Industriële wasdroger

LaundryLion TD-530D - 27 kg

Type product Wasdroger
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 27
Type verwarming Elektrisch of gas

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze LaundryLion industriële wasdroger beschikt over een laadcapaciteit van 27 kg. De grote laadcapaciteit in combinatie met droogprogramma's van 40-45min zorgen ervoor dat u veel wasgoed in een korte tijd kunt drogen. Dit maakt deze wasdroger ideaal in situaties waar veel wasgoed wordt gewassen. 

Een breed inzetbare industriële wasdroger
De programma's zijn vrij programmeerbaar waardoor alle denkbare droogprogramma's kunnen worden samengesteld zodat elk kledingstuk een eigen behandeling kan krijgen. De uitgebreide mogelijkheden maken deze industriële wasdroger inzetbaar binnen elk bedrijf of zorgorganisatie. De afmetingen zijn met HxBxD 1975×965×1270 goed te overzien waardoor deze wasdroger ook geschikt is voor kleine ruimtes. De restvochtmeting zorgt er tenslotte voor dat er een vochtpercentage in het textiel behouden wordt zodat er voor bijvoorbeeld hotels en b&b's gemakkelijk gemangeld kan worden.

LaundryLion HS-240 - 27 kg
LaundryLion HS-240 - 27 kg
Bekijk details

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam