Laundry Use

Circulair Laundry Solutions

Neem contact met ons op
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Laundry Use is een all- in concept ontwikkeld door moederbedrijf Laundry Total uit Hardenberg, Overijssel, welke is opgezet door Herman Harsevoort samen met zijn vrouw Sylvia Huijgen. Intussen leveren de experts van Laundry Total al jaren professionele en industriële apparatuur aan iedere branche.

Wat maakt ons anders?

Wat maakt ons anders?

Laundry Total onderscheidt zich binnen de wasserijbranche van andere partijen door niet alleen de apparatuur, maar ook alles daaromheen te leveren. Dus ook de chemie en alle wasserijbenodigdheden zoals wasnetten, waszakken, waskarren; noem maar op. De missie van Laundry Total is dan ook niet om apparatuur te verkopen, maar schone was bezorgen. Deze missie en manier van ondernemen als totaalleverancier is ontstaan in de tijd dat eigenaar Herman Harsevoort als hoofd technische dienst werkzaam was in een wasserij. Al gauw constateerde hij dat producenten van wasmachines en wasmiddelen vooral uit zijn op verkoop van hun producten, zonder zich druk te maken over waar het uiteindelijk om gaat: het wasgoed.

Laundry Total, de naam zegt het al, is totaalleverancier en expert op gebied van de was en onderzoekt daarom wat er nodig is om vervuiling te verwijderen! Inmiddels heeft het bedrijf zóveel kennis en ervaring opgedaan, dat het in staat is u compleet te ontzorgen met het totaalconcept Laundry Use.

Van kopen, naar gebruiken

Van kopen, naar gebruiken

Voor het wassen van wasgoed zijn er natuurlijk veel mogelijkheden. Kiest u voor Laundry Use? Dan kiest u voor ontzorgen, (financiële) zekerheid en één aanspreekpunt welke u dankzij uitstekende producten, schone was garandeert!
 
Hoe wij dit voor u kunnen realiseren?
Door onze producten en diensten aan u te leveren tegen een prijs per kilogram, dus zonder investering vooraf. Zo kunt u zonder startkapitaal, tóch professioneel wassen. Wij gaan samen met u kijken naar de te wassen hoeveelheid- en type wasgoed, om zo geschikte machines en middelen te selecteren en uw prijs per kilogram te berekenen. Gaat u na verloop van tijd minder wassen? Dan passen wij de prijs per kilogram voor u aan zodat u nooit teveel betaald. De schone was garanderen wij door dit periodiek te controleren door middel van wastechnische controles van een onafhankelijke laborant.
 
Het in gebruik nemen van deze producten en diensten staat centraal, niet het in bezit zijn van. Zo blijven wij verantwoordelijk voor de machines, en kunt u zonder zorgen wassen.

Circulaire economie

Circulaire economie

Door simpelweg over te gaan van 'maken - gebruiken - weggooien' naar 'maken - gebruiken - hergebruiken' maken wij de wereld beter door de afvalberg te verlagen. Hoe wij dit doen? Wij streven naar een keten waarbinnen het afval van de ene partij, de grondstof van de andere partij wordt. Dit doen wij door wasserijapparatuur altijd een nieuwe kans te gunnen door deze na gebruik indien nodig te renoveren en vervolgens in te zetten in een nieuwe situatie. Na de looptijd van uw abonnement kunt u ervoor kiezen om uw apparatuur in te ruilen voor nieuwe apparatuur. WIj zetten uw oude apparatuur dan elders weer opnieuw in.

Zo kunt u er zeker van zijn dat u met Laundry Use, een milieuvriendelijke keuze maakt. Samen met u maken wij transitie naar een circulaire economie.

Eén wasserij, één leverancier, één verantwoordelijke

Eén wasserij, één leverancier, één verantwoordelijke

Waar u normaal gesproken op zoek met een leverancier voor het wasmiddel en een leverancier voor de wasserijapparatuur, levert Laundry Use alles in vorm van een abonnement en hoeft u niet voor uw het realiseren van uw wasserij op zoek te gaan naar meerdere leveranciers. Door te luisteren naar wat u als klant wilt, passen wij onze producten en diensten aan zodat ze precies aansluiten op uw situatie. Of het nu gaat om persoonsgebonden wasgoed, beddengoed of extreem vervuild wasgoed, Met Laundry Use wordt het weer schoon, zonder concessies.
Welke voordelen biedt het Laundry Use Abonnement?

Welke voordelen biedt het Laundry Use Abonnement?

1. Wij zijn verantwoordelijk dat uw wasgoed écht schoon wordt en controleren dit op onafhankelijke wijze.
2. U voorkomt dat de leverancier van de apparatuur wijst naar de leverancier van het wasmiddel als de was niet optimaal wordt gereinigd. 
3. Zolang het abonnement loopt, krijgt u 100% service en garantie: eventuele reparatie-, voorrij-, monteurs- en materiaalkosten zijn voor ons, altijd.
4. Geen onverwachte kosten, maar één prijs per kilogram. Één leverancier, één factuur, géén investering.
5. Altijd voldoende zeep dankzij periodieke zeeplevering.
6. U draagt een steentje bij aan een circulaire economie
 
Zo kunt u zorgeloos uw wasgoed draaien! Wij vertellen u er graag meer over, onder het genot van een kopje koffie bij ons, of bij u op locatie.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten?

U leest het hier