Industriële gestapelde dubbele wasdroger

LaundryLion TDD-420R - 2x20 kg

Type product Wasdroger
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 20
Type verwarming Elektrisch of gas
Speciaal voor paardendekens Ja

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze gestapelde industriële wasdroger beschikt over een laadcapaciteit van 2x20 kg. De 'R' in zijn typenaam staat voor 'robuust' en is daarmee geschikt om de grootste berg wasgoed te verwerken zonder problemen. Maar ook om zwaar wasgoed zoals paardendekens of zware dekbedden te drogen. Doordat deze machine gestapeld is, kunt u 40 kg wasgoed binnen 45min drogen op iets meer dan 1m2. Ideaal voor als u een beperkte ruimte beschikbaar heeft maar toch veel wasgoed moet drogen. 

Een breed inzetbare industriële wasdroger
De programma's zijn vrij programmeerbaar waardoor alle denkbare droogprogramma's kunnen worden samengesteld. Met de afmetingen HxBxD 2059×876×1235 mm is de wasdroger gezien de totale laadcapaciteit erg compact te noemen waardoor de machine ook prima in kleine ruimtes geplaatst kan worden. De restvochtmeting zorgt er tenslotte voor dat er een vochtpercentage in het textiel behouden wordt zodat er eventueel gemakkelijk gemangeld kan worden. Ideaal voor als er linnengoed gemangeld moet worden binnen zorginstellingen, hotels of wasserijen.

LaundryLion LS-350 - 37 kg
LaundryLion LS-350 - 37 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam