Bed- en badlinnen

Inbesteden met de service van een externe wasserij

Bed- en badlinnen

Bed- en badlinnen

Zorginstellingen of bedrijven die het wasgoed uitbesteden kunnen vaak profiteren van de linnenservice van de externe wasserij. Deze kan een klant bij veel wasserijen huren. Laundry Use levert deze service ook terwijl u professioneel in huis kunt wassen. U profiteert dus van in huis wassen, met de voordelen van huren van linnen bij uitbesteden. 

U kunt kiezen voor alle soorten bed- en badlinnen en uit verschillende kwaliteiten. Deze service kunt u gemakkelijk toevoegen aan uw all-in abonnement. 

Bedlinnen

Laundry Use levert alle linnen voor een fijne nachtrust. Denk hierbij aan lakens, hoeslakens, kussenslopen, matrasbeschermers, dekbedden maar ook complete bedden kunnen wij leveren. Voor zorginstellingen leveren wij ook speciale medische dekbedden, een innovatief wasbaar dekbed. Steeds meer zorginstellingen stappen hierop over vanwege het comfort, gebruiksgemak en uitstraling. Daarnaast is een medisch dekbed gemakkelijk wasbaar en heeft onderzoek bewezen dat besmettingen volledig verwijderd worden.

Badlinnen

Naast bedlinnen levert Laundry Use ook badlinnen. Hierin verzekeren wij onze klant van hoogwaardige kwaliteit en leveren wij daarom geen huishoudelijke, maar professionele badlinnen. Dit textiel is bestand tegen veel gebruik, en dus veel wassen. Hierdoor blijft de kwaliteit van het textiel behouden en krimpt of verkleurd het niet. 

Heeft u vragen over onze bed- en badlinnen?

Neem contact met ons op