Uw eigen wasserette beginnen?

Zonder investering, maar al vanaf € 0,12 per KG wasgoed

Waarom een wasserette beginnen met Laundry Use?

Een Zelfservice wasserette op een goede plek, professionele wasserette machines en gebruiksvriendelijke bediening kan een goede omzet opleveren. Laundry Use helpt u uw eigen wasserette te beginnen zonder dat u hiervoor eerst voor hoeft te investeren.

U betaalt namelijk alleen per KG wasgoed inclusief professionele wasserette machines, professioneel wasmiddel en 8-uurservice! 

Vraag direct een adviesgesprek aan
Professionele wasserette machines

Professionele wasserette machines

Een goede wasserette vraagt om goede wasserette machines. Afhankelijk van de wensen en behoeften kunt u kiezen voor professionele wasmachines of industriële wasmachines voor uw wasserette. In veel gevallen bieden professionele wasmachines oplossing voor bijvoorbeeld studentencomplexen. Daarnaast zijn veel wasserettes in steden voorzien van industriële wasmachines zodat ook dekbedden gewassen kunnen worden. 

Ga verder naar onze professionele wasmachines
Automatisch zeepdoseersysteem

Automatisch zeepdoseersysteem

Door te kiezen voor een automatisch zeepdoseersysteem hoeven de klanten niet meer zelf het wasmiddel toe te voegen. Voor elk wasprogramma wordt er een unieke hoeveelheid wasmiddel automatisch toegevoegd aan het wasproces. Dit zorgt er voor dat de kleding van goede kwaliteit blijft en er geen overtollig wasmiddel wordt verspilt. Dat is goed voor uw portomonee, maar ook voor het milieu. 

Daarnaast maken wij ook gebruik van biologisch afbreekbaar wasmiddel.

Lees meer over het automatisch zeepdoseersysteem
Elektronische betaalsysteem

Elektronische betaalsysteem

Bij een self-service wasserette kan een betaalsysteem niet ontbreken. U kunt bij ons diverse systemen in gebruik nemen voor uw wasserette. De betaalsystemen van Laundry Use bieden de mogelijkheid om contant (munt- en briefgeld) en contactloos te betalen. 

Wasbeheer

Zelfservice wasserettes voor studentencomplexen

Zelfservice wasserettes voor studentencomplexen

Wasbeheer heeft met Laundry Use een complete self-service wasserette kunnen realiseren voor een studentencomplex met professionele wasserette machines. In deze wasserette staan professionele wasmachines en professionele drogers met een elektronisch betaalsysteem. Daarnaast is de wasserette voorzien van automatisch zeepdoseersysteem met ecologisch wasmiddel. Dit wasmiddel is biologisch afbreekbaar.

Zelfservice wasserettes voor studentencomplexen Meer lezen?
Wasbeheer

Hulp nodig bij het starten van uw wasserette?

Laundry Use helpt u om uw wasserette te starten. Wij denken mee van begin tot eind; denk aan de juist ruimte, apparatuur, was- en droogprijzen en meer. Neem hiervoor contact met ons op

088 - 5286388
Hulp nodig bij het starten van uw wasserette?

Sylvia Huijgen
Wasexpert