Alles wat u maar kunt bedenken

Wij hebben het voor u in huis

Gebruiksgemak en efficiëntie

Ook voor wasserijartikelen en accessoires kunt u bij toevoegen aan uw abonnement. Samen met u kijken wij naar de meest geschikte artikelen welke het wassen van wasgoed alleen maar gemakkelijker en efficiënter maakt. 

Verende bodemwagens

Verende bodemwagens

Binnen een wasserij waar het wasgoed verplaatst moet worden is een verende bodemwagen haast onmisbaar. Deze waskarren hebben zoals de naam doet vermoeden, een verende bodem. Zodra er wasgoed op de bodem wordt gelegd, zakt deze steeds verder naar beneden. Naarmate het wasgoed weer van de stapel wordt gehaald, gaat de bodem aan de hand van het gewicht weer omhoog. Zo hoeven medewerkers nooit te bukken om het wasgoed in- en uit de waskar te halen en kan er op ergonomische hoogte gewerkt worden. 

Wasnetten en waszakken

Wasnetten en waszakken

Wasnetten of zakken in kleur zijn ideaal om het verschillende wasgoed te sorteren op kleur, persoon of type wasgoed. Dit heeft als voordeel dat de medewerkers van de wasserij aan de kleur kunnen herkennen wat voor wasgoed het is en welke was- en droogprogramma erbij hoort. Zo kan worden voorkomen dat kleding verkeerd wordt gewassen en gedroogd. Na het wassen- en drogen kan de schone kleding weer apart worden gesorteerd, ideaal dus!

Ook biedt een wasnet of waszak bescherming voor het wasgoed tegen de rotatie in trommels van wasmachines zodat kleding langer goed blijft. 

Wascontainers

Wascontainers

Wascontainers zijn ideaal om de kleding te sorteren en te vervoeren binnen de wasserij. Daarnaast zijn ze ook uitermate geschikt om te vervoeren per vrachtwagen. U kunt ook kiezen voor een vaksorteerwagen waarin de kleding niet hangt, maar per persoon apart gestapeld kan worden. 

De Laundryshop

De Laundryshop

Voor alle wasserijartikelen die u kunt toevoegen aan uw abonnement, of gewoon eenmalig kunt aanschaffen, verwijzen wij u graag naar de Laundryshop.