Bed en Breakfast

Kleine oplossing, groots gemak

Hogere kwaliteit en lagere kosten

B&B Blossom, een Bed & Breakfast gelegen in Lisse heeft gekozen om te gaan wassen met Laundry Use. 

Behoud van kwaliteit

Behoud van kwaliteit

De frisse geur van het wasmiddel en het zachte textiel en bedlinnen, dat wil B&B Blossom haar gasten kunnen bieden. Samen met B&B Blossom hebben wij de professionele wasmachines geselecteerd in combinatie met het juiste wasmiddel waarmee kwaliteit behouden blijft. Met tweemaal een professionele wasmachine kan deze Bed en Breakfast haar gasten de kwaliteit bieden die zij verdienen. 

Ga verder naar onze professionele wasmachines
Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Doordat B&B Blossom zelf wast kan er op elke moment van de dag worden gewassen. Daarnaast hoeft B&B Blossom niet dagen lang te wachten tot het wasgoed weer terugkomt van de wasserij maar kan wasgoed dat 's ochtends wordt gewassen, dezelfde dag in gebruik worden genomen.

Dankzij het automatisch zeepdoseersyteem hoeft het wasmiddel niet handmatig toevoegd te worden en is een wasbeurtje tussendoor zo gedaan. 

Één flexibele prijs per kilogram wasgoed

Één flexibele prijs per kilogram wasgoed

B&B Blossom betaalt alleen per kilogram wasgoed inclusief onderhoud, 24/7-bereikbaarheid en 8-uurservice (all-in) zonder bijkomende kosten. Zo komen zij niet voor onverwachte kosten te staan. Bovendien wordt als er minder wordt gewassen, de prijs per kilogram aangepast zodat er nooit teveel wordt betaalt.

Wilt u ook wassen met professionele wasmachines voor uw B&B?

Wij helpen u graag aan de juiste professionele wasmachines zodat u het bedlinnen gemakkelijk zelf kunt wassen. Wij berekenen graag uw prijs per kilogram wasgoed, inclusief de apparatuur, wasmiddel en 8-uurservice!

088 - 5286388
Wilt u ook wassen met professionele wasmachines voor uw B&B?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert