Laundry Use

Your way of funding

Neem contact met ons op

Over ons

Binnen de filosofie van Laundry Use geloven wij in het wegnemen van de investering. Wij bundelen onze krachten in een allesomvattend abonnement welke vergelijkbaar is met die van een smartphone: één bedrag per kilogram wasgoed met de optie om aan het eind van de looptijd uw machinepark te vervangen of te behouden tegen een flinke korting (30-40%).

Laundry Use is ontwikkeld door Laundry Expert en biedt deze nieuwe manier van professioneel wassen aan die u ontzorgt en een bedrage levert aan een betere wereld.

Circulaire economie

Circulaire economie

Wij worden ons steeds meer bewust dat wij verantwoordelijk zijn voor wat wij nalaten aan de volgende generatie. Daarnaast wordt het in bezit zijn van producten steeds minder belangrijk gevonden. Denk bijvoorbeeld aan de leaseauto. Tegenwoordig hoeft u zelfs geen bank meer te kopen.
 
Laundry Use speelt hierop in door haar producten en diensten aan te bieden als bruikleen. Zo dragen wij bij aan de overgang naar een circulaire economie waarbij producten na gebruik niet worden afgedankt, maar een nieuwe kans wordt gegeven.
Waarom Laundry Use?

Waarom Laundry Use?

Voor het wassen van wasgoed zijn er natuurlijk veel mogelijkheden. Kiest u voor Laundry Use? Dan kiest u voor ontzorgen, (financiële) zekerheid en één aanspreekpunt welke u dankzij uitstekende producten, schone was garandeert!
 
Hoe wij dit voor u kunnen realiseren?
Door onze producten en diensten aan u te leveren tegen een prijs per kilogram, dus zonder investering vooraf. Zo kunt u zonder startkapitaal, tóch professioneel wassen. Wij gaan samen met u kijken naar de te wassen hoeveelheid- en type wasgoed, om zo geschikte machines en middelen te selecteren en uw prijs per kilogram te berekenen. Gaat u na verloop van tijd minder wassen? Dan passen wij de prijs per kilogram voor u aan zodat u nooit teveel betaald.
 
Het in gebruik nemen van deze producten en diensten staat centraal, niet het in bezit zijn van. Zo blijven wij verantwoordelijk voor de machines, en kunt u zonder zorgen wassen.

Wat krijg ik voor één bedrag per kilogram?

Wat krijg ik voor één bedrag per kilogram?

Nou, eigenlijk alles wat u nodig bent, om uw wasgoed, schoon te krijgen:

  1. installatie van professionele of industriële wasapparatuur;
  2. onderhoud;
  3. 24/7-service;
  4. zeepdoseringssysteem (incl. zeep);
  5. doorlopende garantie;
  6. overige wasserijbenodigheden (mangels, waskarren, sokkels etc.)

Zo heeft u alle middelen tot uw beschikking om uw was te doen, want meer bent u niet nodig. 

De voordelen van Laundry Use

De voordelen van Laundry Use

Door te luisteren naar wat u als klant wilt, passen wij onze producten en diensten aan zodat ze precies aansluiten op uw situatie. Of het nu gaat om persoonsgebonden wasgoed, beddengoed of extreem vervuild wasgoed, Met Laundry Use wordt het weer schoon, zonder concessies.
 
Welke voordelen biedt Laundry Use?
1. U bent verzekerd van de beste machines voor uw situatie
2. Zolang het abonnement loopt, krijgt u 100% service en garantie: eventuele reparatie-, voorrij-, monteurs- en materiaalkosten zijn voor ons, altijd
3. U hoeft niets te investeren
4. Geen onverwachte kosten, maar één prijs per kilogram. Één leverancier, één factuur
6. Altijd voldoende zeep dankzij periodieke zeeplevering
7. U draagt een steentje bij aan een betere wereld
 
Zo kunt u zorgeloos uw wasgoed draaien! Wij vertellen u er graag meer over, onder het genot van een kopje koffie bij ons, of bij u op locatie.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten?

U leest het hier