B&B Vinotel

Een nieuwe B&B, een nieuwe professionele wasoplossing tegen € 0,15 per kilogram

B&B Vinotel is een nieuw Bed en Breakfast gelegen nabij Schiphol. Gemiddeld wordt er ongeveer 280 kilogram wasgoed gewassen dat hoofdzakelijk bestaat uit bed- en badlinnen maar ook uit keukenwas. Vinotel heeft gekozen om al het textiel te wassen met professionele apparatuur tegen een voordelige prijs van € 0,15 per kilogram wasgoed. 

Wassen en drogen op minder dan 1m2

Wassen en drogen op minder dan 1m2

Vinotel heeft gekozen om te wassen en drogen met één professionele stapelset. Deze LaundryLion PWD-100 beschikt over snelle was- en droogtijden van ongeveer 45 minuten. Zo kan er op minder dan 1mveel was gedraaid worden zodat er veel ruimte overblijft in de wasruimte. 

Ga verder naar onze professionele wasmachines
Automatisch zeepdoseersysteem

Automatisch zeepdoseersysteem

De wasmachine is aangesloten op een automatisch zeepdoseersysteem. Dit enkele pompsysteem zorgt ervoor dat het professioneel wasmiddel automatisch wordt gedoseerd. Vinotel maakt gebruik de Ultra Wash. Dit allround ecologische wasmiddel is biologisch afbreekbaar, voorzien van het Ecolabel en daarmee niet schadelijk voor het milieu.

Uw eigen professionele wasruimte vanaf € 0,15 per kilogram

Wij berekenen uw prijs per kilogram zodat ook u kunt overwegen om professioneel te gaan wassen zonder investering. Wij komen graag met u in contact om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

088 - 5286388
Uw eigen professionele wasruimte vanaf € 0,15 per kilogram

Dinand Kiezebrink
Wasexpert