Branche oplossingen

Iedere situatie is anders

Direct een offerte voor uw situatie?

Branche gerichte oplossingen

Iedere branche vraagt een andere oplossing. Iedere situatie is anders. Dit begrijpen wij als geen ander. Hieronder zetten wij een aantal branches uit elkaar. Staat uw branche er niet tussen? Of wilt u wilt direct een adviesgesprek? Dat kan uiteraard.

Direct een adviesgesprek aanvragen
Hotels

Hotels

U bent als hotel op zoek naar professionele wasmaschines. Want u weet als geen ander dat als u het wassen zelf doet dit een grote besparing kan opleveren.

Meer informatie
Zorginstellingen

Zorginstellingen

Als zorginstelling heeft u veel te maken met wasgoed. Namelijk de persoongebonden kleding van de bewoner en het  beddengoed. Dit levert iedere dag veel wasgoed op.

Meer informatie
Wasserijen & Stomerijen

Wasserijen & Stomerijen

Als wasserij of stomerij kunt u niet zonder betrouwbare apparatuur en wasmiddelen. Dit zorgt er immers voor dat u kunt blijven draaien en goede kwaliteit levert. Uw klanten genieten hierdoor van hun schone wasgoed.

Meer informatie

Interzorg wast weer in eigen beheer

Interzorg wast binnenkort weer in eigen beheer. Zij willen een naast een kostenbesparing ook hogere kwaliteit leveren aan de bewoners. Dit is gelukt met behulp van Laundry Use.

State-of-the-art

Interzorg is een grote zorg organisatie in Noord-Drenthe. Zo'n 800 clienten verblijven binnen de muren van Interzorg en 400 daar buiten. Dit levert per jaar 700.000 kilogram wasgoed op. Nu doet een externe wasserij dat. Binnenkort in een geheel nieuw en eigen facalitair centrum gaat Interzorg dit weer in eigen beheer doen. Interzorg wil geen eigenaar worden van de wasserij maar betalen voor gebruik.

State-of-the-art Interzorg
Gold pakket
Focus op output

Focus op output

U betaalt één prijs voor elke kilogram schoon wasgoed. Laundry Use is daarmee niet alleen verantwoordelijk voor het blijven draaien van uw apparatuur, zij zijn verantwoordelijk voor iedere kilogram schoon wasgoed. Laundry Use richt zich op output, u betaalt voor output.

Klinkt goed toch! Interesse?

Vul dan snel het contact formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een passend abonnement samen te stellen.

Contact opnemen

Hulp nodig met het maken van een keuze?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele was oplossing welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk per kilogram schoon wasgoed.

088 - 5286388
Hulp nodig met het maken van een keuze?

Herman Harsevoort
Professionele wasexpert