Cervo Group

Kleine wasserette, groots gemak

Uitzendbureau Cervo Group heeft zonder te investeren een wasserette voor migranten gerealiseerd met professionele wasapparatuur. Deze wasserette is gebouwd zodat er gemakkelijk op één plek de werkkleding gewassen kan worden. Cervo Group betaalt hiervoor alleen één bedrag per maand, gebaseerd op hoeveel er wordt gewassen. 

De wasserijpparatuur

De wasserijpparatuur

De apparatuur van Cervo Group bestaat uit twee professionele was- en droogsets welke zijn gestapeld. De wasmachine en droger hebben beide een laadcapaciteit van 10KG. Doordat de machine zijn gestapeld, kan er op minder dan een halve viertkante meter worden gewassen en gedroogd. De was- en droogprogramma's zijn beide zeer kort zodat er veel wasgoed in een korte tijd verwerkt kan worden. 

Lees hier meer over onze wasserijapparatuur
Automatisch zeepdoseersysteem

Automatisch zeepdoseersysteem

De wasmachine worden alleen gebruikt om gewone kleding te wassen. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van ecologisch wasmiddel welke geschikt is voor alle soorten was, zelfs als vanaf 30°C. Dit biologisch afbreekbare wasmiddel wordt automatische gedoseerd met behulp van het automatisch zeepdoseersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er niet onnodig veel wasmiddel wordt gebruikt en is daardoor milieuvriendelijker dan een handmatige dosering.

Lees hier meer over automatisch zeep doseren
Een centraal bestaalsysteem

Een centraal bestaalsysteem

De gebruikers van de wasserette kunnen gemakkelijk betalen via het betaalsysteem. Dit betaalsysteem is voorzien van contactloos betalen. Het is een betaalsysteem zonder poespas dus gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Wilt u ook een wasserette opstarten zonder investering?

Wij helpen u graag verder bij het opzetten van een wasserette. U betaalt gemakkelijk één prijs per kilogram wasgoed welke met u mee veranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook een wasserette opstarten zonder investering?

Dinand Kiezebrink
Professionele wasexpert