitekaartje aan uw gasten. Daarbij hoort ook een schoon beddengoed, schoon tafellinnen en schone personeelskleding. Met professionele machines kunt u wassen wanneer u wilt en blijft de kwaliteit behouden. Zo kunt u niet alleen aan de verwachtingen van uw gasten voldoen, maar ook overtreffen. 

Meer informatie
Zorginstellingen

Zorginstellingen

Hoe fijn is het als u de was gewoon in huis kunt doen? Door in huis te gaan wassen biedt u uw cliënten een persoonlijke wasverzorging waarbij de huishoudelijke sfeer behouden blijft. Daarnaast heeft u de regie over het wasproces zodat u kwaliteit kunt waarborgen en uw cliënten kunnen genieten van schone was, iedere dag opnieuw.

Meer informatie
Wasserijen & Stomerijen

Wasserijen & Stomerijen

Als wasserij of stomerij kunt u niet zonder betrouwbare apparatuur en wasmiddelen. Dit zorgt er immers voor dat u kunt blijven draaien en goede kwaliteit levert. Uw klanten genieten hierdoor van hun schone wasgoed.

Meer informatie
Recreatie

Recreatie

Met professionele wasserijapparatuur kunt u het beddengoed van uw gasten snel wassen met het beste resultaat: super schoon beddengoed. En wat is nu fijner dan uw gasten de mogelijkheid bieden even een wasje te draaien in een wasruimte op uw park? 

Meer informatie
Sauna en Wellness

Sauna en Wellness

Met professionele wasapparatuur kunt u de bedrijfskleding, badjassen, handdoeken, theedoeken en al het andere wasgoed in huis wassen. Door het wassen in te besteden met professionele wasapparatuur kunt u hygiëne waarborgen en bent u flexibel doordat u kunt wassen wat en wanneer u wilt. 

Meer informatie
Paardendekenwasserij

Paardendekenwasserij

Om paardendekens te wassen zonder dat de machine binnen korte tijd stuk gaat, bent u industriële apparatuur nodig, iets dat niet goedkoop is. Met Laundry Use is het nu mogelijk om zonder te investeren in wasserijapparatuur een paardendekenwasserij te starten. Zo kunt de fleecedekens, zweetdekens, zomer- en winterdekens, zadeldekjes en bandages van uw klanten wassen tegen één prijs per kilogram.

Meer informatie

Wilt u ook professioneel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen