Ad Fundum

Wassen met industriële wasmachines

1460 kilogram wasgoed per maand

Ad Fundum heeft gekozen om zonder investering industrieel te gaan wassen.

"Doordat zelf wassen goedkoper is dan uitbesteden maar een beperkt budget hadden, waren wij op zoek naar een leasevorm voor industriële apparatuur. Bij Laundry Use is ook all-in onderhoud, wasmiddel, 24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice inbegrepen. Wij betalen nu alleen één prijs per kilogram wasgoed welke wordt bijgesteld als wij minder gaan wassen." - Eigenaresse Ad Fundum.

Industriële wasmachine

Industriële wasmachine

"Onze vorige professionele machines gingen steeds stuk doordat deze niet geschikt waren om de oliën en crèmes uit ons textiel te kunnen verwijderen. Daarnaast gingen de deurrubbers steeds stuk waardoor er telkens lekkage ontstond." 

Daarom heeft Laundry Use een LaundryLion HS-135 industriële wasmachine met 15 kg laadcapaciteit geplaatst. De deur van een industriële wasmachine sluit hermetisch af en is daarom niet voorzien van rubbers die stuk gaan door de oliën. De ideale wasmachine voor bedrijven waar met oliën en crèmes gewerkt wordt.

Ga verder naar onze industriële wasmachines
Automatische zeepdoseringssysteem

Automatische zeepdoseringssysteem

De wasmachine is aangesloten op een zeepdoseersysteem welke automatisch doseert. Hierdoor blijft de kwaliteit van het wasgoed behouden en blijft deze zijdezacht aanvoelen. Bovendien is een automatische zeepdosering milieuvriendelijk doordat er niet onnodig veel wasmiddel wordt verbruikt. Ad Fundum maakt gebruikt van meerdere doseerpompjes doordat er meerdere wasmiddelen worden gebruikt om de oliën en crèmes echt uit het textiel te halen. Daarnaast zorgen de speciale wasmiddelen ervoor dat het textiel grondig gereinigd wordt zodat een optimale hygiëne kan worden gegarandeerd. 

Ga naar onze automatische zeepdoseersystemen
Alleen één prijs per kilogram wasgoed

Alleen één prijs per kilogram wasgoed

Ad Fundum betaalt alleen een prijs per kilogram inclusief de apparatuur, wasmiddel, 24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice! Gaat Ad Fundum minder wassen? Dan wordt de prijs aangepast zodat er nooit teveel wordt betaalt. Daarnaast sturen wij maandelijkse de benodigde hoeveelheid wasmiddel afgestemd op het aantal kilogram per dag. 

Wilt u ook wassen met industriële wasmachines zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen met industriële wasmachines zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

088 - 5286388
Wilt u ook wassen met industriële wasmachines zonder te investeren?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert