Ad Fundum

Industrieel in huis wassen

1460 kilogram wasgoed per maand

Ad Fundum heeft gekozen om zonder investering industrieel te gaan wassen.

"Doordat zelf wassen goedkoper is dan uitbesteden maar een beperkt budget hadden, waren wij op zoek naar een leasevorm voor industriële apparatuur. Bij Laundry Use is ook all-in onderhoud, wasmiddel en 24/7-service inbegrepen. Wij betalen nu alleen één prijs per kilogram wasgoed welke wordt bijgesteld als wij minder gaan wassen." - Eigenaresse Ad Fundum.

Industriële was- en droogapparatuur

Industriële was- en droogapparatuur

"Onze vorige professionele machines gingen steeds stuk doordat deze niet geschikt waren om de oliën en crèmes uit ons textiel te kunnen verwijderen. Daarnaast gingen de deurrubbers steeds stuk waardoor er telkens lekkage ontstond." 

Daarom heeft Laundry Use een industriële 14KG wasmachine geplaatst. De deur van een industriële wasmachine sluit hermetisch af en is daarom niet voorzien van rubbers die stuk gaan door de oliën. De ideale wasserijapparatuur voor wasgoed met oliën dus. 

Automatische zeepdoseringssysteem

Automatische zeepdoseringssysteem

De wasmachine is aangesloten op een zeepdoseringssysteem welke automatisch doseert. Hierdoor blijft de kwaliteit van het wasgoed behouden en blijft deze zijdezacht aanvoelen. Bovendien is een automatische zeepdosering milieuvriendelijk doordat er niet onnodig veel wasmiddel wordt verbruikt. 

Alleen één prijs per kilogram wasgoed

Alleen één prijs per kilogram wasgoed

Ad Fundum betaalt alleen een prijs per kilogram. Gaat Ad Fundum minder wassen? Dan wordt de prijs aangepast zodat er nooit teveel wordt betaalt. Daarnaast sturen wij maandelijkse de benodigde hoeveelheid wasmiddel afgestemd op het aantal kilogram per dag. 

Wilt u ook industrieel wassen voor uw massagesalon zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen