Industriële wasmachine leasen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een industriële wasmachine? Dan kan het een goed idee zijn om deze te leasen. Bij Laundry Expert vindt u machines van topmerken, zoals Miele, Lavamac en Electrolux. Benieuwd naar de mogelijkheden van een industriële wasmachine leasen? We leggen het aan u uit

Wat is een industriële wasmachine?
Een industriële wasmachine is gebouwd voor industrieel gebruik. Heeft u een wasmachine nodig waarmee u de hele dag kunt wassen? Dan biedt deze machine de uitkomst. Een industriële wasmachine is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het wassen van bedrijfskleding. De machine gaat ongeveer 35.000 tot 50.000 draaiuren mee. Bovendien is het wasproces een stuk korter en dus duurzamer en heeft het een laag energieverbruik. Daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk. Ook is een professionele wasmachine een stuk groter qua inhoud, waardoor je dus hel veel textiel in één keer kunt wassen.

Financial leasen?
Wanneer u een industriële wasmachine wilt leasen, dan heeft u bij ons de mogelijkheid om deze financial te leasen. Dit houdt in dat u de apparatuur op de balans mag activeren en afschrijven. Als voordeel heeft u dezelfde rechten als in de situatie waarin u koper bent. Dit brengt als voordeel mee dat u dezelfde rechten heeft als in de situatie waarin u koper bent. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren, maar kunt u ook het maandbedrag verlagen door een aanbetaling of een rest som die u in 1 keer afbetaalt aan het einde (aflossingsvrij gedeelte). Zo blijven uw liquide middelen beschikbaar voor andere zaken.

Operational lease
Wilt u liever operational leasen? Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze specialisten vertellen u graag meer erover.

Welke industriële wasmachine kiest u?
Bij Laundry Expert vindt u heel veel industriële wasmachines die wij bij u in het bedrijf kunnen installeren. Wij hechten veel waarde aan het leveren van topkwaliteit en daarom vindt u bij ons dus ook alleen machines van bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Miele, Lavamac en Elektrolux. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste beslissing en spelen daarom ook graag in op uw wensen en eisen.

Meer weten over een industriële wasmachine leasen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een industriële wasmachine leasen? Wij staan u graag te woord, helpen u bij het maken van een juiste keuze en beantwoorden uw vragen, zodat u helemaal een juiste beslissing maakt en een industriële wasmachine uitkiest die helemaal past bij uw bedrijf.

Contact opnemen