Automatisch zeepdoseersysteem

Hoe voorkomt u verspreiding van virussen binnen het wasproces? Tips en maatregelen voor een optimale hygiëne

De ideale oplossing voor elke wasserij

Een automatisch zeepdoseersysteem mag niet ontbreken in een professionele wasserij. Met automatisch professioneel zeep doseren wordt er niet te weinig, maar belangrijker nog: ook niet te veel wasmiddel verbruikt. Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbaar professioneel wasmiddel, waarmee met een minimale dosis, maximaal resultaat behaald kan worden. Daardoor is automatisch zeep doseren met professioneel wasmiddel milieuvriendelijker dan handmatig doseren en huishoudelijk wasmiddel. 

Met onze ervaring in de wasserijtechniek kunnen wij precies bepalen welk systeem het best bij u past. Wij ontzorgen u hierin zodat u alleen nog maar hoeft te wassen.

Klein zeepdoseersysteem

Klein zeepdoseersysteem

Voor een kleine wasruimte met één wasmachine is een zeepdoseersysteem met één enkele pomp voldoende. Bij meer wasmachines of meer soorten wasmiddel dient het zeepdoseersysteem te worden uitgebreid met meer pompjes. Zo kunt u voor al uw professionele wasmachines of industriële wasmachines geheel automatisch zeep doseren.

Uitgebreid zeepdoseersysteem

Uitgebreid zeepdoseersysteem

Een voorbeeld van een zeepdoseersysteem voor meerdere middelen wordt weergegeven op de foto hiernaast. Deze foto is gemaakt bij Sauna Thermen Zuidwolde. Zij wassen met verschillende soorten wasmiddelen waardoor er meer dan één pompje nodig is. Elke pompje is aangesloten op een apart wasmiddel zodat deze niet met elkaar in contact komen en er geen verschillende mengels van wasmiddel in de wasmachines belanden. En dat is goed voor het behoud van de kleding en textiel. 

Flux Compact

Flux Compact

Voor grotere wasserijen waar meerdere wasmachines gebruikt worden, biedt de Flux Compact dus de ideale oplossing. De Flux-Compact is een innovatie van Christeyns welke dient voor het automatisch doseren van vloeibare chemicaliën naar wasmachines. Dit centraal doseersysteem Flux-Compact heeft een compact ontwerp, dat aan de muur wordt bevestigd. U kunt met dit doseersysteem alle professionele wasmiddelen doseren naar een wasmachine. 

Professioneel wasmiddel

Professioneel wasmiddel

Het zeepdoseersysteem regelt dus automatisch de toevoer naar de wasmachines. Voor elke type textiel kunnen wij speciaal wasmiddel leveren.

Wij regelen het voor u
Onze specialist in professionele wasmiddelen selecteert de juiste middelen waarmee wij u garanderen dat uw textiel perfect schoon wordt zonder in te leveren op de kwaliteit. De wasprogramma's worden aangepast zodat er precies voldoende wasmiddel wordt toegevoegd met het automatisch zeepdoseersysteem. Zo gebruikt u nooit te veel wasmiddel en dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.