Industriële wasmachine leasen

All-in leasen met het Laundry Use abonnement

Bent u op zoek naar een industriële wasmachine maar wilt u niet investeren? Ga dan voor all-in leasen met het Laundry Use abonnement. U ontvangt niet alleen de wasmachine, maar ook professioneel wasmiddel (automatisch gedoseerd), 24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice! Wij berekenen voor u een prijs per kilogram wasgoed waarmee u direct alle producten en diensten ontvangt zodat u uw wasruimte kunt realiseren zonder te investeren. 

Eén prijs per kilogram wasgoed, all-in

Eén prijs per kilogram wasgoed, all-in

Met Laundry Use kunt u industrieel wassen in uw eigen wasruimte waarbij u alleen betaalt voor gebruikt. Aan de hand van uw wensen en hoeveel u gaat wassen berekenen wij één prijs per kilogram. Deze prijs is inclusief alles wat u nodig heeft: 

  • de industriële wasserijapparatuur
  • levering en installatie
  • professioneel wasmiddel (aangesloten op een automatisch zeepdoseersysteem)
  • 24/7-bereikbaarheid van onze klantenservice
  • all-in 8-uurservice
Zo kunt u zonder zorgen wassen met industriële wasmachines, de rest regelt Laundry Use zonder extra kosten. Ook niet na een bezoek van een monteur.
 
Ga verder naar onze industriële wasmachines

Industrieel wassen vanaf € 0,12 per KG wasgoed

Met Laundry Use kunt u al wassen met industriële wasmachines vanaf € 0,12 per KG wasgoed, all-in dus zonder bijkomende kosten. Neem contact met ons op om uw prijs op maat te laten berekenen

088 - 5286388
Industrieel wassen vanaf € 0,12 per KG wasgoed

Team schoon wasgoed
uw wasexpert