Industriële wasmachine

LaundryLion HS-450 - 45 kg

Type product Wasmachine
Professioneel of industrieel Industrieel
Laadcapaciteit in KG 45
Type verwarming Elektrisch, warm water of stoom

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze High Spin LaundryLion industriële wasmachine beschikt over een laadcapaciteit van 45 kg. Deze wasmachine is dus geschikt om een enorme hoeveelheid wasgoed in één keer te verwerken, ideaal voor gewoon kleding maar ook voor beddengoed! Dit doet de wasmachine terwijl het extreem weinig water verbruikt en de kwaliteit van het wassen optimaal blijft. Daarnaast neemt deze industriële wasmachine gekeken naar de laadcapaciteit relatief weinig ruimte in beslag. De afmetingen van deze wasmachine zijn HxBxD: 1925x1315x1502 mm. 

Werken op ergonomische hoogte
De wasmachine is verder zo gebouwd dat het vullen van de machine met wasgoed met het grootste gemak kan gaan. De deuropening is extra groot en kan 180° opengezet worden. Bovendien is deze op een slimme hoogte geplaatst waardoor er een waskar precies voorgezet kan worden om vanuit de kar het wasgoed in- en uit te laden. Daarom is de wasmachine ook voorzien van een stootrand aan de voorzijde ter voorkoming van beschadiging door de waskar.

Een industriële wasmachine perfect voor interne wasserijen en externe wasserijen
Dankzij de grote laadcapaciteit wordt deze industriële wasmachine veelvuldig ingezet in bijvoorbeeld commerciële wasserijen, maar ook binnen de centrale wasserij van een zorginstelling met meerdere locaties. 

Speciale laag centrifugerende uitvoering voor zwaar wasgoed.
Gaat u wasgoed wassen zoals paardendekens, tentbedden of ander zwaar wasgoed? Deze wasmachine is ook leverbaar in een laag centrifugerende uitvoering welke speciaal is gemaakt om zwaar wasgoed te verwerken.

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam