Appartementencomplex - Succesmakelaars

6 wasserettes verdeeld over 6 verdiepingen

Laundry Use heeft voor een appartementencomplex zes zelfservice wasserettes gerealiseerd waarvoor de klant niets heeft geïnvesteerd. Met op elke verdiepinging een kleine wasserette kunnen de bewoners zelf gemakkelijk de was doen met gebruiksvriendelijke machines, betaalsysteem en automatische zeepdosering.

Professionele wasmachines

Professionele wasmachines

Op elke verdieping wordt gebruik gemaakt van Schulthess 9240 professionele wasmachines gecombineerd met Schulthess 9350 professionele wasdrogers met beide een laadcapaciteit van 8 kilogram. Het voordeel van deze professionele machines is dat deze maar 45 minuten doen over een was- en droogbeurt. Hierdoor wordt de was snel gedaan en kan iedere bewoner elke dag zijn of haar was doen. 

Wassen en drogen op minder dan 1m2.
Door de machines te stapelen kan het wasgoed op minder dan 1mworden gewassen en gedroogd waardoor de beperkte ruimte optimaal benut wordt. Ideaal dus!

 

Ga verder naar onze professionele wasmachines
Elektronisch betaalsysteem

Elektronisch betaalsysteem

Met het gebruiksvriendelijke betaalsysteem kunnen de bewoners contactloos of met app per was- en droogbeurt betalen. Zo wordt er voorkomen dat er contant geld aanwezig is in de wasserette en dat is natuurlijk veiliger. 

Wilt u ook zelfservice wasserettes realiseren zonder te investeren?

Wij helpen u graag verder bij het opzetten van één of meerdere wasserettes. U betaalt gemakkelijk één prijs per kilogram wasgoed welke met u mee veranderd als er meer of minder wordt gewassen.

088 - 5286388
Wilt u ook zelfservice wasserettes realiseren zonder te investeren?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert