Cervo Group

Kleine wasserette, groots gemak met professionele wasmachines

Uitzendbureau Cervo Group heeft zonder te investeren een wasserette voor migranten gerealiseerd met professionele wasapparatuur. Deze wasserette is gebouwd zodat er gemakkelijk op één plek de werkkleding gewassen kan worden. Cervo Group betaalt hiervoor alleen één bedrag per maand, gebaseerd op hoeveel er wordt gewassen. 

Professionele wasmachine met professionele droger (gestapeld)

Professionele wasmachine met professionele droger (gestapeld)

De apparatuur van Cervo Group bestaat uit twee professionele wasmachines met twee professionele drogers. Deze zijn gestapeld zodat er met een zeer beperkte ruimte snel kan worden gewassen en gedroogd. De was- en droogprogramma's van deze LaundryLion PWD-100 was- en droogsets zijn met 45min beide zeer kort zodat er veel wasgoed in een korte tijd verwerkt kan worden. 

Ga verder naar onze professionele wasmachines
Automatisch zeepdoseersysteem

Automatisch zeepdoseersysteem

De wasmachine worden alleen gebruikt om gewone kleding te wassen. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de Ultra Wash ecologisch wasmiddel met Ecolabel welke geschikt is voor alle soorten was, zelfs als vanaf 30°C. Dit biologisch afbreekbare wasmiddel wordt automatisch gedoseerd met behulp van het enkele pompsysteem waar het wasmiddel mee wordt gedoseerd. Dit systeem zorgt ervoor dat er niet onnodig veel wasmiddel wordt gebruikt en is daardoor milieuvriendelijker dan een handmatige dosering en ook vriendelijk voor uw portemonnee.

Ga naar onze automatisch zeepdoseersystemen
Een centraal bestaalsysteem

Een centraal bestaalsysteem

De gebruikers van de wasserette kunnen gemakkelijk betalen via het betaalsysteem. Dit betaalsysteem is voorzien van contactloos betalen. Het is een betaalsysteem zonder poespas dus gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Wilt u ook een wasserette beginnen zonder investering?

Wij helpen u graag verder bij het opzetten van een wasserette. U betaalt gemakkelijk één prijs per kilogram wasgoed incl. wasmiddel en 8-uurservice welke met u mee veranderd als u meer of minder gaat wassen.

088 - 5286388
Wilt u ook een wasserette beginnen zonder investering?

Dinand Kiezebrink
Wasexpert