Een greep uit onze klanten

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten?

Hoe voorkomt u verspreiding van virussen binnen het wasproces? Tips en maatregelen voor een optimale hygiëne

Klantverhalen zeggen meer

Steeds meer zorginstellingen en bedrijven kiezen voor de oplossing van Laundry Use. Zij hebben gekozen om te gaan wassen met professionele- of industriële wasserijapparatuur zonder te investeren. Zij betalen één prijs per kilogram wasgoed, welke mee verandert als er minder wordt gewassen.

Onderhoud, reparaties, wasmiddel, alles is inbegrepen. Zorgeloos wassen noemen wij dat!

Een state-of-the-art in huis wasserij

Interzorg is een grote zorgorganisatie in Noord-Drenthe. Zo'n 800 cliënten verblijven binnen de muren van Interzorg en 400 daarbuiten. Dit levert per jaar 700.000 kilogram wasgoed op. Nu doet een externe wasserij dat. Binnenkort gaat Interzorg dit in een eigen facilitair centrum weer zelf doen. Dit doet Interzorg zonder eigenaar te worden van de wasserij, door alleen per kilogram wasgoed te betalen. 

Een state-of-the-art in huis wasserij Meer lezen?
Interzorg

Grote oplossing, geen investering

Wasserij en Stomerij Exces doet de was voor horecabedrijven wat per maand ongeveer 22.000 kilogram wasgoed oplevert. Hiervoor heeft Exces zonder investering gekozen voor industriële wasmachines, industriële drogers, een complete industriële mangelstraat en een complete technische installatie. Exces heeft dit alles ontvangen in één abonnement, tegen één prijs per kilogram wasgoed.

Grote oplossing, geen investering Meer lezen?
Wasserij en Stomerij Exces

Een eigen centrale wasserij voor alle locaties

Reinaerde heeft gekozen om het wassen van wasgoed van verschillende locaties in eigen beheer te nemen. Dit hebben zij gedaan om de wachttijden voor schone kleding voor bewoners korter te maken. Dit doen zij door in één centrale wasserij te gaan wassen met industriële wasmachines, industriële drogers, professionele finishapparatuur én een volledige technische installatie. Wij hebben met onze producten het gehele wasproces vorm gegeven van A tot Z en deze zo efficiënt mogelijk gemaakt. ​

Een eigen centrale wasserij voor alle locaties Meer lezen?
Zorgorganisatie Reinaerde

Complete wasserij en totale ontzorging van A tot Z

Werkplein Fivelingo is een werkplein voor statushouders en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Er werken nu ongeveer 50 mensen voor de wasserij van Fivelingo. Zij doen de was voor o.a. zorginstellingen, hotels, Martiniplaza maar ook voor scholen. Hiervoor hebben wij de gehele wasserij opgezet waarbij overal aan gedacht is. ​Denk aan een volledige technische installatie en ook aan een innovatief zeepdoseersysteem.

Complete wasserij en totale ontzorging van A tot Z Meer lezen?
Fivelingo

Professioneel wassen en drogen

Danie de Rooij:  "Het zelf wassen van de kleding en het beddengoed bespaart ons hoge kosten aan de externe wasserij. Er is ook geen extra personeel nodig want de was wordt tussen de bedrijven door gedaan. Ideaal!"

Woon-zorg centrum Lubbelinkhof biedt een begeleid wonen en kleinschalige zorg- en dienstverlening voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben hiervoor vierentwintig studio's ingericht. Dit levert veel wasgoed op. Met Laundry Use heeft het de professionele wasoplossing met professionele wasmachines waarmee zij al het wasgoed snel en hygiënisch zelf kan wassen. 

Professioneel wassen en drogen Meer lezen?
Woon-zorg centrum Lubbelinkhof

50% tijdsbesparing met professionele apparatuur

"WIj zijn super blij dat wij hebben gekozen voor professionele apparatuur. Waar normaal gesproken de wasmachines tot laat in de avond nog draaiden, zijn ze nu in de middag al klaar met wassen." - Tom Visser

50% tijdsbesparing met professionele apparatuur Meer lezen?
Woonvoorziening Herbergier Harlingen

Industrieel in huis wassen

"Zelf wassen is goedkoper dan uitbesteden. En als je uitbesteedt moet je een grotere voorraad aan linnen hebben vanwege de lange wachttijden."
 
Sauna Thermen Zuidwolde biedt haar gasten ultieme rust in een warme en sfeervolle sauna. Daarnaast kunnen gasten genieten van de uitgebreide keuken, een buitenzwembad en een grote rustieke tuin met een Iki-sauna. Per week levert dit ongeveer 700 kilogram wasgoed op. Sauna Thermen Zuidwolde heeft gekozen om met Laundry Use industrieel in huis te gaan wassen met industriële wasmachines.
 
Industrieel in huis wassen Meer lezen?
Sauna Thermen Zuidwolde

Industrieel tentbedden reinigen en desinfecteren

De Bresser reinigt tentbedden voor verzorgingstehuizen. Deze tentbedden worden gebruikt voor patiënten welke gevaar lopen op valletsel. Deze tentbedden dienen gedesinfecteerd en gereinigd te worden volgens hoge normen. De Bresser heeft gekozen om met Laundry Use industrieel te gaan wassen met twee barrier industriële wasmachines. Om er zeker van te zijn dat het reinigingsproces voldoet aan de normen, wordt er elk kwartaal een wastechnische controle uitgevoerd.

Industrieel tentbedden reinigen en desinfecteren Meer lezen?
De Bresser

All-in onderhoud en wasmiddelen incl. controles

“Bij storing of defect staat Laundry Use binnen 24 uur op de stoep zonder dat wij daar een factuur van ontvangen, daarnaast komt er jaarlijks een onafhankelijke laborant om de hygiëne te controleren”.

Wasserij Lentis Dennenoord staat op het terrein van Lentis, welke geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg biedt. De 11.000 kilogram wasgoed werd al zelf gewassen met 5 industriële wasmachines en 5 industriële wasdrogers. Voor Lentis hebben wij de zeepdosering inclusief zeep en onderhoud overgenomen en worden er wastechnische controles uitgevoerd. Zo kunnen zij met industriële wasmachines van een andere leverancier tóch wassen zonder onverwachte kosten. 
 

All-in onderhoud en wasmiddelen incl. controles Meer lezen?
Lentis Dennenoord

Een eigen wasserij

Schoonmaakbedrijf Flay Schoonmaak heeft gekozen om een wassertij te realiseren tegen één prijs per kilogram. Hiervoor ontvangt Flay Schoonmaak een industriële wasmachine met bijpassende droger, een automatisch zeepdoseersysteem met drie wasmiddelen, 24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice!

Een eigen wasserij Flay Schoonmaak
Flay Schoonmaak

Eigen wasruimte, eigen linnenpakket

Hotel Termunterzijl heeft gekozen om zelf te gaan wassen met Laundry Use. Omdat er ook bedlakens dienen te worden gewassen, is er gekozen voor een industriële wasmachine met bijpassende industriële wasdroger en een professionele mangel om het bedlinnen goed en snel te kunnen strijken. 

"Wij willen graag onze huisstijl doorvoeren in onze linnen. Dat betekent specifieke kleuren en dus geen standaard witte lakens. Een eigen uitstraling dus. En dat kan niet als je het uitbesteedt. De kleuren vervagen dan en vaak moet je je linnen kopen bij de wasserij en die zijn altijd wit", vertelt eigenaar Arjan van Hotel Termunterzijl.

Eigen wasruimte, eigen linnenpakket Meer lezen?
Hotel Termunterzijl

Industrieel wassen in huis

Dierenopvang Amsterdam (DOA) is het grootste en op-één-na oudste asiel van Nederland. Per jaar komen er zo’n 2.000 honden, katten en konijnen terecht. Zelf wassen zorgt ervoor dat de hondenmandjes snel gewassen kunnen worden zodat elke nieuwkomertje snel een eigen, schone mand krijgt. Het wasgoed dat dit oplevert wast DOA met industriële wasmachines en betalen hiervoor alleen per kilogram wasgoed. Deze wasmachines zijn laag centrifugerend. Dit betekent dat de wasmachine minder snel draait, er minder G-krachten ontstaan en dit zwaardere wasgoed dus prima gewassen kan worden. ​

Industrieel wassen in huis Meer lezen?
Dierenopvang Amsterdam

Zelf professioneel wassen en drogen

Stichting ouderenzorg Wilgaerden is een zorgorganisatie welke zorg verleent aan ouderen in heel Friesland. Het wasgoed wassen zij voor een gedeelte zelf met een professionele wasmachine, aangesloten op een automatisch zeepdoseersysteem en een bijpassende professionele wasdroger met beide 8 kilogram laadcapaciteit. Zo kunnen de bewoners dragen wat zij willen doordat de kwaliteit behouden kan blijven. 

Zelf professioneel wassen en drogen Meer lezen?
Stichting ouderenzorg Wilgaerden

6 wasserettes voor elke verdieping

Succesmakelaars heeft ons gevraagd naar de mogelijkheden voor zes zelfservice wasserettes. Het appartementencomplex waar deze wasserettes gerealiseerd moesten worden bestaat uit zes verdiepingen met nu elk een eigen wasserette. Zo kunnen de studenten gemakkelijk op eigen verdieping hun was doen, ideaal dus! Succesmakelaars betaalt voor dit alles één prijs per kilogram. 

6 wasserettes voor elke verdieping Meer lezen?
Appartementencomplex - Succesmakelaars

Selfservice Wasserettes

Wasbeheer heeft ervoor gekozen om een complete selfservice wasserette met professionele wasmachines en professionele drogers op te zetten in samenwerking met Laundry Use. Dit betekent een wasserette met alles erop en eraan, zodat mensen snel en gemakkelijk de was kunnen doen. Wasbeheer heeft hiervoor niets hoeven te investeren.

Selfservice Wasserettes Meer lezen?
Wasbeheer

Een selfservice wasserette voor een migrantenhotel

Van Bergen Personeelsdiensten is een uitzendbureau. Voor een migrantenhotel heeft Van Bergen een complete zelfservice wasserette gerealiseerd inclusief betaalsysteem. De migranten kunnen nu gemakkelijk zelf de was doen in een gebruiksvriendelijk wasserette met professionele wasmachines en professionele wasdrogers.

Een selfservice wasserette voor een migrantenhotel Meer lezen?
Van Bergen Personeelsdiensten

Een selfservice wasserette zonder investering

Uitzendbureau Cervo Group heeft een kleinschalige selfservice wasserette voor migranten gerealiseerd zonder hierin te hebben geïnvesteerd. Met de professionele wasmachines en professionele wasdrogers en een contactloos betaalsysteem kunnen de gebruikers zonder problemen elke dag hun wasje draaien. 

Een selfservice wasserette zonder investering Meer lezen?
Cervo Group

Totaal oplossing voor hotel in Nijmegen

Een prachtig hotel in Nijmegen wilde haar vitrages, gordijnen, spreien, dekens en dekbedden in eigen huis reinigen. Eigenaar Roy Knijf: "Het in eigen huis wassen van textiel draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiëne van de kamer en dus aan de uitstraling van mijn hotel."

Totaal oplossing voor hotel in Nijmegen Meer lezen?
B&B de Prince

Een nieuwe B&B, een nieuwe professionele wasruimte

B&B Vinotel is een nieuwe Bed en Breakfast vrijwel direct gelegen aan Schiphol. Vinotel heeft gekozen om het wasgoed in eigen beheer te gaan wassen met een professionele gestapelde was- en droogset gezien de beperkte ruimte. Hiermee kan Vinotel op minder dan 1m2 professioneel wassen en drogen. 

Een nieuwe B&B, een nieuwe professionele wasruimte Meer lezen?
B&B Vinotel

Kleine oplossing, groot gemak

B&B Blossom, een Bed & Breakfast gelegen in Lisse heeft gekozen om te gaan wassen met Laundry Use. 

"Met een eigen wasruimte kunnen wij onze gasten de kwaliteit bieden die zij verdienen. Daarnaast ben ik niet afhankelijk van een externe wasserij en kan ik wassen hoe vaak en wanneer ik wil. Zo ben ik flexibel en hoef ik geen groot linnenpakket aan te schaffen."

Kleine oplossing, groot gemak Meer lezen?
B&B Blossom

Professioneel in huis wassen & drogen

Sawatdee Spa is een plek waar masseuses de balans tussen uw lichaam en geest helpen terug te vinden. Dit doen zij met behulp van schoonheidsbehandelingen en massages. Dit levert 224 kilogram wasgoed per week op en wordt gewassen en gedroogd met een gestapelde professionele wasmachine en professionele wasdroger.

Professioneel in huis wassen & drogen Meer lezen?
Sawatdee Spa

Paardendekens wassen met een industriële wasmachine

De Dekenwasserij is gespecialiseerd in het wassen van paardendekens en andere paardensportartikelen. Zij halen uw paardendekens bij u op, wassen het en brengen het schoon en fris weer bij u terug. De Dekenwasserij doet dit met een industriële 35 kilogram wasmachine waarmee deze paardendekens zonder problemen gewassen kunnen worden.

Paardendekens wassen met een industriële wasmachine Meer lezen?
De Dekenwasserij

Kleinschalige wasserette voor studenten

Maatschap Houtman heeft gekozen om een professionele wasmachine en professionele wasdroger te plaatsen voor een aantal studentenwoningen. Een centrale wasruimte scheelt een hele hoop qua ruimte in de kleine kamers van de studenten. Laundry Use heeft een stapelset geplaatst waarmee op minder dan 1m² gewassen en gedroogd kan worden.

Kleinschalige wasserette voor studenten Meer lezen?
Maatschap Houtman

Industrieel in huis wassen

Ad Fundum is een erotische massagepraktijk welke massages geeft op een erotische wijze. Ad Fundum heeft gekozen om de 337 kilogram per week aan wasgoed, dat hoofdzakelijk bestaat uit handdoeken, in huis te gaan wassen met Laundry Use. Door zelf te wassen met een industriële wasmachine met bijpassende industriële wasdroger kan de hygiëne beter gewaarborgd worden. 

Industrieel in huis wassen Meer lezen?
Ad Fundum

Alles onder controle met eigen apparatuur

Trauma Centrum Nederland (TCN) heeft gekozen om met een professionele wasmachine met bijpassende professionele wasdroger in huis te gaan wassen met Laundry Use. Door niet uit te besteden wil TCN kosten besparen en efficiënter wassen. Nu hoeft TCN niet meer dagenlang te wachten totdat het wasgoed terug is van een externe wasserij.

Alles onder controle met eigen apparatuur Meer lezen?
Trauma Centrum Nederland

Ook weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u net als deze organisaties de stap maken naar professioneel wassen, maar zit u niet te wachten op een grote investering of meerdere leveranciers? Neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen