Professionele finishapparatuur

Laundry Use is onderdeel van Laundry Expert, dé totaalleverancier in Nederland op gebied van wasserijtechniek. Laundry Expert biedt alle producten en diensten die nodig zijn om uw eigen wasruimte of wasserette te realiseren. Laundry Use bundelt deze producten en diensten in één abonnement zodat u uw eigen wasruimte of wasserette kunt realiseren zonder te investeren.

Voeg finishapparatuur toe aan uw abonnement en betaal één prijs per kilogram wasgoed. Altijd inclusief:

  • Professionele of industriële wasmachines (minimaal 1)

  • Professioneel wasmiddel

  • 8-uurservice (all-in)

Filter
SILC S/AAR-S DSH - Strijktafel
SILC S/AAR-S DSH - Strijktafel
Bekijk details
SILC S/EIP4 - Strijkpers
SILC S/EIP4 - Strijkpers
Bekijk details
SILC S/AV - Form finisher
SILC S/AV - Form finisher
Bekijk details
SILC S/TP - Form finisher
SILC S/TP - Form finisher
Bekijk details

Professionele finishapparatuur

Maak het finishen van uw kleding makkelijker met onze finishers. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten, zoals strijktafels, strijkpersen en form finishers. 

Finishers voor strakke kleding

Met het finishen van uw kleding bereikt u de “finishing touch”, het maakt uw kleding helemaal af. Met alleen wasmachines en drogers kunt u geen optimaal resultaat behalen. Na het wasproces, droogproces of drycleaning proces komt het mooiste werk: het afwerken van uw textiel met de juiste finishingapparatuur. 

Strijktafels

Een strijktafel is een finisher met dezelfde functie als een standaard strijkijzer in combinatie met een strijkplank, namelijk het glad strijken van uw textiel. De hitte die vrijkomt op uw textiel zorgt ervoor dat bacteriën geen kans krijgen zodat uw textiel wordt gereinigd. Onze professionele strijktafels van Silc zijn voor u geschikt wanneer u elke dag veel moet strijken. Ook zijn er extra opties te verkrijgen op onze strijktafels, zoals met een stoomstrijkijzer, swingarm, spuitpistool voor warm en koud water, tweede strijkijzer, afzuigsysteem of blaassysteem. 

Persen

Met een professionele pers kunt u uw kleding ook glad strijken, alleen dan gebeurt dit onder hoge druk. Dit kan worden gedaan door het textiel vacuüm te trekken, maar dit hoeft niet altijd. Er zijn verschillende soorten persen verkrijgbaar, zoals een handpers, strijkpers en een universele pers. De pers kunt u gebruiken voor een blouse, overhemd, pantalon, broek. De pers voor een broek wordt ook wel broekenpers genoemd. Deze wordt zeer aanbevolen voor een strijkatelier, wasserij of stomerij.

Form finishers

De form finishers van Silc zijn een uitkomst voor al uw persoonsgebonden kleding. Een form finisher brengt uw kleding in korte tijd perfect terug in model, zonder vlekken achter te laten. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten, elk geschikt voor het afwerken van specifieke kledingtypen. Ideaal voor bijvoorbeeld jassen, blazers, shirts, mantels, rokken en broeken.