Wasserij & Stomerij

Professionele wasmachines in uw wasserij en stomerij?

Vraag direct een adviesgesprek

Professionele apparatuur in uw wasserij & stomerij

Als professionele of industriele wasserij en stomerij kunt u niet zonder goede professionele wasmachines. die zorgen er namelijk voor dat u kunt blijven draaien en kunnen uw klanten blijven genieten van hun schone wasgoed. Betrouwbare machines zijn van groot belang. 

Direct contact opnemen
Betalen voor gebruik

Betalen voor gebruik

Om de juiste professionele wasmachine te selecteren bekijken wij goed naar de situatie. Welke machines passen hier het best bij. Welke wensen zijn er. Vervolgens ontvangt u een voorstel met een voorstel op maat waar u alleen betaalt voor gebruik.

Direct contact opnemen
Was- en droogapparatuur

Was- en droogapparatuur

U bent op zoek naar een betrouwbare professionele wasmachine? Wilt dit inzetten voor wet-cleaning? Maar u wilt niet investeren. Betaal gemakkelijk voor gebruik en laat u adviseren door onze laundry experts.

Automatische zeepdosering

Automatische zeepdosering

De professionele bedrijfswasmachine is idealiter uitgevoerd met een automatische zeepdosering. Als totaalleverancier kunnen wij u aantrekkelijke prijzen bieden voor professionele wasmiddelen in een overzichtelijke prijs per kilogram wasgoed.

Mangel, vouw of finishing apparatuur?

Mangel, vouw of finishing apparatuur?

Ook voor uw mangel, vouwstation of finishing apparatuur kunt u terecht bij Laundry Use. U betaalt zoals u gewend bent alleen voor gebruik incl. jaarlijks onderhoud.

Wasserij en Stomerij Exces

Grote oplossing, geen investering

Grote oplossing, geen investering

Wasserij en Stomerij Exces doet de was voor horecabedrijven wat per maand ongeveer 22.000kg wasgoed oplevert. Ook Exces heeft gekozen om te gaan wassen met industriële wasapparatuur van Laundry Use. ​

Grote oplossing, geen investering Wasserij en Stomerij Exces

Wilt u ook een professionele wasserij of stomerij starten?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele wasoplossing voor uw wasserij of stomerij welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk een bedrag per kilogram welke met u meeveranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook een professionele wasserij of stomerij starten?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert