Wasserijmachines & stomerijmachines

Al vanaf € 0,12 per KG wasgoed

Vraag direct een adviesgesprek

Hoe voorkomt u verspreiding van virussen binnen het wasproces? Tips en maatregelen voor een optimale hygiëne

Alles voor uw wasserij of stomerij

Als eigenaar van een wasserij kunt u zonder te investeren gebruik maken van industriële wasserij apparatuur. Samen met u kijken wij naar het type en hoeveelheid wasgoed dat u wast en selecteren vervolgens de meest geschikte wasserij machines en stomerij machines. Uiteraard stemmen wij deze af op de andere wasserij en stomerij apparatuur die u al gebruik zodat u uw was nog efficiënter kunt verwerken voor uw klanten. U betaalt alleen per kilogram wasgoed. 

Industriële wasmachines

Industriële wasmachines

Voor elke wasserij of stomerij levert Laundry Use geschikte industriële wasmachines met laadcapaciteiten tot wel 120KG!. Daarnaast levert Laundry Use ook barrier wasmachines met de vuile en schone zijde apart. Hierdoor komt de schone was niet met vuile was in aanraking en kan een optimale hygiëne worden gegarandeerd. Zo kunnen wij u voorzien in alles op het gebied van wasserij machines en stomerij machines voor uw bedrijf.

Ga verder naar onze industriële wasmachines
Industriële wasdrogers

Industriële wasdrogers

Naast de wasmachine kunt u ook gebruik maken van industriële wasdrogers. Een industriële wasdroger is gemaakt om veel wasgoed te drogen in een korte tijd. Zo is een industriële droger verkrijgbaar in een laadcapaciteit vanaf 9 kg tot maar liefst 90 kg te verkrijgen. Door de ruime keuze zijn deze machines inzetbaar binnen bijna elke wasserij of stomerij. 

Ga verder naar onze industriële wasdrogers
Automatische zeepdosering

Automatische zeepdosering

Voor kleine en grote wasserijen levert Laundry Use uitermate geschikte automatische zeepdoseersystemen. Het automatisch zeepdoseersysteem kunnen wij voor u aansluiten op de stomerij machines en op meerdere soorten professionele wasmiddelen om alle was goed schoon te krijgen. Daarnaast levert Laundry Use ook alle wasmiddelen om elk type wasgoed en textiel optimaal te reinigen. Zo kunt u met uw stomerijmachines niet alleen voorzien in de wensen van uw klanten, maar deze ook overtreffen. 

Ga naar onze automatische zeepdoseersystemen
Industriële mangel

Industriële mangel

Voor het optimale resultaat levert Laundry Use alle wasserijapparatuur voor uw wasserij. Daarbij hoort ook een industriële mangel. U heeft de keuze uit een kleine, simpele mangel maar ook voor een grote industriële mangelstraat voor het zwaardere werk. Ook deze machines kunt u toevoegen aan uw Laundry Use Abonnement. Zo is het zelfs mogelijk om met Laundry Use een complete wasserij te beginnen waarvoor u alleen één prijs per kilogram betaalt. 

Ga verder naar onze mangels
Wasserijbenodigdheden

Wasserijbenodigdheden

Behalve stomerijmachines heeft u voor een efficiënte wasverwerking ook overige wasserijbenodigdheden nodig mocht u deze nog niet hebben. Deze aan een verende bodemwagen om het wasgoed van de stomerij machines te verrijden naar de industriële droger, maar ook gekleurde waszakken en wasnetten zijn handig om elk type wasgoed te sorteren. Deze artikelen kunt u toevoegen aan uw abonnement of los erbij kopen, dat kan natuurlijk ook.

Ga verder naar onze wasserijbenodigdheden

Bent u industriële wasserijapparatuur nodig voor uw wasserij of stomerij?

U betaalt gemakkelijk een bedrag per kilogram welke met u mee veranderd als u meer of minder gaat wassen. Ik help u graag om de juiste keuze te maken uit onze wasserijapparatuur.

088 - 5286388
Bent u industriële wasserijapparatuur nodig voor uw wasserij of stomerij?

Sylvia Huijgen
Industriële wasserijexpert