Professionele Mangel

LaundryLion i25

Type product Mangel
Rollengte van de mangel 100-140cm
Professioneel of industrieel Professioneel

Betaal alleen per KG

Inclusief

  • Apparatuur
  • Wasmiddel
  • 8-uurservice
Prijs per KG aanvragen Brochure aanvragen

Productomschrijving

Deze professionele LaundryLion i25 mulden mangel is verkrijgbaar met een rollengte van 1000 mm tot en met 1400mm met een roldiameter van 250 mm, variabele snelheid en temperatuur regelaar. Daarbij is deze i25 mangel uitgerust met een ventilatoruitlaat die vochtige lucht uit de mangel verwijdert. De mangel is ontworpen om 1 tot 3 uur op een dag te mangelen voor bijvoorbeeld kleine bedrijven of locaties. Deze mangel is zo compact dat deze tegen een muur geplaatst kan worden aangezien het textiel aan de voorzijde wordt ingevoerd en aan dezelfde kant droog en gestreken weer uitkomt. 

Het beschikt over een oogverblindend ergonomisch en simpel design waardoor de mangel erg gebruiksvriendelijk is en door de extra zware droogrol zorgt deze mangel voor een optimaal strijkresultaat. Bovendien heeft de mangel een groot contact oppervlak met het linnen. De i-serie mangel is enkel elektrisch verwarmd verkrijgbaar. Tot slot beschikt de mangel over diverse gepatenteerde systemen die allemaal onderhoudsvrij zijn.

Betaal alleen per kilogram

Laundry Use maakt het mogelijk om zonder te investeren in eigen beheer te gaan wassen binnen de horeca, zorg, foodsector en andere branches. Door de producten in bruikleen aan te bieden kunt u professioneel of industrieel wassen zonder eigenaar te zijn van de apparatuur. U ontvangt een abonnement op maat met de apparatuur, professioneel wasmiddel en wij plegen all-in onderhoud en 8-uurservice zodat u zonder zorgen kunt wassen. U betaalt hiervoor alleen één prijs per kilogram wasgoed. Met dit concept gaan we over naar een circulaire economie door de producten na uw abonnement in te nemen, te reviseren en opnieuw in te zetten in een andere situatie. Zo werken we samen aan een wereld waarin geen afval bestaat.

Waarom Laundry Use?

  • Eén prijs per kilogram
  • Professioneel of industrieel wassen
  • Geen investering
  • Inzicht in de kosten voor de toekomst
  • Eén partner voor uw wasruimte
  • Circulair = Duurzaam