All-in onderhoud, 24/7-bereikbaarheid en all-in 8-uurservice

Laundry Use regelt het!

Wassen zonder zorgen

Zonder draaiende machines kunt u niet wassen, en dat is vervelend. Wij van Laundry Use weten dat maar al te goed. Daarom bieden wij u gegarandeerd topmachines welke uitermate geschikt zijn voor uw situatie en type wasgoed. Wij staan volledig achter deze machines en garanderen u dan ook de beste kwaliteit!

 

All-in onderhoud

All-in onderhoud

Om er zeker van te zijn dat uw wasserij zonder problemen blijft draaien, plegen wij preventief onderhoud aan uw wasserijapparatuur. Zo wordt uw wasmachine, wasdroger, automatisch zeepdoseersysteem en andere apparaten in uitstekende conditie gehouden. Dit onderhoud is all-in. Dat houdt in dat u ook niets hoeft te betalen bij vervanging van onderdelen en geen voorrij- of materiaalkosten hoeft te betalen. 

24/7-bereikbaarheid

24/7-bereikbaarheid

Natuurlijk gaat er wel eens iets stuk of komt er eens een storing voor. U kunt ons 24/7 bereiken, dus ook in het weekend. Na melding van een storing of defect plannen wij de eerste werkdag nog een monteur in. 

All-in 8-uurservice

All-in 8-uurservice

Na melding van een storing of defect staat één van onze ervaren monteurs binnen 8 uur bij u op de stoep om het probleem op te lossen. Zo is er dezelfde of maximaal de dag erna een monteur zodat uw wasgoed zich niet opstapeld.

All-in, dus geen extra factuur
Deze service is all-in. Dat houdt in dat u nooit een factuur van ons ontvangt na bezoek van een monteur. Zo komt u nooit meer tegen overwachte reparatiekosten te staan. 

Doorlopende garantie op schoon wasgoed

Doorlopende garantie op schoon wasgoed

Zolang u wast met het Laundry Use Abonnement zijn wij verantwoordelijk voor de schone was. Dat wil zeggen dat wanneer uw was niet voldoende wordt gereinigd, wij hiervoor verantwoordelijk voor zijn en dit voor u oplossen. Wij passen de was- en droogprocessen en de zeepdosering aan totdat u tevreden bent met het resultaat. Indien gewenst controleren wij dit met behulp van wastechnische controles.

Zorgeloos wassen dus!

Dit alles ontvangt u dus zonder extra kosten. Ook na reparatie krijgt u geen rekening, alles is inbegrepen; zorgeloos wassen noemen wij dat.

Lees de verhalen van onze klanten