Corona update - Beleid Laundry Use

Beleid Coronavirus

18 Mar

Beleid Coronavirus

Laundry Use volgt in haar beleid rond het Coronavirus (Covid-19) de richtlijnen van het RIVM.

Naar aanleiding van het aangescherpte RIVM-beleid, heeft Laundry Use vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande besprekingen en afspraken, bezoekers aan kantoor, bezoeken aan onze klanten en voor medewerkers. Dit is hieronder weergegeven:

1. Geplande besprekingen en afspraken bij Laundry Use in Gramsbergen

Uitgangspunt is dat reeds geplande besprekingen en afspraken op kantoor kunnen doorgaan als dit noodzakelijk is. Wilt u als klant de afspraak liever uitstellen dan is dat uiteraard geen probleem, dit heeft momenteel ook onze voorkeur. Wanneer u de afspraak wilt verzetten dan kunt u met ons bellen of mailen. Het is ook een mogelijkheid om een meeting te plannen via: Zoom, FaceTime of via skype.
Heeft u een afspraak voor een bespreking staan en wilt u deze per Zoom, Skype of FaceTime laten plaatsvinden, neem dan hierover contact met ons op. Voor afspraken met klanten op hun kantoor of elders op locatie geldt dat in overleg steeds moet worden bekeken of die doorgang kunnen vinden.
 

2. Bezoekers aan ons kantoor in Gramsbergen

Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, verwachten we van bezoekers aan ons kantoor dat zij zich ook aan de richtlijnen vanuit de RIVM houden, dus bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken we u om niet naar kantoor te komen en contact met ons op te nemen om een oplossing te zoeken.
 
Indien u     
Vermoedt dat u drager van het coronavirus bent;
Mensen heeft ontmoet die positief getest zijn op het coronavirus;
Onlangs in een gebied bent geweest met een verhoogde kans op corona;
Mensen uit een coronagebied fysiek heeft ontmoet,
 
Verzoeken wij u ons daarvan op de hoogte te stellen. Andersom mag u erop rekenen dat wij zo voorzichtig mogelijk zijn met uw gezondheid en veiligheid.
Bij aanwezigheid in ons kantoor vragen wij u de richtlijnen te blijven volgen, dus geen handen schudden, onderling 1,5 meter afstand te houden, regelmatig handen wassen en hoesten/niezen in de elleboog. Mede omdat wij veel klanten hebben die in aanraking komen met de risicogroepen is dit belangrijk.
Alle medewerkers van Laundry Use houden zich aan de meest actuele richtlijnen van de RIVM. Gezien de grootschaligheid van dit virus kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele negatieve gevolgen voor uw gezondheid na de komst naar kantoor, maar wij proberen zoveel mogelijk risico’s te beperken.
 

3. Medewerkers Laundry Use

Al onze medewerkers worden geacht thuis te blijven wanneer zij griep- of verkoudheidsverschijnselen vertonen. Dit is conform de RIVM richtlijnen. Medewerkers die vanuit huis werken zijn zoveel mogelijk bereikbaar via email en mobiele telefoon. Wij verminderen momenteel het aantal werkplekken op kantoor en zullen verspreider gaan werken.
Op onze website zullen wij deze informatie bijwerken in geval er nieuwe richtlijnen van toepassing worden. Raadpleeg daarom regelmatig onze site indien u een afspraak bij ons hebt in de komende weken. Ook telefonisch kan het zijn dat er iemand thuiswerkt op het moment dat u belt, en dat het dus kan voorkomen dat u de eventueel aanwezige kinderen op de achtergrond zult kunnen horen. Of andere omgevingsgeluiden dan u normaal gesproken gewend bent.
 
 

4. Techniek

Onze medewerkers werkzaam in de techniek hebben op dit moment een cruciale taak; schoon wasgoed realiseren bij onze klanten, deze klanten zijn voor een groot deel ook zorginstellingen, ziekenhuizen etc. Staat er al een afspraak voor storing, plaatsing en/of onderhoud bij u op locatie gepland kan dit vooralsnog gewoon doorgaan.  Wel gaan wij ervan uit dat als u:
Vermoedt dat u of uw collega’s drager van het coronavirus zijn;
U of uw collega’s mensen heeft ontmoet die positief getest zijn op het coronavirus;
U of uw collega’s onlangs in een gebied bent geweest met een verhoogde kans op corona;
U of uw collega’s mensen uit een coronagebied fysiek heeft ontmoet,
 
U ons hiervan op de hoogte stelt. Zodat wij waar nodig passende maatregelen kunnen nemen. Er zijn partners van onze collega’s werkzaam in de zorg en daarom is het extra belangrijk dat ook u de RIVM richtlijnen hanteert binnen uw bedrijf voor een bezoek van onze afdeling techniek aan uw bedrijf.
 
Hierbij een link naar de website van het RIVM
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
 
Deze informatie is bijgewerkt op dinsdag 17 maart 2020