Industriële wasdroger

LaundryLion TD-680D - 37 kg

Type product Wasdroger
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 37
Type verwarming Elektrisch of gas

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze LaundryLion industriële wasdroger beschikt over een laadcapaciteit van maar liefst 37 kg. De grote laadcapaciteit maakt deze wasdroger uitermate geschikt voor een commerciële wasserij maar ook voor de centrale wasserij van een zorginstelling met meerdere locaties. De grote laadcapaciteit in combinatie met droogprogramma's van 40-45min zorgen ervoor dat u veel wasgoed in een korte tijd kunt drogen. 

Een breed inzetbare industriële wasdroger
De droogprogramma's zijn vrij programmeerbaar waardoor alle denkbare droogprogramma's kunnen worden samengesteld zodat elk kledingstuk een eigen behandeling kan krijgen. De redelijk kleine afmetingen van HxBxD 1975×965×1490 maken deze wasdroger ook geschikt voor wanneer u een kleine ruimte beschikbaar heeft. De restvochtmeting zorgt er tenslotte voor dat er een vochtpercentage in het textiel behouden wordt zodat er eventueel gemakkelijk gemangeld kan worden. Ideaal voor wanneer er veel bedlinnen en badlinnen gewassen wordt.

LaundryLion HS-350 - 37 kg
LaundryLion HS-350 - 37 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam