Een greep uit onze klanten

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten?

Klantverhalen zeggen meer

Steeds meer zorginstellingen en bedrijven kiezen voor de oplossing van Laundry Use. Zij hebben gekozen om te gaan wassen met professionele of industriële wasserijapparatuur zonder te investeren. Zij betalen alleen één prijs per kilogram wasgoed welke meeveranderd als er minder wordt gewassen.

Onderhoud, reparaties, wasmiddel, alles is inbegrepen. Zorgeloos wassen noemen wij dat!

Een state-of-the-art in huis wasserij

Interzorg is een grote zorgorganisatie in Noord-Drenthe. Zo'n 800 clienten verblijven binnen de muren van Interzorg en 400 daarbuiten. Dit levert per jaar 700.000 kilogram wasgoed op. Nu doet een externe wasserij dat. Binnenkort gaat Interzorg dit in een eigen facilitair centrum weer zelf doen. Dit doet Interzorg zonder eigenaar te worden van de wasserij, door alleen per kilogram wasgoed te betalen. 

Een state-of-the-art in huis wasserij Interzorg

Grote oplossing, geen investering

Wasserij en Stomerij Exces doet de was voor horecabedrijven wat per maand ongeveer 22.000kg wasgoed oplevert. Ook Exces heeft gekozen om te gaan wassen met industriële wasapparatuur van Laundry Use. Met een complete installatie inclusief een industriële mangel is Exces klaar voor nu, maar ook voor de toekomst. 

Grote oplossing, geen investering Wasserij en Stomerij Exces

Een eigen centrale wasserij voor alle locaties

Reinaerde heeft gekozen om het wassen van wasgoed van verschillende locaties in eigen beheer te nemen. Dit doen zij door in één centra wasserij te gaan wassen met industriële wasserijapparatuur. Wij hebben met onze producten het gehele wasproces vorm gegeven van A tot Z en deze zo effciënt mogelijk gemaakt. ​

Een eigen centrale wasserij voor alle locaties Zorgorganisatie Reinaerde

Complete wasserij en totale ontzorging van A tot Z

Werkplein Fivelingo is een werkplein voor statushouders en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Er werken nu ongeveer 50 mensen voor de wasserij van Fivelingo. Zij doen de was voor o.a. zorginstellingen, hotels, Martiniplaza maar ook voor scholen. Hiervoor hebben wij de gehele wasserij opgezet waarbij overal aan gedacht is. ​

Complete wasserij en totale ontzorging van A tot Z Fivelingo

Professioneel wassen en drogen

Danie de Rooij:  "Het zelf wassen van de kleding en het beddengoed bespaart ons hoge kosten aan de externe wasserij. Er is ook geen extra personeel nodig want de was wordt tussen de bedrijven door gedaan. Ideaal!"

Woon-zorg centrum Lubbelinkhof biedt een begeleid wonen en kleinschalige zorg- en dienstverlening voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben hiervoor vierentwintig studio's ingericht. Dit levert veel wasgoed op. Met Laundry Use heeft het professionele wasoplossing waarmee zij alle wasgoed snel en hygiënisch zelf kan wassen. 

Professioneel wassen en drogen Woon-zorg centrum Lubbelinkhof

Industrieel in huis wassen

"zelf wassen is goedkoper dan uitbesteden. En als je uitbesteed moet je een grotere voorraad aan linnen hebben vanwege de lange wachttijden."
 
Sauna Thermen Zuidwolde biedt haar gasten ultieme rust in een warme en sfeervolle sauna. Daarnaast kunnen gasten genieten van de uitgebreide keuken, een buitenzwembad en grote rustieke tuin met een Iki-sauna. Per maand levert dit ongeveer 3000kg wasgoed op. Sauna Thermen Zuidwolde heeft gekozen om met Laundry Use industrieel in huis te gaan wassen.
 
Industrieel in huis wassen Sauna Thermen Zuidwolde

Industrieel tentbedden reinigen en desinfecteren

De Bresser reinigt tentbedden voor verzorgingstehuizen. Deze tentbedden worden gebruikt voor patiënten welke gevaar lopen op valletsel. Deze tentbedden dienen gedesinfecteerd en gereinigd te worden volgens hoge normen. De Bresser heeft gekozen om met Laundry Use industrieel te gaan wassen met twee barrier wasmachines. 

Industrieel tentbedden reinigen en desinfecteren De Bresser

All-in onderhoud en wasmiddelen incl. controles

“Bij storing of defect staat Laundry Use binnen 24u op de stoep zonder dat wij daar een factuur van ontvangen, daarnaast komt er jaarlijks een onafhankelijke laborant om de hygiëne te controleren”

Wasserij Lentis Dennenoord staat op het terrein van Lentis welke geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg biedt. De 11000KG wasgoed werd al zelf gewassen met 5 industriële wasmachine en 5 drogers. Voor Lentis hebben wij de zeepdosering inclusief zeep en onderhoud overgenomen en worden en worden er wastechnische controles uitgevoerd. Zo kunnen zij met wasapparatuur van een andere leverancier tóch wassen zonder onverwachte kosten. 
 

All-in onderhoud en wasmiddelen incl. controles Lentis Dennenoord

Eigen wasruimte, eigen linnenpakket

Hotel Termunterzijl heeft gekozen om zelf te gaan wassen met Laundry Use. 

"Wij willen graag onze huisstijl doorvoeren in onze linnen. Dat betekend specifieke kleuren en dus geen standaard witte lakens. Een eigen uitstraling dus. En dat kan niet als je het uitbesteed. De kleuren vervagen dan en vaak moet je je linnen kopen bij de wasserij en die zijn altijd wit" vertelt eigenaar Arjan van Hotel Termunterzijl.

Eigen wasruimte, eigen linnenpakket Hotel Termunterzijl

Industrieel wassen in huis

Dierenopvang Amsterdam (DOA) is het grootste en op-één-na oudste asiel van Nederland. Per jaar komen er zo’n 2000 honden, katten en konijnen terecht. Het wasgoed dat dit oplevert wast DOA met industriële wasmachines en betalen hiervoor alleen per kilogram wasgoed. Deze wasmachine zijn laagcentrifugerend. Dit betekent dat de machine minder snel draait, er minder G-krachten ontstaan en dit zwaardere wasgoed dus prima gewassen kan worden. ​

Industrieel wassen in huis Dierenopvang Amsterdam

Zelf professioneel wassen en drogen

Stichting ouderenzorg Wilgaerden is een zorgorganisatie welke zorg verleent aan ouderen in heel Friesland. Het wasgoed wassen zij voor een gedeelte zelf met een professionele wasmachine en drogerset van 8kg. Zo kunnen de bewoners dragen wat zij willen doordat de kwaliteit behouden kan blijven. 

Zelf professioneel wassen en drogen Stichting ouderenzorg Wilgaerden

Selfservice Wasserettes

Wasbeheer heeft ervoor gekozen om een complete Self-service Wasserette op te zetten in samenwerking met Laundry Use. Dit betekent een wasserrette met alles erop en eraan zodat mensen snel en gemakkelijk de was kunnen doen. Wasbeheer heeft hiervoor niets hoeven te investeren.

Selfservice Wasserettes Wasbeheer

Totaal oplossing voor hotel in Nijmegen

Een prachtig hotel in Nijmegen wilde haar vitrages, gordijnen, spreien, dekens en dekbedden in eigen huis reinigen. Eigenaar Roy Knijf: "Het in eigen huis wassen van textiel draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiëne van de kamer en dus aan de uitstraling van mijn hotel".

Totaal oplossing voor hotel in Nijmegen B&B de Prince

Kleine oplossing, groot gemak

B&B Blossom, een Bed & Breakfast gelegen aan de prachtige Leidsegracht in hartje Amsterdam heeft gekozen om te gaan wassen met Laundry Use. 

"Met een eigen wasruimte kunnne wij onze gasten de kwaliteit bieden die zij verdienen. Daarnaast ben ik niet afhankelijk van een externe wasserij en kan ik wassen hoevaak en wanneer ik wil. Zo ben ik flexibel en hoef ik geen groot linnenpakket aan te schaffen."

Kleine oplossing, groot gemak B&B Blossom

Professioneel in huis wassen & drogen

Sawatdee Spa is een plek waar masseuses de balans tussen uw lichaam en geest helpen terug te vinden. Dit doen zij met behulp van schoonheidsbehandelingen en massages. Dit levert 970kg wasgoed per maand op en wordt gewassen en gedroogd met een gestapelde professionele wasmachine en droger set. 

Professioneel in huis wassen & drogen Sawatdee Spa

Paardendekens wassen met een industriële wasmachine

De Dekenwasserij is gespecialiseerd in het wassen van paardendekens en andere paardensportartikelen. Zij halen uw paardendekens bij u op, wassen het en brengen en schoon en fris weer bij u terug. De Dekenwasserij doet dit met een industriële 35kg wasmachine waarmee deze paardendekens zonder problemen gewassen kunnen worden.

Paardendekens wassen met een industriële wasmachine De Dekenwasserij

Kleinschalige wasserette voor studenten

Maatschap Houtman heeft gekozen om een professionele wasmachine en droger te plaatsen voor een aantal studentenwoningen. Een centrale wasruimte scheelt een hele hoop in ruimte in de kleine kamers van de studenten. Laundry Use heeft een stapelset geplaatst waarmee op minder dan 1m² kan gewassen en gedroogd kan worden. 

Kleinschalige wasserette voor studenten Maatschap Houtman

Industrieel in huis wassen

Ad Fundum is een erotische massagepraktijk welke massages geeft op een erotische wijze. Ad Fundum heeft gekozen om de 1460KG per maand aan wasgoed, dat hoofdzakelijke bestaat uit handdoeken, in huis te gaan wassen met Laundry Use. Door zelf te wassen kan de hygiëne beter gewaarborgt worden. 

Industrieel in huis wassen Ad Fundum

Alles onder controle met eigen apparatuur

Trauma Centrum Nederland (TCN) heeft gekozen om professioneel in huis te gaan wassen met Laundry Use. Door niet uit te besteden wil TCN kosten besparen maar ook efficiënter wassen. Nu hoeft TCN niet meer dagen te wachten totdat het wasgoed terug is van een externe wasserij.

Alles onder controle met eigen apparatuur Trauma Centrum Nederland

Ook weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u net als deze organisaties de stap maken naar professioneel wassen maar zit u niet te wachten op een grote investering of meerdere leveranciers? Neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen