Industriële wasdroger

LaundryLion TD-195D - 9 kg

Type product Wasdroger
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 9
Type verwarming Elektrisch of gas

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze industriële LaundryLion bedrijfswasdroger beschikt over een laadcapaciteit van 9 kg dat al binnen 45min gedroogd is. Doordat deze industriële droger een laadcapaciteit heeft onder de 10 kg, valt deze machine onder de professionele wasdrogers. De machine is echter industrieel gebouwd waardoor deze veel wasgoed kan verwerken zonder problemen met minimale slijtage aan kleding en minimaal energieverbruik.

Een industriële wasdroger breed inzetbaar
De programma's zijn vrij programmeerbaar waardoor alle denkbare droogprogramma's kunnen worden samengesteld. Door de robuuste bouw is deze machine ook uitermate geschikt om bed- en badlinnen te drogen voor hotels en b&b's. Dit en de korte duur van de droogprocessen maken deze industriële wasdroger eigenlijk inzetbaar binnen elke branche. Met de afmetingen HxBxD 1465×795×815 mm is de wasdroger vrij compact te noemen waardoor de machine ook prima in kleine ruimtes geplaatst kan worden. De restvochtmeting zorgt er tenslotte voor dat er een vochtpercentage in het textiel behouden wordt zodat er eventueel gemakkelijk gemangeld kan worden. 

 

LaundryLion HS-105 - 12 kg
LaundryLion HS-105 - 12 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam