Wasserij & Stomerij

Professionele wasmachines in uw wasserij en stomerij?

Vraag direct een adviesgesprek

Professionele apparatuur in uw wasserij & stomerij

Als professionele of industriele wasserij en stomerij kunt u niet zonder goede professionele wasmachines. die zorgen er namelijk voor dat u kunt blijven draaien en kunnen uw klanten blijven genieten van hun schone wasgoed. Betrouwbare machines zijn van groot belang. 

Direct contact opnemen
Betalen voor gebruik

Betalen voor gebruik

Om de juiste professionele wasmachine te selecteren bekijken wij goed naar de situatie. Welke machines passen hier het best bij. Welke wensen zijn er. Vervolgens ontvangt u een voorstel met een voorstel op maat waar u alleen betaalt voor gebruik.

Direct contact opnemen
Was- en droogapparatuur

Was- en droogapparatuur

U bent op zoek naar een betrouwbare professionele wasmachine? Wilt dit inzetten voor wet-cleaning? Maar u wilt niet investeren. Betaal gemakkelijk voor gebruik en laat u adviseren door onze laundry experts.

Automatische zeepdosering

Automatische zeepdosering

De professionele bedrijfswasmachine is idealiter uitgevoerd met een automatische zeepdosering. Als totaalleverancier kunnen wij u aantrekkelijke prijzen bieden voor professionele wasmiddelen in een overzichtelijke prijs per kilogram wasgoed.

Mangel, vouw of finishing apparatuur?

Mangel, vouw of finishing apparatuur?

Ook voor uw mangel, vouwstation of finishing apparatuur kunt u terecht bij Laundry Use. U betaalt zoals u gewend bent alleen voor gebruik incl. jaarlijks onderhoud.

Hulp nodig met het maken van een keuze?

Ik help u graag verder bij het opzetten van een professionele was oplossing welke u ontzorgt van a - z. U betaalt gemakkelijk per kilogram schoon wasgoed. 

088 - 5286388
Hulp nodig met het maken van een keuze?

Herman Harsevoort
Professionele wasexpert