Industriële wasdroger

LaundryLion TD-300D - 15 kg

Type product Wasdroger
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 15
Type verwarming Elektrisch of gas

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze LaundryLion industriële wasdroger beschikt over een laadcapaciteit van 15 kg. De grote laadcapaciteit in combinatie met droogprogramma's van 40-45min zorgen ervoor dat u veel wasgoed in een korte tijd kunt drogen in combinatie met minimale slijtage aan kleding en minimaal energieverbruik.

Een industriële wasdroger breed inzetbaar
De programma's zijn vrij programmeerbaar waardoor alle denkbare droogprogramma's kunnen worden samengesteld. Dit en de korte duur van de droogprocessen maken deze industriële wasdroger eigenlijk inzetbaar binnen elke branche. Met de afmetingen HxBxD 1680×795×1160 mm is de wasdroger ook vrij compact te noemen waardoor de machine ook prima in kleine ruimtes geplaatst kan worden. De restvochtmeting zorgt er tenslotte voor dat er een vochtpercentage in het textiel behouden wordt zodat er eventueel gemakkelijk gemangeld kan worden. Ideaal voor hotel en b&b's dus waar veel linnengoed gewassen moet worden.

 

LaundryLion HS-135 - 15 kg
LaundryLion HS-135 - 15 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam