Bed en Breakfast

Kleine oplossing, groots gemak

Hogere kwaliteit en lagere kosten

B&B Blossom, een Bed & Breakfast gelegen in Lisse heeft gekozen om te gaan wassen met Laundry Use. 

Bezoek zelf de wasserij van B&B Blossom
Behoud van kwaliteit

Behoud van kwaliteit

De frisse geur van het wasmiddel en het zachte textiel en bedlinnen, dat wil B&B Blossom haar gasten kunnen bieden. Samen met B&B Blossom hebben wij de machines geselecteerd in combinatie met het juiste wasmiddel waarmee kwaliteit behouden blijft. Met twee 8kg semi-professionele wasmachines kan deze Bed en Breakfast haar gasten de kwaliteit bieden die zij verdienen. 

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Doordat B&B Blossom zelf wast kan er op elke moment van de dag worden gewassen. Daarnaast hoeft B&B Blossom niet dagen lang te wachten tot het wasgoed weer terugkomt van de wasserij maar kan wasgoed dat 's ochtends wordt gewassen, dezelfde dag in gebruik worden genomen.

Dankzij het automatisch zeepdoseringssyteem hoeft het wasmiddel niet handmatig toevoegd te worden en is een wasbeurtje tussendoor zo gedaan. 

Één flexibele prijs per kilogram wasgoed

Één flexibele prijs per kilogram wasgoed

B&B Blossom betaalt alleen per kilogram wasgoed inclusief onderhoud, 24/7-service, en volledig doorlopende garantie op de machines. Zo komen zij niet voor onverwachte kosten te staan. Bovendien wordt als er minder wordt gewassen, de prijs per kilogram aangepast zodat er nooit teveel wordt betaaltt.

Wilt u ook professioneel of industrieel wassen zonder te investeren?

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen. 

Laat uw prijs per kilogram door ons berekenen