Laundry Use

Your way of funding

Neem contact met ons op

Uw wasoplossing

Laundry Use is door Laundry Expert ontwikkeld vanuit de veranderde behoefte van bezit, naar gebruik en totale ontzorging. Met Laundry Use kunt u gebruik maken van onze professionele en industriële machines, middelen en diensten, zonder investering vooraf maar tegen een vast weektarief. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken, en kunt u ook zonder startkapitaal uw wasgoed professioneel reinigen. 
 
Laundry Use staat ook voor de beweging in de markt waarbij klanten producten gaan gebruiken in plaats van kopen. Daarnaast staan wij voor de overgang naar een circulaire economie waarbij producten na gebruik niet worden afgedankt, maar een nieuwe kans wordt gegeven.
 
Benieuwd de verhalen van onze klanten?
Waarom Laundry Use?

Waarom Laundry Use?

Voor het wassen van wasgoed zijn er natuurlijk veel mogelijkheden. Kiest u voor Laundry Use? Dan kiest u voor ontzorgen, (financiële) zekerheid en één aanspreekpunt welke u dankzij uitstekende producten, schone was garandeert!
 
Hoe wij dit voor u kunnen realiseren?
Door onze producten en diensten aan u te leveren tegen een vast bedrag per week, dus zonder investering vooraf. Zo kunt u zonder startkapitaal, tóch professioneel wassen. Wij gaan samen met u kijken naar de te wassen hoeveelheid- en type wasgoed, om zo geschikte machines en middelen te selecteren en uw weektarief te berekenen
 
Hierin staat het in gebruik nemen van deze producten en diensten centraal, niet het in bezit zijn van. Zo blijven wij verantwoordelijk voor de machines, en kunt u zonder zorgen wassen.
 

Wat kan ik verwachten tegen een vast bedrag per week?

Wat kan ik verwachten tegen een vast bedrag per week?

Nou, eigenlijk alles wat u nodig bent, om uw berg met wasgoed, schoon te krijgen:

1. Geschikte was- en droogapparatuur
2. Levering en installatie
3. Onderhoud
4. Reparatie en service
5. Zeep (automatisch gedoseerd)

Zo heeft u alle middelen tot uw beschikking om uw was te doen, want meer bent u niet nodig. 

De voordelen van Laundry Use

De voordelen van Laundry Use

Door te luisteren naar wat u als klant wilt, passen wij onze producten en diensten aan zodat ze precies aansluiten op uw situatie. Of het nu gaat om persoonsgebonden wasgoed, beddengoed of extreem vervuild wasgoed, Met Laundry Use wordt het weer schoon, zonder concessies.
 
Welke voordelen biedt Laundry Use?
1. U bent verzekerd van de beste machines voor uw situatie
2. Zolang het abonnement loopt, krijgt u 100% service en garantie: eventuele reparatie-, voorrij-, monteurs- en materiaalkosten zijn voor ons, altijd
3. U hoeft niets te investeren
4. Geen onverwachte kosten, maar een vast bedrag per maand
5. Één leverancier, één factuur
6. Altijd voldoende zeep dankzij periodieke zeeplevering
 
Zo kunt u zorgeloos uw wasgoed draaien! Wij vertellen u er graag meer over, onder het genot van een kopje koffie bij ons, of bij u op locatie.
 

Wilt u weten hoe het werkt?

U leest het hier