Horeca wasmachine

Bent u op zoek naar een horeca wasmachine?

Professionele wasmachines voor uw horeca onderneming

Als eigenaar van een hotel, restaurant of cafe wilt u kwaliteit en hygiëne uitstralen naar uw gasten. Door in huis te gaan wassen met professionele wasmachines kunt u uw handdoeken, tafellinnen en personeelskleding wassen en drogen wanneer en hoevaak u wilt. Daarnaast blijft de kwaliteit behouden dankzij de hoge kwaliteitseisen van onze horeca wasmachines en wasmiddelen. Ook binnen uw horecaonderneming kunt u professioneel wassen zonder investering.

De horeca wasmachine voor uw wasgoed

De horeca wasmachine voor uw wasgoed

Op basis van het type wasgoed, mate van vervuilling, hoeveelheid wasgoed én de beschikbare ruimte selecteren wij samen met u de meeste geschikte horeca wasmachine. Gaat u bijvoorbeeld minder dan 300KG per week aan kleding wassen? Dan volstaan professionele wasmachines prima! Gaat u meer wassen en ook bedtextiel wassen? Dan is het ook goed om industriële wasmachines te overwegen met een mangel om uw bedtextiel goed te kunnen strijken.

 

Een bijpassende wasdroger

Een bijpassende wasdroger

Naast een wasmachine bent u een bijpassende wasdroger nodig. Voor elke professionele wasmachine kunnen wij bijpassende professionele wasdrogers leveren met dezelfde laadcapaciteit. En voor elke industriële wasmachine kunnen wij bijpassende industriële wasdrogers leveren. De drogers beschikken over snelle droogprogramma's vanaf 30min! Zo is uw was binnen no-time gedroogd. Dient u bedlinnen te strijken of te mangelen? De drogers zijn voorzien van een restvochtmeting welke ervoor zorgt dat er een vochtpercentage in uw textiel blijft zodat mangelen zonder problemen gedaan kan worden!

Het juiste wasmiddel, automatisch gedoseerd

Het juiste wasmiddel, automatisch gedoseerd

Behalve de wasserijapparatuur, is het wasmiddel van groots belang om een optimaal resultaat te kunnen realiseren. Voor elk type wasgoed selecteert Laundry Use het juiste wasmiddel of wasmiddelen. Met een automatisch zeepdoseersysteem wordt het wasmiddel bovendien automatisch gedoseerd aan de hand van het geselecteerde wasprogramma. Wij selecteren de exact juiste dosering voor een optimaal resultaat, zonder dat er teveel wordt gedoseerd. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. 

Ga verder naar ons professioneel wasmiddel
Een professionele mangel

Een professionele mangel

Heeft u een hotel of B&B of een restaurant waar veel lakens dienen te worden gewassen? Dan dient u deze ook te strijken. Hiervoor kan een professionele mangel uitkomst bieden. Met een mangel kunt u badlinnen, bedlinnen en tafellakens gemakkelijk strijken in een korte tijd door het laken eenvoudig door de mangel te halen. Een dergelijke mangel zoals de i25 mangel of de i30 mangel kan tegen de muur worden geplaatst doordat de in- en uitvoer zich aan één zijde bevinden. 

Ga verder naar onze mangels

Hotel Termunterzijl

Eigen wasruimte om eigen huisstijl door te voeren in linnen

Wassen in eigen beheer om eigen linnen te gebruiken

Hotel Termunterzijl heeft gekozen om zelf te gaan wassen met Laundry Use. 

"Wij willen graag onze huisstijl doorvoeren in onze linnen. Dat betekend specifieke kleuren en dus geen standaard witte lakens. Een eigen uitstraling dus. En dat kan niet als je het uitbesteed. De kleuren vervagen dan en vaak moet je je linnen kopen bij de wasserij en die zijn altijd wit" vertelt de eigenaar Arjan van Hotel Termunterzijl.

Wassen in eigen beheer om eigen linnen te gebruiken Hotel Termunterzijl

Wilt u ook professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing binnen uw horecaonderneming welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk een bedrag per kilogram welke met u meeveranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook professioneel wassen binnen uw horecaonderneming?

Sylvia van team schoon wasgoed
Professionele wasexpert